Coba pancake super fluffy iki!

pancake alus

Apa sampeyan biasane nyiyapake sarapan khusus ing akhir minggu? Yen mangkono, ndhaptar kanggo sabanjure. resep pancake empuk super alus! Salah sawijining favoritku nganti saiki amarga teksture. Apa sampeyan ora pengin nyoba? Kanthi yogurt sethitik lan drizzle saka madu padha éca.

Miwiti dina ngrasakake pancake iki, sing pancene minangka wiwitan sing apik kanggo dina iki. Lan nindakake mau bakal nggawa sampeyan sethitik luwih saka 20 menit, awit ana sethitik liyane apa saka nyampur kabeh úa. Apa sing luwih apik kanggo tangi lan golek sing anyar digawe ing meja? Sarujuk banget.

Aku wis ngomong marang kowé nèk Aku wis ngladèni wong-wong mau, nanging aku kelakon akeh banget iringane kanggo pancake iki ... klasik kaya madu, nutritious kaya krim kacang lan sumilir kaya woh. Iki akhir minggu! Gabungke karo sing disenengi lan dirasakake!

Resepipun

Coba pancake "empuk" sing super alus iki!
Pancake alus iki super alus. Siapke kanggo sarapan lan ngawula karo yogurt, madu lan/utawa potongan-potongan woh seger.
Pengarang:
Jinis resep: Desayuno
Porsi: 8-10
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • Endhog 3
  • 60g. mentega sing ilang (ditambah sethithik kanggo greasing wajan)
  • 150 g. susu
  • 30 g. saka gula
  • 150 g. Saka glepung
  • ½ sendok teh esen vanilla
  • 12 g. ragi kimia.
  • jiwit uyah
Preparation
  1. Kita miwiti kanthi misahake yolks saka putih.
  2. Ing mangkuk, endhog yolks entheng ngalahake lan nyampur karo susu lan butter ilang.
  3. Banjur nambah bahan padhet: gula, glepung, uyah lan ragi kimia lan nyampur maneh nganti massa homogen entuk.
  4. Banjur kita masang kulit putih menyang titik salju kanggo mengko incorporate mau alon-alon lan karo obahe enveloping menyang dicampur sadurungé.
  5. Saiki kita duwe meja, grease wajan antilengket lan kita dadi panas.
  6. We nambah sethitik sendok adonan ing tengah lan supaya dadi coklat kanggo loro utawa telung menit liwat kurang medium panas, nganti umpluk cilik katon ing lumahing.
  7. Dadi, nguripake karo spatula lan cook kanggo babagan menit ing sisih liyane.
  8. Kita mbusak pancake saka wajan lan baleni langkah sing padha karo sing kapindho, nganti rampung kabeh. Yen sampeyan duwe wajan sing cukup gedhe, sampeyan bisa nggawe loro-lorone, kaya aku.
  9. Kanggo mungkasi, kita nambahi iringan favorit lan kita lungguh kanggo seneng pancake alus.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.