Kue wortel tanpa gula tambahan

Kue wortel tanpa gula tambahan

Sajrone rong taun, nalika masak muffin utawa jajan saben dina, aku nyoba nggawe tanpa nambah gula. Aku ngakeni yen dhisik angel digunakake kanggo dheweke. Pendhidhikan maneh langit-langit sing biyen kanggo gula iku ora gampang. Nanging ana resep, kaya resep iki kue wortel tanpa gula tambahan, sing menehi kontribusi supaya luwih gampang.

Tender, alus lan lembab. Kue wortel iki duwe tekstur sing nggawe rasane nyenengake banget. Kajaba iku, duwe rasa sing enak lan gampang disiyapake, kita ora bisa njaluk luwih akeh! Cocog banget kanggo sarapan utawa cemilan kanthi cangkir kopi utawa omben-omben sayuran adhem, nanging sampeyan uga bisa ngowahi dadi panganan penutup.

Kanggo nggawe kue sederhana iki dadi kue wortel, sampeyan mung butuh frosting keju. Bukak jajan dadi loro, isi karo frosting keju lan gunakake sisa es kanggo nutupi jajan. Kanthi langkah-langkah sederhana kasebut, sampeyan bakal nggawe kue sing gampang dadi panganan cuci mulut sing apik kanggo mungkasi prayaan.

Resepipun

Kue wortel tanpa gula tambahan
Kue wortel iki tanpa gula tambahan empuk, alus lan gampang banget. Lan sampeyan bisa dadi kue sing apik banget kanthi nambah frosting keju.
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6-8
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 95 g. tanggal
  • 300 g. wortel parut
  • ½ sendhok teh kayu manis
  • ½ jahe sithik sendhok teh
  • 4 endhog L
  • 150 g. kacang almond
  • 16 g. ragi kimia
Preparation
  1. Kita sijine tanggal supaya direndhem ing banyu panas suwene 10 menit.
  2. Oven digawe panas nganti 180ºC.
  3. Sawise 10 menit kita remuk tanggal ing mangkuk, wortel, kayu manis, jahe lan endhog.
  4. Sawise kita nggabungake glepung almond lan ragi kimia lan campuran nganti entuk adonan homogen.
  5. Kita pour meja kanthi cetakansumur puding, diameteripun udakara 15 sentimeter, sadurunge ndhuk utawa diantrekake, lan lancar permukaane.
  6. Panggang 50 menit ing suhu 180ºC utawa nganti jajan rampung. Tonton saka menit 40, saben oven beda!
  7. Ayo jajan istirahat sawetara menit saka oven banjur kita unmold ing rak saengga rampung adhem.
  8. Kita ngrasakake kue wortel tanpa tambahan gula utawa kopi.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.