Roti panggang Prancis nganggo anggur abang

Roti panggang Prancis nganggo anggur abang, manis sing misuwur banget sing dikonsumsi nalika Paskah. Torrijas kalebu njupuk kauntungan saka roti sawetara dina, ngliwati susu lan endhog lan digoreng, enak banget lan jus.

Sing khas yaiku susu lan kayu manis lan uga anggur abang. Saiki digawe nganggo macem-macem cara lan rasa, nanging ora kepiye cara nggawe, torrijas iku apik banget lan cocog kanggo panganan cuci mulut.

Roti panggang Prancis nganggo anggur abang
Pengarang:
Jinis resep: Panganan cuci mulut
Porsi: 6
Wektu persiapan: 
Wektu masak: 
Total wektu: 
Ingredients
  • 1 roti kanggo torrijas (luwih saka dina sadurunge)
  • 3-4 endhog
  • 1 kulit jeruk nipis
  • 1 liter anggur abang
  • 1 kayu manis
  • 1-2 sendok makan kayu manis
  • 250 gr. saka gula
  • 1 banyu sak gelas
  • 1 gelas minyak kembang gelas gedhe
Preparation
  1. Kanggo nggawe torrijas nganggo anggur abang, luwih dhisik kita sijine anggur abang kanggo masak nganggo tongkat kayu manis, sepotong kulit lemon, 100 gr. gula lan segelas banyu cilik.
  2. Ayo masak udakara 15 menit nganggo panas sedheng, mateni lan adhem.
  3. Endhog kasebut dicelupake ing sajian sing wiyar, lan ing anggur liyane diwadhahi.
  4. Kita ngiris irisan roti udakara 2 cm., Kita lebokake ing anggur abang, banjur direndhem nganti direndhem.
  5. Ing piring, kita bakal nyelehake sisa gula lan bubuk kayu manis.
  6. Kita wajan kanthi akeh minyak dadi panas, mula kita bakal nggoreng torrijas.
  7. Kita bakal njupuk kanthi tliti saka anggur, ngliwati endhog lan digoreng ing wajan, nganti nganti coklat ing loro-lorone.
  8. Kita nggawa dheweke, dilebokake ing piring sing diwadhahi kertas pawon, supaya nyedhot minyak kasebut.
  9. Banjur kita ngliwati gula lan kayu manis banjur siap

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.