Hake rebus nganggo kentang lan bawang

Hake rebus nganggo kentang lan bawang

Aku seneng panganan rebus, utamane rebus sing nggabungake kentang lan iwak. Aku nyiapake kapan wae taun. Wetan hake rebus karo kentang lan bawang Iki minangka salah sawijining sing paling gampang lan sing paling umum dilebokake ing menu mingguan. Aku ngajak sampeyan nyoba!

Dhaptar bahan-bahan sing gampang lan persiyapan sing cocog nggawe sup iki minangka alternatif sing apik kanggo panggunaan saben dinane. Kaya kabeh panganan, butuh wektu nanging ora angel banget. Nyiyapake tumis sing apik yaiku basis saka panganan iki lan kita ora kudu enggal-enggal nindakake. Sawise iku, gaweyane meh rampung.

Aku wis nyiyapake rebus iki kanthi hake, khusus karo beku hake beku. Sampeyan bisa nggunakake hake seger utawa ngganti iwak liyane. Kanthi cod bisa digunakake banget lan malah nganggo salmon. Preduli saka sing sampeyan pilih, sampeyan kudu nyoba!

Resepipun

Hake rebus nganggo kentang lan bawang
Hake, kentang lan rebus leek iki cocog kanggo ngrampungake menu minggon. Panganan sing gampang disiyapake, enak lan lengkap.
Pengarang:
Jinis resep: Ikan
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 3 sendok makan minyak zaitun prawan
  • 2 bawang medium, disigar
  • 1 lada lada ijo, dicincang
  • Pepper mrico lonceng abang, disigar
  • 4 bawang, dicincang
  • 6 hake fillet, potong dadi cilik
  • Sal
  • Mrica
  • Tepung
  • 3 kentang, dipotong-potong
  • Saos tomat 2 sendok
  • ⅔ sendhok teh paprika manis
  • Duduh kaldu iwak (utawa banyu)
Preparation
  1. Kita panaskan minyak zaitun ing panci lan bawang bombay, mrico lan bawang suwene 15 menit kanthi panas medium. Tanpa cepet-cepet, luwih akeh bawang bombay lan bawang putih karamel, bakal luwih akeh rasa sing dirasakake.
  2. Nalika mangsuli dhingklik lan kita tepung.
  3. Sawise saos wis rampung, kita nyopot sayuran menyang sak sisih casserole lan nambah dhaerah hake. Masak sawetara menit kanthi panas sedheng nganti coklat emas ing loro-lorone.
  4. Sawise kita nambah kentang, tomat goreng lan paprika, bumbu lan aduk kabeh.
  5. Kita nutupi duduh kaldu iwak, tutup lan wenehake supaya masak suwene 15-20 menit utawa nganti kentang empuk tanpa disentuh karo kaserol.
  6. Banjur, kita nemokake, kita mindhah casserole lan kita supaya rebusan masak loro utawa telung menit maneh ing suhu sedheng.
  7. Kita ngombe hake, kentang lan rebus panas.

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.