Flang biskuit gelombang mikro

Flang biskuit gelombang mikro. Resep sing gampang lan cepet, kanggo jaman kasebut nalika kita ora duwe wektu.
Roti biskuit iki sugih banget, kita kabeh seneng biskuit maria, rasane enak banget lan katon enak banget.
Kita butuh sawetara bahan kanggo nyiyapake flan iki lan sajrone 15 menit kita wis siyap. Sampeyan mung kudu ati-ati karo gelombang mikro, yen nyisihake wektu, asile sebaliknya.
Luwih becik ora nglampahi wektu, yen sampeyan ora ngerti gelombang mikro sampeyan, luwih becik ditindakake kanthi cepet supaya ora ngentekake.
Resep sing mesthi bakal disiapake luwih saka sepisan.

Flang biskuit gelombang mikro
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 4
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 18 cookie Maria
  • 500 ml susu
  • Endhog 3
  • 5 sendok gula
  • Permen cair
  • Krim kanggo ngancani
Preparation
  1. Kanggo nyiyapake flan biskuit ing gelombang mikro, luwih dhisik bakal dilebokake kabeh bahan ing mangkuk kajaba karamel. Kita bakal nyelehake susu, cookie, endhog lan gula. Kita ngalahake.
  2. Sawise digebugi, kita njupuk cetakan sing cocog kanggo gelombang mikro. Kita nutupi pangkal karo karamel cair.
  3. Cithakan kasebut dicelupake ing gelombang mikro ing 800W, 10-12 menit, nganti 10 menit tetep didhepake ing gelombang mikro. Kita bakal ngeklik ing tengah lan mesthine dadi lembab amarga tegese wis siyap, yen sampeyan rampung rampung, mula bakal angel, amarga isih masak sawise mateni gelombang mikro.
  4. Masak bisa beda-beda gumantung saka cetakan lan gelombang mikro.
  5. Ayo adhem ing kulkas, yen arep disajikake, kita dibubarake, ditambahake karamel cair liyane yen sampeyan seneng lan gandheng karo krim kocok, mula apik banget.
  6. Lan siyap mangan !!!

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.