Kue brokoli gelombang mikro

Bab sing apik ditemokake resep anyar, cahya ing weteng lan cepet lan gampang digawe yaiku supaya kita langsung nindakake supaya bisa digawa mrene. Resep jinis iki wis ditampa kanthi apik, lan saiki, ing mangsa panas (paling ora ing Spanyol lan panas banget), kita ora pengin mangan panganan sing panas banget uga ora pengin nggunakake akeh banget wektu ing pawon lagi nedha awan utawa nedha bengi sing akeh.

Pramila kita yakin 100% manawa sampeyan bakal seneng resep iki ... Sampeyan kudu nyoba!

Kue brokoli gelombang mikro
Kue brokoli gelombang mikro minangka resep sing apik kanggo nedha bengi utawa ngiringan kursus pertama sajrone mangan. Enak banget lan gampang digawe!
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Verduras
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 500 gram brokoli (sadurunge dimasak)
  • 150 gram keju cheddar (diced)
  • Endhog 3
  • Susu 200 ml
  • Lenga zaitun
  • Uyah rasa
  • Jiwit saka mrica ireng sing wis digiling
Preparation
  1. Babagan sing bakal ditindakake yaiku masak brokolilan yen kita ora duwe masak. Bakal cukup kanggo ditambahake ing pot, kanthi banyu sing nutupi kabeh lan uyah. Kita umob udakara 5 minutos.
  2. Kangge, kita bakal nyebar minyak zaitun ing wadhah sing bakal digunakake kanggo jajan brokoli. Kanthi cara iki, kita priksa manawa ora tetep ing tembok lan kita bisa nyopot supaya gampang dipasang.
  3. Sabanjure yaiku njupuk a bol y nambah 3 endhog, 200 ml susu (kita wis nggunakake semi-skimmed normal), a jiwit uyah kaya mrica ireng sing digiling. Kita ngalahake kanthi apik nganti entuk campuran homogen.
  4. Nalika brokoli wis umob, kita bakal bakal nggawa menyang wadhah kanthi merata banjur nambahake campuran sadurunge sing wis diuleni ing mangkuk. Babagan pungkasan sing bakal ditambahake yaiku taquitos keju cheddar. Kita bakal nyebar kanthi apik ing kabeh kontainer (ora mung ing permukaan nanging uga ing njero).
  5. Lan sing pungkasan yaiku ngenalake ing gelombang mikro, kanthi kebak udakara, udakara 15-17 menit.
  6. Lan siyap!
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 350

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.