Bayam karo bawang putih lan asparagus ijo

Dina iki kita nggawa resep liyane sing sehat lan "ijo". Kita wis ngusulake supaya teka kanthi sampurna ing operasi bikini ing musim panas iki (sing umure meh ora sewulan lan sawetara minggu) nanging ora mandheg mangan kanthi enak lan macem-macem. Yen seneng sayuran, utamane bayem lan asparagus, iki Endhog sing dibumboni nganggo bayam nganggo papak putih lan asparagus ijo sampeyan bakal seneng. Kabeh bahan kasebut seger, sing bisa dimangerteni manawa kita wis nggawe awake dhewe lan durung ngliwati cara pengawetan lan / utawa pembekuan sadurunge.

Yen sampeyan pengin ngerti bahan apa sing wis digunakake lan jumlah sing wis ditambahake saben wong, terus maca.

Bayam karo bawang putih lan asparagus ijo
Bayam karo papak putih lan asparagus ijo minangka panganan sing pas kanggo mangan sing enak, enak lan ing wektu sing padha, tundhuk karo panganan.
Pengarang:
Kamar pawon: Spanyol
Jinis resep: Verduras
Porsi: 2
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 500 gram bayem seger
  • 200 gram asparagus ijo
  • 4 siung bawang putih
  • ½ bawang bombay
  • Endhog 2
  • Lenga zaitun
  • Sal
  • Mrica ireng
  • Bubuk bawang putih
Preparation
  1. Sing pertama sing bakal ditindakake yaiku ngumbah asparagus ijo lan bayem seger. Sing terakhir, yen wis dikumbah nganggo banyu panas, kita bakal ngeculake. Kangge, karo asparagusKita bakal motong ujung lan ninggalake supaya siyap kanggo muter ing wajan kanthi minyak zaitun. Kita pengin manggang sethithik supaya ora rampung. Yen wis rampung, kita lebokake ing piring banjur dipotong dadi kubus cilik.
  2. Ing wajan sing padha nggawe asparagus, kita nambah minyak zaitun maneh lan nambah 4 papak uga dikupas lan diiris. Kita padha karo setengah bawang. Ayo diiseni sithik banjur nambah bayem sing wis lemes.
  3. Panas mudhun nganti setengah lan aduk nganti sithik. Bayam bakal ngeculake akeh banyu supaya nalika meh tanpa banyu, tambah asparagus lan tambahake sat, mrica ireng lan bubuk bawang putih. Yen nambah panas, banyu bayem bakal cepet dikonsumsi.
  4. Langkah sabanjure yaiku nambah endhog loro banjur aduk supaya digawe endhog sing wis digoreng. Kita budhal udakara 5 menit maneh lan disisihake.
Informasi nutrisi saben porsi
Kalori: 375

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.