Flan oranye lan vanilla

Flan oranye lan vanilla panganan cuci mulut tradisional sing ora kekurangan ing omah kita. Persiyapane gampang banget lan mung sithik bahan sing bisa digunakake. Wetan flan oranye lan vanili, Iki digawe tanpa oven, yen ora pengin nggunakake oven, kita duwe paket persiyapan sing bakal luwih gampang kanggo kita.
Sampeyan bisa nyiyapake resep puding kanthi macem-macem cara lan rasa, kita bisa nggawe inovasi lan nyiyapake panganan cuci mulut sing enak.
Mupangate jeruk sing apik banget Aku wis nyiapake flan oranye iki. Jeruk minangka salah sawijining woh-wohan jeruk sing paling akeh dikonsumsi, ngemot vitamin C sing akeh, yaiku buah sing misuwur banget lan digunakake kanggo panganan cuci mulut.
Panganan cuci mulut sing cocog kanggo kulawarga, kanthi kontribusi vitamin sing apik banget. Aku seneng njupuk kauntungan saka woh-wohan kanggo nggawe panganan cuci mulut amarga bisa dadi luwih sehat.

Flan oranye lan vanilla
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 amplop flan saka 4 sajian
  • 200 susu
  • Jus jeruk 125
  • 4-6 sendok makan gula
  • 1 rempah-rempah vanili XNUMX sendok teh
  • A sendok teh semangat jeruk
  • Permen cair
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake flan oranye lan vanilla iki, luwih dhisik kita parut kulit jeruk lan copot jus kasebut.
  2. Kita lebokake ing panci, susu, jus, gula, vanilla lan semangat jeruk. Kita aduk lan larut ing amplop flan, aduk maneh nganti kabeh amplop kasebut bubar.
  3. Kita nyelehake panci ing geni panas, kita bakal aduk nganti panas lan wiwit kenthel.
  4. Kita njupuk cetakan lan nutupi kabeh sisih ngisor karo karamel cair.
  5. Nalika flan wiwit kenthel, sisihake nalika aduk nganti sak menit. We pour campuran menyang cetakan. Kita ayo adhem.
  6. Kita lebokake ing kulkas 3-4 jam utawa sewengi. Lan sampeyan bakal siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.