Bubur gandum lan kakao kanthi ara, pisang lan woh pir

Bubur gandum lan kakao kanthi ara, pisang lan woh pir

Nggolek a sarapan lengkap kanggo miwiti dina kanthi energi? Bubur oat lan kakao kanthi anjir, pisang lan woh pir minangka proposisi sing apik. Kombinasi bahan sing apik, sing beda karo sing bisa dideleng, ora mung bisa digunakake nanging nyenengake.

Yen, kaya aku, sampeyan minangka salah sawijining wong sing kudu miwiti sarapan kanthi sarapan lan seneng nyiyapake, sampeyan kudu nyoba! Sampeyan ora bakal mbutuhake luwih saka 10 menit kanggo nyiyapake; wektu sing kudu sampeyan lakoni masak gandum dadi pencernaan. Lan sampeyan ora butuh gula utawa pemanis liyane; gedhang lan ara sing ditumbuk tanggung jawab menehi titik manis kasebut kanthi cara alami. Coba wae!

Bubur gandum lan kakao kanthi ara, pisang lan woh pir
Bubur oat lan kakao kanthi anjir, pisang lan pir iku cocog kanggo miwiti dina kanthi energi. Apa sampeyan wani nyoba?
Pengarang:
Jinis resep: Sarapan
Porsi: 1
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 tuwung wedang almond
  • 2 sendok makan gandum gulung
  • ½ sendhok teh koko
  • ¼ sendhok teh kayu manis
  • Anjir garing 2
  • 1 gedhang
  • 1 woh pir cilik
  • Siji ons coklat peteng 90%
Preparation
  1. Kita sijine ing panci ing geni susu, gandum, kakao lan kayu manis. Sawise adonan umob, endhog panas lan masak sinambi mateng suwene 10 menit, aduk saka wektu kanggo wektu.
  2. Sajrone wektu kasebut, kita tambahake ing bubur setengah saka gedhang, ditumbuk, lan anjir sing disigar sacoro apik.
  3. Sawise bubur wis kenthel (sampeyan bisa nambah minuman almond kanggo mbenerake tekstur), sawise 10 menit, Kita ngawula ing mangkuk.
  4. Dekorasi nganggo pir sing disigar, pisang irisan sisan lan ons coklat.
  5. Nikmati bubur oatmeal lan kakao sing panas.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.