Hake mie

Hake mie

ing fideuas Iki minangka salah sawijining sajian favoritku lan ora mung amarga mie kenthel, nanging amarga ora butuh wektu kanggo nggawe. Dadi resep sing gampang lan cepet kaya sing dikarepake ora akeh wektu kanggo masakDadi njaluk potlot lan kertas.

Kajaba iku, resep apik kanggo bocah cilik Amarga kanthi simulasi iwak cilik ing antarane mie mula bakal disenengi lan ora bakal menehi masalah nalika mangan.

Ingredients

  • 1 bawang lan setengah.
  • 1 lada lonceng ijo gedhe.
  • 2 tomat abang
  • 3 siung bawang putih
  • 3 isi hake beku.
  • Mie kandel 400 g.
  • Lenga zaitun
  • Duduh kaldu iwak utawa banyu.
  • Uyah.
  • Parsley.
  • Paduka

Preparation

Kaping pisanan, kita kudu defrost hake ing beku Yen seger, luwih apik, sanajan ana gaweyan, iki pilihan sing paling apik. Sampeyan kudu nonton kanthi ati-ati manawa ora ana eri.

Kita bakal miwiti karo a sofrito papak, bawang, mrico lan tomat. Kabeh wis dicincang kanthi apik, kita bakal lebokake ing wajan kanthi panas sedhengan lan bakal dicelupke sethithik, aduk saben sawetara menit supaya kobong. Kita bakal ngremukake lan mbuwang maneh menyang wajan sing padha.

Banjur, kita bakal nggabungake duduh kaldu iwak, uyah, thyme lan peterseli lan kita bakal ngeculake rasa. Dhewe, kita bakal ngethok hake dadi kubus medium lan dilebokake ing wajan supaya dimasak ing saus sing padha.

Nalika ndeleng manawa iwak mung udakara 5-10 menit, kita bakal nambah mi lan segelas banyu. Kita bakal masak 10 menit nganti mie empuk lan banyune wis entek sithik.

Katrangan lengkap babagan resep

Hake mie

Wektu persiyapan

Wektu masak

Total wektu

Kilokal saben porsi 278

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.