Monkfish karo jamur

Kita arep nyiyapake sajian iwak, a monkfish karo jamur, sajian éca karo saus kanggo dipping roti.

Sajian becik kanggo liburan, mangan karo kanca utawa kulawarga.

Monkfish minangka iwak kanthi daging putih lan alus bangetWis meh ora eri, siji ing tengah nglukis lan yen kita pengin bisa dibusak ing fishmonger.

Kanggo ngiringi sajian iki aku nggunakake jamur, nanging bisa ditambah karo sayuran, udang, kerang. Sampeyan bisa nyelehake jamur sing disenengi utawa sing ana ing mangsa utawa jamur garing.

Monkfish karo jamur
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 buntut monkfish, diiris
  • 250-300 gr. saka macem-macem jamur
  • 1 cebolla
  • 4 sendok makan saos tomat
  • 2 siung bawang putih
  • 1 gelas anggur putih
  • Duduh kaldu iwak 1 gelas
  • 100 gr. Saka glepung
  • Parsley
  • Minyak
  • Sal
Preparation
  1. Kanggo nggawe monkfish karo jamur, pisanan kita ngresiki jamur, Cut menyang bêsik.
  2. Ing saucepan karo jet lenga, tumis jamur. We njupuk metu lan cadangan.
  3. Ing casserole sing padha, kita rebus bawang.
  4. Kita uyah monkfish, kita ngliwati potongan-potongan ing glepung. Ing casserole sing padha karo bawang bombay, kita bakal nyelehake potongan monkfish dadi coklat.
  5. Cut papak lan tambahake.
  6. Sawise trikatuka wis poached lan ayo kang ndeleng sing bêsik monkfish sing sethitik Golden, kita nambah tablespoons saka tomat, aduk, nambah anggur putih. Kita ngidini alkohol ing anggur ngurangi sawetara menit.
  7. Tutupi iwak karo duduh kaldu iwak, ditinggalake kurang luwih 10-15 menit nganti saos kentel lan iwak wis mateng kanggo rasa.
  8. Tambah jamur 3-4 menit sadurunge iwak siap.
  9. Kita ngrasakake uyah, mbenerake.
  10. Cut sakepel parsley, pour menyang iwak. We mateni.
  11. Ayo ngadeg sawetara menit lan lawati.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.