Kue spons gratis gluten

Saben dina luwih akeh wong sing wiwit nandhang sewengi a intoleransi panganan utawa alergi. Wong-wong iki kudu adaptasi panganan karo kebiasaan anyar sing dibutuhake kanggo intoleransi iki, mula pengin ngganti sawetara panganan karo wong liya. Mengkono uga nalika sampeyan wis lair kanthi alergi utawa intoleransi iki, mula kudu ngindhari panganan sing nggawe sampeyan rumangsa ala utawa bisa nyebabake kesehatan sampeyan serius.

Resep sing ditawakake saiki, dirancang kanggo wong sing duwe penyakit celiac (alergi terhadap gluten) utawa sing ngalami intoleransi tartamtu ing komponen iki. Babagan a kue spons gratis gluten sing ora meri marang rasa kue spons krasan sing biasa. Yen sampeyan pengin ngerti bahan sing wis ditambahake lan wektu masak, tetep karo kita.

Kue spons gratis gluten
Kue spons tanpa lem bisa dadi sulih kanggo kue spons krasan kanggo wong sing ngalami intoleransi gluten. Enak tenan!
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Pastry
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 100 gram mentega
  • 3 endhog ukuran L
  • 125 gram tepung beras coklat
  • 100 gram gula
  • 16 gram ragi panggang
  • Zest saka 1 lemon
Preparation
  1. Kita njupuk mangkuk sing bakal nyiyapake campuran saka kue spons gratis gluten.
  2. Babagan sing bakal ditindakake yaiku endhog, sing bakal ngalahake kanthi apik karo gula
  3. Sabanjure, kita bakal nambah butter (Sapa wae sing bisa nglayani, nanging disaranake sing kasedhiya ing format tabung amarga luwih gampang dicampur), ing semangat jeruk nipis lan kalorone tepung beras coklat minangka ragi, sadurunge disaring (kita tambahake menyang saringan lan kita nambah kanthi nutul).
  4. Kita nyampur kabeh kanthi bantuan rod logam.
  5. We pour campuran menyang wadhah sing cocog kanggo tungku lan kita lebokake ing, sing bakal dadi panas, kanggo 200 ºC udakara 25 minutos.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 310

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.