Muffin glepung dieja gandum kabeh

Muffin glepung dieja gandum kabeh

Dina iki, Minggu, kita melu-melu Resep Masakan karo sing kasebut muffin gandum sing dieja. Muffin sing ringkes nanging sampurna kanggo nyorot sarapan utawa kopi ing wayah awan lan bisa menehi aroma sing beda miturut selera sampeyan.

Ing omah kita wis digunakake semangat jeruk kanggo menehi rasa, nanging sampeyan bisa nggunakake semangat lemon lan / utawa nambah esen vanila. Iki minangka prekara nyoba lan golek sing paling disenengi. Dhasar muffin iki gampang banget supaya sampeyan bisa main karo ekstra kasebut.

Ya, sampeyan uga bisa nggabungake Kripik coklat. Kanggo kula, dheweke uga ora bisa ditolak karo chip nanging kadang-kadang seneng bali menyang dhasar, menyang klasik. Apa sampeyan wani nyoba muffin tepung ejaan iki? Ayo ngerti yen sampeyan ngerti!

Resepipun

Muffin glepung dieja gandum kabeh
Muffin Tepung Tepung Gandum Utuh iki paling apik kanggo perawatan sore. Luwih-luwih yen ngirimi kopi.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 12
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 170 g. glepung dieja kabeh
  • 8 g. ragi kimia
  • 2 endhog L
  • 150 g. panela
  • 80 g. Saka lenga zaitun
  • 125 g. susu
  • Kulit jeruk
  • Gula putih kanggo bledug
Preparation
  1. Kita nyampur ragi lan glepung ing mangkuk.
  2. Ing liyane, kita ngalahake endhog nganggo panela nganti adonan umpluk lan njaluk volumee.
  3. Sawise kita nambah minyak zaitun ing utas nalika kita terus ngalahake.
  4. Sawise minyak diintegrasi, kita nambah susu lan semangat jeruk lan ngalahake maneh sawetara detik.
  5. Kita nggabungake campuran glepung lan ragi diayahi dadi campuran sethithik, nggawe gerakan enveling nganggo spatula nganti dicampur campuran homogen.
  6. Sawise rampung, kita nutupi mangkuk nganggo bungkus plastik lan Ayo dilungguhi ing kulkas sakjam.
  7. Sawise suwe, kita njupuk adonan saka kulkas lan aduk sithik nganggo spatula. Oven digawe panas nganti 200ºC lan kita nyelehake kapsul kertas ing tray muffin logam.
  8. Banjur kita isi cetakan kapasitas nganti telung kwartal lan tabur gula ing sisih ndhuwur.
  9. Rampung Panggang muffin suwene 15 menit glepung dieja utawa nganti kita waca coklat tuwa.
  10. Sawise metu saka oven, kita supaya padha ngaso suwene 5 menit unmold mau ing rak kabel supaya rampung adhem.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Susana ngandika

    Muffin apik banget nganggo tepung eja lan gandum. Aku wis masak karo glepung kalorone lan bisa uga katon apik, nanging sing paling apik yaiku gizi sing luwih apik, amarga tepung sing apik banget ... kosok baline glepung gandum sing ora ana gunane.