Lampu lalu lintas

Lampu senter, tenderloin sing diasinake

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep khas sing wis masak ing omah. Lampu lalu lintas, rong irisan tenderloin sing diasinake diisi chorizo ​​lan keju.

Nyakot ham lan keju

Nyakot ham lan keju

York ham lan keju irisan minangka rong produk populer kanggo sandwich, nanging dina iki kita pengin nggawe sandwich adhedhasar kalorone.

Jajan cookie

Kue cookie, klasik (tanpa oven)

Dina iki aku menehi resep kanggo kue cookie klasik sing wis dingerteni utawa digawe ing sawetara wektu. Gampang lan tanpa cacat ing cemilan bocah.

Cod diiseni mrico ing saus

Cod diiseni mrico ing saus

Mrica iki sing diisi cod ing saos iku apik banget kanggo ditrapake saben dina, nanging uga kanggo pahargyan sabanjure.

Quince manis

Pasta quince krasan

Pasta quince krasan angel banget nanging gampang digawe. Rasane enak karo keju utawa roti.

Kue njedhul

Kue njedhul

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kue kanthi cara sing gampang, gampang lan cepet. Cocog kanggo pesta utawa perayaan bocah.

Flamenquine sosis

Flamenquine sosis

Flamenquine minangka panganan sing disiapake kanggo bocah sing sehat lan sehat, nanging yen diisi nganggo sosis, mula bakal luwih disenengi.

Salad nasi karo ham serrano lan apel

Salad nasi, ham serrano lan apel

Salad nasi, ham, apel lan keju iki minangka proposal sing apik banget kanggo dina-dina panas sing diiringi karo vinaigrette kedelai.

Log saka cookie, krim lan coklat

Log saka cookie, krim lan coklat

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe panganan cuci mulut sing enak kanggo cemilan bocah. Log saka cookie lan krim sing dicelupake karo coklat sing bakal disenengi.

Daging ing saus karo kentang

Daging ing saus karo kentang

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep tradisional wiwit jaman mbiyen. Tapa daging sing enak ing saus lan kentang goreng.

Coklat Putih Pistachio Brownie

Coklat Putih Pistachio Brownie

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing apik. Coklat coklat putih sing enak karo pistachios sing wis misuwur ing akhir minggu iki.

Mrico piquilo diiseni hake

Mrica diiseni

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep sing enak adhedhasar mrico piquillo. Iki diisi karo bechamel sing enak nganggo hake lan ham.

Pangsit krasan diiseni daging

Pangsit krasan diiseni daging

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe pangsit krasan sing enak diisi karo daging. Nedha bengi sing enak kanggo wong diwasa lan bocah.

Sosis roti

Sosis roti

Ing artikel iki, kita nuduhake resep sing gampang lan cepet kanggo sosis roti, sajian khas saka Inggris, Irlandia, Australia lan Selandia Baru.

Rebus kentang karo sega

Rebus kentang karo sega

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe kentang lan rebus pari. Piring kebak energi esensial kanggo bali sekolah.

Kubus pitik roti

Sayuran tumbuk

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe puree sayur sing apik saka pedesaan Mediterania. Puri tradisional karo sayuran ing tanah kita.

Serrano ham lan keju Utas

Utas Ham lan keju

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe benang lan keju Serrano sing enak, kanggo wengi kasebut karo kulawarga utawa kanca.

Tahina

Tahina, kudu ing masakan Lebanon

Tahini minangka tempel wijen sing ora bisa ilang ing pawon yen pengin siyap Lebanon. Dina iki kita pitutur marang kowe carane nindakake.

Diiseni gratin

Tahan gratin

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe sajian endhog gratin sing enak, sehat banget lan nganggo rasa akeh.

Jajan tuna adhem

Jajan tuna adhem

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan cara nggawe resep khas ing taun kaya iki kanggo nyegerake awake dhewe. Kue tuna sing gampang banget lan cepet kanggo digawe.

Nachos krasan

Nachos krasan

Nachos minangka panganan Meksiko sing dibutuhake banget kanggo pesta lan kanca minangka camilan. Iki digawe kanthi njupuk kauntungan saka piring lasagna sing isih ana.

Keju Tortellini Bolognese

Keju Tortellini Bolognese

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep sing apik kanggo keju tortellini sing dicuci nganggo saus Bolognese sing enak. Khusus kanggo bocah.

Endhog Benediktin

Endhog Benediktin

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe resep tradisional gastronomi Spanyol, sawetara endhog Benediktus minangka tapas utawa cemilan.

Saos Hollande

Saos Hollande

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan cara nggawe saos sing enak. Saus Hollandaise, khas banget kanggo panganan top, kayata endhog utawa iwak.

Bayem, salmon lan salad pistachio

Bayem, salmon lan salad pistachio

Salad iki karo bayem, salmon asap lan pistachios ora mung seger, nanging uga entheng; sampurna kanggo kalebu ing panganan musim panas iki.

Taco ayam lan kentang

Taco ayam lan kentang

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe taco pitik lan kentang sing apik, apik kanggo mangan utawa mangan kanthi cepet karo kanca.

Kacang ijo lan ham frittata

Kacang ijo lan ham frittata

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe frittata, nyiyapake asale saka Italia, kanthi kacang ijo lan ham, ing antarane bahan liyane.

Rebus daging sapi karo kentang

Rebus daging sapi karo kentang

Rebus daging sapi karo kentang lan sayuran minangka sajian lengkap banget sing nggunakake akeh energi. Cocog kanggo panganan sakulawarga.

Charlota aubergine lan daging

Charlota aubergine lan daging

Charlota minangka panganan khas Prancis, nanging umume kanggo manisan. Dina iki, kita nyiyapake karo aubergine lan diiseni daging kanthi keju.

Tortilla bayem lan keju

Tortilla bayem

Tortillitas minangka panganan sing enak banget kanggo bocah cilik ing omah. Dina iki kita pengin nggawe saka bayem kanggo ngenalake sayuran kanggo bocah.

Biskuit soletilla

Biskuit soletilla, umur

Kue spons soletilla enak bareng karo kopi utawa cangkir coklat. Lan gampang ditindakake, coba wae!

Nugget Ayam Krasan

Nugget Ayam Krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe nugget pitik krasan sing enak, utamane kanggo nedha bengi kanggo bocah cilik ing omah.

es krim puding beras

Es krim puding beras krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe es krim puding beras sing enak, panganan cuci mulut sing nyenengake kanggo taun iki.

Roti Swiss kapenuhan coklat

Roti Swiss kapenuhan coklat

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe gulung Swiss sing enak banget krasan diisi karo coklat. Cemilan enak kanggo akhir minggu iki.

Ayam patty lan keju sing wis diobati

Ayam patty lan keju sing wis diobati

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe empanada sugih sing diisi karo pitik lan keju béchamel sing ditambani. Campuran rasa sing apik banget, apik kanggo nedha bengi.

Kue Oreo Krasan

Kue Oreo Krasan

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep sing enak kanggo bocah. Kue Oreo sing apik kanggo ulang taun bocah utawa wong diwasa.

Tart tart lan susu kental

Tart tart lan susu kental

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe roti persik lan susu sing kental. Mangkono, kita bakal nggawe manis ing akhir minggu kanggo bungah.

Bonbon coklat lan ceri

Bonbon coklat lan ceri

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe coklat krasan sing sugih banget minangka hadiah kanggo wong sing sampeyan tresnani. Isi ceri bakal lebur ing cangkem.

Hake tusuk sate

Sate, ham lan sayur tusuk

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep sehat kanggo sate hake sing dibungkus ham Serrano lan sayuran. Sugih lan sehat kanggo sampeyan.

Hake ing warna kuning

Hake ing warna kuning

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing apik kanggo hake ing warna kuning. Teknik sing digunakake ing pawon kanggo pewarna panganan.

Melon panggang karo kenari

Melon panggang karo kenari

Kita nuduhake sampeyan cara liyane kanggo nyedhiyakake melon minangka panganan cuci mulut; Panggang lan diiringi krim lan kenari.

Salad woh, yoghurt lan mascarpone

Salad woh, yoghurt lan mascarpone

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe salad buah sing sugih kanggo nglawan suhu panas ing musim panas. Resep sing sederhana lan seger.

Sate jamur lan udang

Sate jamur lan udang

Kabobs jamur lan udang iki gampang lan cepet, cocog kanggo mangan ing kebon mburi omah.

Roti cekak karo madu heather

Roti cekak karo madu heather

Roti cekak minangka roti cekak sing asale ing Skotlandia. Dina iki kita nyiyapake karo madu heather alami sing apik.

Pizza wiji

Adonan pizza wiji

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe adonan pizza sing beda. Kanthi kacang, pizza iki dadi nedha bengi sing sehat.

Macem-macem salad kentang

Macem-macem salad kentang

Ing artikel iki, sampeyan menehi ide sing apik kanggo nedha bengi, salad kentang seger lan sehat sing enak sing kasedhiya kanggo kabeh wong.

Sate kentang lan chorizo

Sate kentang lan chorizo

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara masak sate utawa tusuk kentang mini, utawa supaya bisa ngrasakake panganan pembuka sing enak.

Jelly stroberi krasan

Jelly stroberi krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe jeli stroberi krasan sing sugih lan cepet. Khusus kanggo bocah minangka cemilan utawa panganan cuci mulut.

Macem-macem kroket jamur

Macem-macem kroket jamur

Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe kroket jamur campuran sing enak. Dheweke bakal bisa dadi starter sadurunge daging utawa bebek iwak.

Brownie menyang cangkir

Brownie menyang cangkir sajrone 2 menit

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe coklat coklat sing apik banget sajrone mung 2 menit. Kanggo ngrasakake kesenengan coklat nalika sedhih mau.

Botol kopi

Flan kopi cepet lan gampang

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe flan sing sugih banget, cepet lan gampang. Khusus kanggo nalika kanca mulih tanpa diduga.

Salad pitik renyah

Salad pitik renyah

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing gampang nanging enak karo pitik. Iki duwe sentuhan sing renyah, lan salad nganggo klamben sing enak banget.

Kue stroberi lan puff

Kue stroberi lan puff ing 30 menit

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing enak adhedhasar stroberi sing ana ing musim. Kue stroberi lan puff, gampang lan cepet digawe.

Vigil Potaje

Rebus waspada, Paskah khusus

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep tradisional Paskah. Rebus sing waspada, salah sawijining panganan sing digawe ing dina Jumuah Paskah.

Kacang polong nganggo ham

Kacang polong nganggo ham

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe piring polong sing subur lan sehat kanthi ham. Resep sing sehat lan gampang digawe ora suwe

Cumi sing diiseni

Cumi diiseni saos

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep kaya cumi sing diiseni saos. Resep sing apik kanggo Jum'at Vigil ing Paskah utawa Paskah.

Donat goreng

Donat goreng, resep tradisional

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep khas Paskah. Sawetara donat goreng tradisional sing digawe ing saben omah.

Salad endhog Sumiri lan endhog

Salad endhog Sumiri lan endhog

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan cara nggawe resep salad, kanthi sentuhan segara. Digawe nganggo sumiri, endhog rebus lan tuna, iku cocog kanggo mangan cepet.

Sosis bir

Sosis keju bir

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep sosis sing enak kanthi saus adhedhasar bir sing enak, sing cocog kanggo nedha awan kanthi rasa.

Croquette endhog lan tuna

Croquette endhog lan tuna

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe endhog rebus lan kroket tuna sing enak. Apik banget kanggo bocah cilik ing omah, minangka tapas lan minangka nedha bengi cepet.

Hake mie

Hake mie

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep enak kanggo fideua kanthi hake. Panganan sing enak lan enak kanggo jinis restoran.

Sega krem ​​karo pitik lan chorizo

Sega krem ​​karo pitik lan chorizo

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe nasi sing enak nganggo pitik lan chorizo. Salah siji minangka panganan utama utawa panganan liyane, resep sing enak banget.

Salad Malaga

Salad kentang malaga

Kita nuduhake sampeyan cara nggawe salad kentang Malaga sing sederhana lan nyenengake; sampurna kanggo ngadhepi dina paling monjo.

Omelet kentang lan wortel

Omelet kentang lan wortel, sehat banget

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe omelet Spanyol sing apik banget kanthi sentuhan wortel sing sehat banget. Khusus kanggo diet penurunan bobot awak.

Roti butter

Roti butter, Bilbao banget

Dina iki kita nuduhake sampeyan carane nggawe roti tawar khas Bilbao sing enak; sampurna karo kopi sing enak.

Kentang karo cuttlefish

Rebus kentang karo iwak sotong

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe resep sing apik kanggo rebus kentang tradisional utawa kentang nganggo cuttlefish. A nedha awan dikempalken karo mupangate.

Sosis ayam ing saus baviera

Sosis ayam ing saus baviera

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe piring sosis sing apik sing dicuci nganggo saus sing enak sing diarani Baviera. Nedha bengi sing enak mung 10 menit.

Muffin chip pisang lan coklat

Muffin chip pisang lan coklat

Muffin karo pisang lan chip coklat iki uga enak, proposal sing apik kanggo njupuk pisang sing mateng saka mangkuk buah.

Ikan goreng

Resep endhog goreng, tapa tradisional

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe resep khas Andalusia sing khas kanggo bar lan restoran, cuttlefish goreng, mangga sing enak lan lembut.

Jajan spons oranye

Kue oranye cepet lan gampang

Ing artikel iki, kita nuduhake kue oranye sing enak. Cocog kanggo cemilan lan sarapan kanggo bocah lan wong diwasa utawa kanggo kunjungan sing ora dikarepake.

Gulung pitik lan sayuran

Gulung pitik lan sayuran

Kesel sampeyan mesthi nyiyapake susu pitik kanthi cara sing padha? Kita menehi saran kanggo sampeyan sawetara gulung susu sing diiseni sayuran

Pir lan coklat hancur

Pir lan coklat hancur

Rusak pir lan coklat iki gampang disiyapake. Panganan panganan cuci mulut panas sing enak sing bisa digabung karo es krim utawa yoghurt.

Pancake utawa krim

Pancake diisi krim coklat, resep Karnaval

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep kaya kanggo Karnaval Galicia sing khas. Pancake utawa crepe diisi krim coklat, panganan cuci mulut sing nggodho.

Krim coklat krasan

Krim coklat krasan

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe krim coklat sing sugih lan kondhang. Susu, kakao, kemiri lan gula ... swarane kaya sampeyan?

Kacang ijo karo beras lan chorizo

Kacang ijo karo beras lan chorizo

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe sajian apik saka kacang ijo sing dibumboni karo beras lan chorizo. Sajian sugih sing gampang banget kanthi energi.

Kacang ijo karo tomat krasan lan endhog rebus

Kacang ijo kanthi tomat lan kari endhog

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kacang ijo sing enak karo tomat lan endhog sing wis rebus. Nedha awan utawa nedha bengi sing sampurna kanggo Dina Valentine.

Gulung terong, daging babi lan jamur

Gulung terong lan daging babi diiseni jamur

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing enak kanggo gulungan terong, diiseni daging babi lan jamur. Nedha bengi sing apik banget kanggo Dina Valentine.

Lettuce diiseni sega

Lettuce diiseni beras karo jamur

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe sajian salad sing diisi. Aku nggunakake khusus nasi sing isih dituku karo jamur.

Beras nganggo pitik lan iwak cumi

Beras nganggo pitik lan iwak cumi

Nasi ayam tradisional dadi basis kanggo njupuk kauntungan saka bahan liyane sing ana ing omah. Kita nggawe sega karo sayuran, pitik lan cumi.

Saos pesto

Saos pesto

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe saos pasta sing apik banget. Saus pesto cepet digawe lan cocog kanggo panganan.

Rambut bayonese malaikat

Rambut bayonese malaikat

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe bayonnaise, panganan cuci mulut sing gampang lan cepet sing diisi karo rambut malaikat

Petang tuna krasan

Petang tuna krasan

Ing artikel iki, kita mulang babagan carane nggawe tuna paté sing sugih lan sehat, kanggo bengi mangan sing entheng.

Kue apel lan madu

Kue apel lan madu

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe kue apel sing dihiasi nganggo irisan apel lan madu

Ham pitik sing diiseni

Ayam ham diiseni ham lan keju saos

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe ham ayam sing enak diisi ham lan keju, nedha awan sing enak sing bakal dirasakake kaya kamulyan sing diberkahi.

pestiños

Pestiños, khas Natal sing manis

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe panganan cuci mulut khas Natal, pestisio. Resep iki diwarisake saka wong tuwa menyang bocah suwene.

Saos yogurt

Saos yoghurt, iringan sing sampurna

Ing artikel iki, kita nuduhake resep krasan kanggo salah sawijining saos sing paling akeh dijaluk ing saben restoran. Saos yogurt sing sugih lan krasan.

Kriket kerang acar

Kriket kerang acar

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kroket kerang sing enak. Mangkono, kita njupuk kauntungan saka kaleng cilik sing bakal ngrusak.

Aubergine diiseni daging rosemary

Aubergine diiseni daging rosemary

Kita nuduhake sampeyan cara sing gampang kanggo nyiyapake aubergine sing diiseni, kanthi daging cincang sing dibumboni bawang putih lan rosemary.

bledhek coklat

Lampu kilat coklat

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut liyane kanthi kue choux. Ing kasus iki, petir coklat, manis sing apik banget.

Muffin kanthi frosting donat

Muffin nganggo glathi donat, nyenengake

Kunci kunci cupcakes dhasar kasebut yaiku ing frosting; glasen sing manis banget sing bakal ngelingake sampeyan babagan donat. Sarapan utawa cemilan sing sampurna.

Profiteroles (pastry choux)

Profiteroles (pastry choux)

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe pasta kanggo panganan cuci mulut, roti lapis. Tempel iki digunakake kanggo nggawe petisus, profiterole, lsp.

Biribiris

Biribiris, ora bisa ditolak!

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing enak adhedhasar meringue lan coklat. Biribiris, cemilan sing ora bisa ditolak kanggo kabeh kulawarga.

Basa daging sapi ing saus

Basa daging sapi ing saus

Lidah suket minangka daging sing empuk banget lan ana sing seneng lan liyane nolak. Dina iki kita nuduhake sampeyan cara nyiyapake saos.

Sega sup karo wortel lan pitik

Sega sup karo wortel lan pitik

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe sajian sing enak, sehat banget, adhedhasar sega wortel lan ayam sing diced.

Mie saos mrico

Mie saos mrico

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe mie sing enak ing saos mrica ireng. Cara mangan pasta sing sehat lan enak banget.

Musaka aubergine lan sosis

Musaka aubergine kanthi sosis

Ing artikel iki, kita mulang supaya nggabungake rong panganan sing bakal disenengi bocah, aubergine lan sosis, ing mousse sing sugih karo akeh keju.

Terung roti

Irisan aubergine ing adonan

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nggawe resep tradisional sing enak. Sawetara irisan aubergine sing wis mateng, panganan pembuka mung sajrone 10 menit.

Flan Coklat Putih

Flan coklat putih, khusus akhir minggu

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe panganan cuci mulut sing enak kanggo akhir minggu iki. Flan krasan sing apik adhedhasar coklat putih, sampeyan mesthi bakal seneng banget.

Tomat diiseni sayuran lan keju

Tomat diiseni sayuran lan keju, resep sayuran sing luar biasa sing bakal disenengi kabeh wong. Tomat sing diiseni sayuran sehat banget

Salad kacang ijo anget karo endhog

Salad kacang ijo anget karo endhog

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing cepet lan sehat mung ing 10 menit. Salad sing enak kanggo sampeyan sing terus nonton garis kasebut.

Risotto karo sosis

Risotto karo sosis

Kanggo miwiti musim Gugur anyar iki, aku wis nyiyapake risotto sing enak kanthi sosis kanggo nyelehake driji, muga-muga sampeyan seneng.

Scone nganggo kayu manis lan coklat

Scones Chip Coklat Kayu Manis

Scone umume ing sarapan lan cemilan ing Inggris. Dina iki, kita nggawe kanggo sampeyan nganggo kayu manis lan coklat, enak!

Kroket Pringá

Kroket Pringá, gunakake resep

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe resep sing bisa digunakake. Sawetara kroket pringá sing enak saka rebusan Andalusia.

Isi pitik ing papillote

Isi ayam ing papillote, jus lan enak

Teknik papillote ora mung gampang banget, nanging uga sehat lan bisa ditrapake kanggo panganan apa wae. Dina iki kita nyedhiyakake kain karo pitik.

Cupcakes coklat lan oranye

Cupcakes Oranye Coklat Fluffy

Dina iki, kita mulang sampeyan babagan cara nggawe coklat lan kue-kue oranye sing enak lan alus, sing cocog kanggo sarapan utawa cemilan.

Muffin klapa

Muffin klapa, enak lan alus

Ora luwih apik tinimbang kue-kue krasan kanggo camilan sing enak. Aja lali cupcakes klapa sing alus iki. Sampeyan bakal tresna!

Tapine diiseni beras lan wortel

Tapine diiseni beras lan wortel gratin

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe resep sehat sing digawe tapine, wortel lan beras putih. Sampeyan uga kudu ngurus awake dhewe ing Musim Gugur.

Terong sing diiseni daging

Aubergine diiseni daging karo keju

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe aubergine sing enak diisi gratin daging karo keju. Gigit sing apik banget kanggo langit-langit.

Panga lan kroket béchamel

Kriket panga nganggo saos béchamel

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe kroket iwak kanthi saus béchamel, resep sing gampang lan cepet kanggo bocah kanggo mangan iwak.

Cookie almond tanpa gluten

Cookie almond tanpa gluten

Kita nuduhake sampeyan carane nggawe cookie almond sing enak sing cocog kanggo kabeh sing alergi gluten utawa intoleransi.

Tomat adhem lan salad tuna

Tomat adhem lan salad tuna

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe tomat lan salad tuna sing seger, nggawa panganan menyang pantai sing bakal ngopeni lan menehi rasa seger.

Jamur diiseni ham

Jamur diiseni ham

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe sajian sing sehat banget kanggo taun iki, sawetara jamur enak sing diisi karo sofrito karo ham Serrano.

Longaniza nganggo saus anggur

Longaniza nganggo saus anggur

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe resep sing cepet banget karo sosis. Dheweke dicuci nganggo saus anggur sing apik banget.

Kasserole sega

Kasserole sega

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe sego lan piring sing apik lan enak, dadi cokotan sing bakal nggawe sampeyan drool.

Jam lan jamur bal

Jam lan jamur bal

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe jamur lan bal ham, khusus kanggo bocah supaya mangan sayuran tanpa diweruhi.

Churros krasan

Churros krasan, sarapan sing sugih banget

Ing artikel iki, kita mulang sampeyan carane nggawe churros krasan sing enak, kanggo wayah esuk sing kesusu sing ora gelem metu saka omah kanggo menyang toko churros.

Bayam, jamur lan ham quiche

Bayam, jamur lan ham quiche

Bayam, Jamur lan Ham Quiche iki cocog kanggo ngenalake bayem kanggo bocah. Sampeyan bisa menehi anget utawa anget.

Kentang panggang ing saus krim lan keju

Kentang panggang karo krim lan keju

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe kentang panggang sing enak ing saus krim lan keju, luar biasa kanggo kulawarga lan / utawa nedha bengi sing ora resmi.

Kroket Chickpea

Kriket chickpea, gunakake resep

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe resep kanggo njupuk kauntungan saka kacang masak sing wis masak lan dadi kroket kacang buncis sing enak.

Roti roti panggang karo ham, keju lan endhog

Serrano ham, endhog lan keju toasts

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane nggawe roti panggang sing enak nganggo ham, keju lan endhog. A nedha bengi éca mung ing 15 menit.

Puding Medlar

Puding medlar, woh mangsan

Ing artikel iki, kita menehi idea babagan panganan cuci mulut kanggo akhir minggu iki, puding medlar sing enak.

Pavias

Pavías, tapa iwak roti sing apik

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan carane nggawe resep khas saka Andalusia sing dak tresnani. Las pavías, iwak sing wis mateng lan diasinake sing enak.

Pie daging lan kentang Cheddar

Pie daging lan kentang Cheddar

Ing artikel iki, kita mulang babagan cara nggawe resep panggunaan. Daging meatloaf sing enak lan kentang tumbuk karo keju cheddar.

Donat coklat

Donat coklat, sapa sing nolak?

Apa sampeyan seneng donat coklat? Kita nuduhake sampeyan cara sing gampang kanggo nggawe supaya sampeyan bisa nikmati ing omah

Fideua pitik

Resep ayam fideua

Ing artikel iki, sampeyan nuduhake sampeyan cara nyiyapake resep pitik fideua sing enak. Panganan sing enak lan jus kanggo restoran apa wae.

Biskuit lebur

Cookie butter lebur

Cookie roti cekak lebur iki nyawiji ing cangkem. Coba wae! Nggawe pancen gampang.