Mango mousse karo granola, panganan cuci mulut prasaja lan sumilir

Mango mousse karo granola
Carane sugih pelem nalika padha ing titik. Lan carane sumilir desserts digawe karo bahan iki. panganan cuci mulut kaya iki mousse mangga karo granola sing bisa disiapake mung 15 menit banjur ditinggalake ing kulkas.

Sampeyan bisa nindakake dina sadurunge, sijine ing kulkas ing wayah wengi lan lali bab iku nganti dina sabanjuré. Sadurunge ngladeni, sampeyan mung kudu ngrampungake karo sawetara tablespoons saka granola, cookie lan / utawa kacang disigar lan sawetara bêsik mangga seger. Iku bakal dadi panganan cuci mulut Fantastic.

Kanggo nggawe panganan cuci mulut iki, kunci yaiku pelem wis mateng. Ora mung amarga bakal duwe rasa sing luwih akeh, nanging uga amarga bakal luwih manis lan sampeyan bakal bisa nyuda jumlah gula sing ditambahake. Ing omah, kita ora seneng panganan cuci mulut sing manis banget, elinga nalika muter jumlah gula. Cathetan lan ajak dhewe kanggo nyiapake!

Resepipun

Mango mousse karo granola, panganan cuci mulut prasaja lan sumilir
Mango mousse karo granola iki minangka panganan cuci mulut musim panas sing apik banget, prasaja lan nyegerake. Ora butuh luwih saka 20 menit kanggo nyiyapake, semangat!
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 250 ml. krim kocok (lemak 35%)
  • 500g saka mangga cerne
  • 160 g. gula es
  • 120 ml. banyu
  • 2 sendok teh bubuk gelatin netral
  • 8 cuharadas de granola
  • 1 mangga potong dadu
Preparation
  1. Ing mangkok kita mecut krim adhem nganti kuwat lan yen wis rampung disimpen ing kulkas.
  2. Banjur, nyampur wêdakakêna gelatin lan banyu ing kaca lan supaya wêdakakêna hydrate limang menit.
  3. Kita manfaatake wektu iki kanggo ngremukake daging pelem kanthi gula icing nganti entuk puree.
  4. Kita bali menyang gelatin kanggo njupuk menyang gelombang mikro ing kejut panas 15 detik, banjur kita bakal nglakoake campuran nganti kita ndeleng. rampung larut.
  5. Sawise larut, tambahake rong sendok teh puree mangga menyang gelatin lan aduk kanthi becik.
  6. Banjur kita pour campuran gelatin iki ing puree mangga sisa lan nyampur nganti digabungake.
  7. Kanggo mungkasi, kita nggabungake karo gerakan enveloping dicampur iki menyang kocok krim.
  8. Dibagi campuran dadi 6 gelas lan nggawa menyang kulkas nganti disetel, kira-kira 4 jam.
  9. Sadurunge porsi, tambahake granola lan mangga diced seger lan nikmati mousse mangga sing adhem banget.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.