Coca De llanda

Resep kanggo coca de llanda, sugih lan alus, ideal kanggo sarapan utawa cemilan, uga dikenal minangka coca boba, koka khas Valencian.

Mrica ijo sing diiseni

Mrica diiseni endhog orak-arik nganggo kod, panganan pembuka utawa wiwitan sing enak lan gampang disiyapake, mesthine sampeyan bakal seneng.

Polenta kembang kol karo jamur

Polenta kembang kol karo jamur

Polenta kembang kol karo jamur sing diwenehake saiki minangka panganan sing gampang, cepet disiyapake lan nyenengake. Cocog kanggo wektu taun iki.

Muffin blueberry mini

Muffin blueberry mini

Muffin blueberry mini sing saiki digawe kanggo panganan cuci mulut kanthi glas lemon sing sederhana.

Lettuce tunas nganggo welut

Resep saiki gampang digawe lan cocog kanggo dadi pamula utawa kursus pertama: Lettuce tunas karo welut. Enak tenan!

Cupcakes lengkap

Muffin gandum tanpa gula, sarapan krasan sing sehat banget, mesthine yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal seneng, gampang banget disiyapake.

Kue wortel karo frosting keju

Kue wortel karo frosting keju

Kue wortel utawa kue wortel kanthi frosting keju iki gampang banget. Panganan cuci mulut sing ideal sing diwulangake kanggo sampeyan masak utawa tanpa butter.

Kacang ijo Kanthi Tomat

Kacang ijo Kanthi Tomat

Kacang ijo karo tomat iku klasik ing gastronomi kita. Panganan sing sederhana lan sehat sing populer banget lan penting ing buku resep.

Yogurt, kacang lan cangkir coklat

Yogurt, kacang lan cangkir coklat

Yogurt, kacang lan kacamata coklat sing disiapake saiki kanthi gampang lan cepet. Panganan panganan cuci mulut sing gampang diapiki supaya bisa dirasakake.

Kue spons coklat tanpa yogurt

Kue spons tanpa yogurt coklat

Resep kue spons coklat tanpa yogurt. Dadi, yen ora duwe yogurt, aja ngrusak cemilan. Apa sampeyan ngerti cara nggawe kue spons tanpa yogurt?

Muffin coklat

Muffin coklat krasan kanggo sarapan utawa cemilan iku apik banget. Dheweke gampang disiyapake lan apik banget.

Kue nasi

Kue nasi

Kita mulang sampeyan babagan cara masak jajan nasi sing enak karo beras putih sing isih kari nalika mangan. Apa padha nggemuk? Temokake kene!

Tuna dasi nganggo papak

Sinau masak katun Tuna kanthi resep sing gampang: ing anggur putih lan jus lemon karo bawang putih lan peterseli, gaya Isla Cristina, karo bawang putih lan liya-liyane!

Loin Pork Panggang

Loin Pork Panggang

Temokake resep kasebut kanggo nyiyapake tenderloin daging panggang kanthi cara sing gampang. Kepiye cara nggawe jus? Temokake ing kene rahasia kanggo masak

Pai jeruk nipis

Kue jeruk nipis, resep sing seger lan seger kanggo panganan sing enak, kue jeruk nipis kanthi rasa lemon sing lembut.

Macaroni nganggo tahu

Macaroni nganggo tahu, resep pasta sing ringkes, entheng lan sehat, panganan lengkap kanthi rasa akeh. Yen seneng sehat, sampeyan bakal seneng sajian iki.

Es krim lan pelem es krim

Dina iki, kita menehi resep sing sehat lan sehat sing bakal dadi panganan cuci mulut lan cemilan: es krim lan mangga es krim.

Sup lentil lan asam jawa

Sup lentil lan asam jawa

Dina iki kita ngusulake resep sing eksotis lan nyenengake. Gabung karo sup lentil lan asam; woh langka ing pasar kita.

Tomat, alpukat lan salad kismis

Tomat, alpukat lan salad kismis

Kunci salad tomat, alpukat lan kismis sederhana iki yaiku milih woh-wohan sing mateng kanggo nyiyapake lan entuk rasa maksimal.

Kari Chickpea nganggo kembang kol

Kari Chickpea nganggo kembang kol

Dina iki, sampeyan menehi resep sing gampang, cepet lan nutrisi: cah ayu kari karo kembang kol. Panganan unik sing khas nalika kita kesusu.

Tuna steak ing saos tomat

Resep sing diwenehake saiki kanggo sampeyan yaiku tuna tuna sing enak lan seger saos tomat. Resep sing cocog yen sampeyan pengin nggawe roti.

Tuna panggang nganggo klamben

Dina iki kita wis nyiyapake tuna panggang iki kanthi klamben adhedhasar minyak zaitun lan bawang putih, mikir ing ndhuwur kabeh para pamaca laut.

Jajan jagung

Kue jagung enak!

Kue tepung jagung iki cocog kanggo disajikake karo kopi utawa secangkir coklat panas ing wayah awan, enak!

Nasi dibumbui nganggo mangga

Nasi dibumbui nganggo mangga

Sega dibumbui nganggo mangga sing disiyapake dina iki minangka panganan sing nyenengake, bisa ditanggulangi kemunduran dina iki. Coba wae!

Tomat diiseni salad salmon

Tomat diiseni salad salmon

Dina iki kita nyiyapake sawetara tomat sing diiseni salad salmon kanthi dressing yogurt. Seger lan entheng; becik kanggo musim panas.

Roti kue jajanan Puff karo Nutella

Resep tebu kue kue Puff karo Nutella, panganan cuci mulut gawean sing gampang disiyapake lan pengin kabeh wong. Yen sampeyan nyoba, sampeyan bakal seneng !!!

Couscous karo daging karo tomat

Couscous karo daging karo tomat

Couscous karo daging karo tomat sing disiapake saiki minangka proposal cepet kanggo kalebu ing menu kulawarga mingguan. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Kue brokoli gelombang mikro

Dina iki kita menehi resep anyar, entheng kanggo weteng lan cepet lan gampang digawe: kue brokoli ing gelombang mikro. Ora bisa luwih gampang!

Chops Lamb Crust Pistachio

Chops Lamb Crust Pistachio

Coklat domba pistachio sing disiyapake saiki bisa dadi alternatif sing apik kanggo barbekyu sabanjure karo kanca.

Coklat lan cokelat karamel asin

Coklat lan cokelat karamel asin

Gigitan karamel coklat lan asin iki sampurna minangka panganan cuci mulut utawa cemilan kanggo dituduhake karo kulawarga lan kanca, godaan sejatine!

Donat anise digoreng

Donat anise digoreng

Donat anis minangka klasik saka gastronomi sing populer. Enak sing enak kanggo sarapan, cemilan sing saiki dituduhake cara nyiyapake.

Sup chickpea lan pasta orzo

Sup chickpea lan pasta orzo

Sup pasta buncis lan orzo iki lengkap banget lan restoratif. Disiapake kanthi cara sing gampang, kanthi dhasar sayuran.

Artichoke, alpukat lan celup bayam

Artichoke, alpukat lan celup bayam

Celup artichoke, alpukat lan bayam iki minangka alternatif sing entheng lan sehat kanggo saos liyane. Sampeyan bisa nyedhiyakake sawetara nachos, kentang utawa kroket.

Saos tomat nganggo tuna kanggo pasta

Tomat lan saos tuna kanggo pasta

Resep tomat lan tuna kanggo pasta. Sedhep kanggo acara apa wae. Cocog banget karo spaghetti utawa macaroni. Kita mulang sampeyan carane nyiyapake ing video.

Pasta Caprese

Pasta Caprese

Pasta Caprese gampang disiyapake lan inspirasi karo salad caprese, khas masakan Italia.

Kue wafer lan Nutella

Kue wafer lan Nutella, resep sing gampang, sugih lan cepet kanggo disiyapake, disiapake ing pesta lan ulang tahun kanggo bocah cilik.

Cheesecake gelombang mikro

Resep cheesecake gelombang mikro minangka panganan cuci mulut sing gampang lan cepet sing bisa disiyapake ing omah, sing bakal nyenengake kabeh wong kanthi rasa sing enak

Kari pitik kari

Kari pitik kari

Dodo pitik kari sing disiapake saiki bakal ngebaki pawonmu kanthi aroma. Resep sing gampang lan cepet iki yaiku ...

Ikan bakar panggang

Resep cuttlefish panggang karo papak lan saus parsley, sajian sing sederhana lan enteng sing bisa kita siyap ing wektu sing sithik.

Brownie gelombang mikro

Kue spons coklat gelombang mikro, resep sing gampang lan cepet kanggo disiyapake, kanggo cemilan utawa sarapan apik banget.

Panggang Pepe Ayam Mustar Madu

Resep dina iki cocog kanggo para karnivora liyane sing kepengin nyoba resep anyar: batang drum ayam karo mustar madu sing dipanggang ing oven.

Panna cotta nganggo karamel

Panna Cotta al caramel, panganan cuci mulut khas Italia, gampang lan lancar, bisa disiyapake nalika musim panas, amarga ora butuh oven.

Daging sapi karo sayuran lan salad

Daging sapi karo sayuran lan salad

Daging sapi karo sayuran ing kanon sing disiapake saiki minangka sajian lengkap, sederhana lan cepet sing bisa ditambahake ing menu mingguan.

Cumi sing diiseni

Dina iki, sampeyan menehi sajian sing enak: cumi-cumi sing diiseni, resep sing apik nalika duwe tamu. Apa sampeyan wis nyoba?

Quesada karo kayu manis

Quesada kanthi kayu manis, panganan cuci mulut tradisional, gampang disiyapake supaya bisa disiapake ing omah kanggo kulawarga, alus banget lan alus.

Stroberi Panna Cotta

Stroberi panna cotta

Stroberi panna cotta minangka panganan cuci mulut adhem sing asal saka Italia sing cocog kanggo musim panas. Siapke luwih dhisik lan disajikake karo strawberry.

Cupcakes kanggo cemilan

Sampeyan bakal nyelehake driji nganggo jajan iki kanggo cemilan sing paling cilik ing omah ... Lan kanggo sing luwih lawas uga!

Salad Kiwi lan ham masak

Salad Kiwi lan ham masak

Salad kiwi lan mateng sing kita saranake saiki gampang lan cepet disiyapake, becik kanggo nyegerake awake dhewe ing mangsa panas ngarep.

3 Kue Coklat

Resep saiki wis virus lan digawe dening meh kabeh wong. Iki minangka kue coklat 3, sing nyenengake kabeh pangertene.

Nasi ireng

Ing artikel saiki, kita menehi resep nasi ireng sing apik banget kanggo 4 wong. Tulis bahan-bahane lan kagum para tamu.

Cod salad karo oranye

Cod salad karo oranye, resep seger sing kebak rasa, sing bisa disiyapake minangka wiwitan, yaiku panganan sing lengkap lan gampang banget.

Kue pisang lan kenari

Resep kue pisang lan kenari, manis sing enak banget kanggo sarapan utawa cemilan kanggo bocah cilik.

Krim lobster cepet

Krim lobster cepet

Dina iki kita nyiyapake krim lobster sing gampang lan murah yen ana krim panganan laut. Cocog kanggo pahargyan ing omah.

Kue nutella lan walnut

Resep kue Nutella karo kenari, panganan cuci mulut sing enak kanggo pecinta coklat, diiringi karo sawetara kenari. Kue enak !!!

Rebus terwelu karo bir

Rebus rebus karo bir, sajian krasan sing gampang banget lan akeh rasane, bisa digawa nganggo kentang utawa sayuran.

Cookie nganggo coklat

Resep cookie nganggo coklat, sawetara cookie krasan sing gampang kanggo nyiapake sing bisa digawe karo bocah cilik.

Bayem adhem lan krim alpukat

Bayem adhem lan krim alpukat

Bayam lan krim alpukat kadhemen sing disiapake saiki krim banget. Pilihan sing apik kanggo miwiti panganan ing musim panas mbesuk.

Nasi coklat sup karo sayuran

Nasi coklat sup karo sayuran

Nasi coklat kanthi sayuran sing kita saranake saiki minangka sajian restoratif, sing bisa ditambahake macem-macem kombinasi sayuran.

Seafood ing salsa

Cumi saos, sajian iwak krasan sing gampang digawe lan enak banget, kanthi saus kanggo nyelup roti. Sampeyan ndhaptar !!!

Kue yogurt lan apel

Resep jajan yoghurt lan apel, kanggo nyiyapake sarapan utawa cemilan, enak banget, gampang disiyapake lan kabeh wong seneng.

Terrine salmon

Terrine salmon

Bak salmon sing disiapake dina iki pancen cocog kanggo wiwitan nalika prayaan, amarga bisa disiyapake sadurunge.

Pasta, sup ayam lan udang

Pasta, sup ayam lan udang

Pasta, sup ayam lan udang sing disiapake saiki pancen lengkap lan nutrisi. Piring sing nyenengake kanggo dina sing adhem utawa ora nyenengake.

Sup ayam

Duduh kaldu pitik krasan, sajian sing sampurna minangka panganan sing pertama sing bisa disiyapake nganggo pasta utawa nasi, utawa minangka konsumen sing sugih banget !!!

Campur beras bio karo tahu lan sayuran

Apa sampeyan seneng panganan nasi lan organik? Temokake resep kanggo beras organik karo tahu lan sayuran, sampeyan bakal nyedhot driji lan sehat banget. Resep langkah demi langkah

Kue spons warna loro

Kue spons warna loro, kue krasan sing gampang, alus lan gampang disiapake, kanggo cemilan utawa sarapan apik banget. Mesthi sampeyan seneng !!!

Fideua laut

Fideua panganan laut sing saiki ditawakake saiki bisa dadi panganan sing ideal nalika ana kanca utawa kulawarga sing ngunjungi omah.

Asparagus quiche

Resep kanggo asparagus quiche utawa tart gurih, sajian sing bisa disiyapake kanggo nedha bengi sing ora resmi lan nggawe kanca kaget.

Krim jamur

Krim jamur

Dina Resep Masak, kita nyiyapake krim jamur sing sederhana kanggo kabeh kulawarga. Cocog minangka kursus pertama, gampang lan cepet disiyapake.

Salad kubis putih

Coleslaw putih iki enak lan kalori kurang banget. Yen sampeyan seneng salad lan pengin nyoba sing liyane, siyapen sing iki. Sampeyan bakal seneng!

Napolitan coklat mini

Napolitan coklat mini

Napolitan coklat mini sing disiapake saiki gampang lan cepet digawe. Cocog ngiringan kopi nalika sarapan utawa cemilan.

Dodo pitik saos karo mrico

Dodo pitik saos karo mrico

Dina iki kita masak ing Resep Pawon sawetara susu pitik sing enak karo saus lan mrico. Kita nindakake ing oven, entuk pitik sing jus banget.

Risotto klasik

Sapa maneh lan sing paling ora tau nggawe risotto klasik, utawa paling ora, wis nyoba. Yen sampeyan ngetutake resep iki bakal enak.

Rebus sotong karo kentang

Resep rebus ikan sotong nganggo kentang, sajian sendok sing nalika musim salju iki mesthi apik lan kabeh wong seneng.

Puff pastry diisi keju krim

Resep jajanan puff sing diisi karo keju krim, panganan cuci mulut sing lembut kanggo ngiringi kopi sing apik, sampeyan mesthi seneng !!!

Tuna lan pai mrico

Tuna lan pai mrico

Dina iki kita nyiapake ing Resep Pawon sing klasik saka gastronomi: tuna lan mrico. Cocog lan jus, sampurna kanggo nedha bengi akhir minggu.

Alpukat diiseni tuna

Alpukat diiseni tuna

Resep sing diwenehake, alpukat diiseni tuna ing minyak, gampang banget kanggo nyiyapake lan dadi starter utawa kursus kaping loro.

Hake fillet nganggo ratatouille

Hake fillet nganggo ratatouille

Dina iki kita masak ing Resep Dapur sing wis diisi hake beku karo ratatouille, sajian sing paling lengkap sing cocog kanggo dilebokake ing kulawarga

Rempah-rempah kembang kol

Scramble Cauliflower Spice minangka panganan sing cocog kanggo mangan lan mangan sing enak. Amarga kandungan kalori sing sithik, luwih becik kanggo diet.

Jajan spons oranye

Kue oranye kanthi kripik coklat, sehat banget amarga isine jus jeruk lan kue sing legi lan jus banget.

Sirloin disigar saos

Resep sing saiki ditawakake kanggo karnivora paling akeh. Iki minangka sirloin sing disigar saos sing dihiasi karo kentang. Sugih tenan!

Loin karo bawang karamel

Tenderloin karo bawang karamel iki bakal nyenengake kabeh wong: enak, daging sing enak banget lan uga panganan sing gampang digawe.

Puff pastry star karo Nutella

Puff pastry star karo Nutella, resep sing ringkes lan cepet, nyenengake para bocah cilik sing ana ing omah. Ing kene sampeyan kudu nindakake.

Krasan San Jacobos

San Jacobos krasan sing enak iki bisa dadi panganan sing gampang lan uga migunani banget nalika ora duwe nedha bengi utawa nedha awan. Apa sampeyan rumangsa?

Kentang stewed karo chorizo

Ing wektu iki, kita nggawa sampeyan sajian klasik: kentang rebus kanthi chorizo. Sajian unik kanggo nglumpukake energi lan dadi panas.

Pitik panggang kanthi tunas brussel

Pitik panggang kanthi tunas brussel

Ayam panggang iki karo tunas Brussels iku gampang lan gampang disiyapake; becik kanggo pesta Natal sabanjure. Ayo oven nggawe gaweyan sing cocog kanggo sampeyan.

Pasta tanpa gluten nganggo coklat

Pasta tanpa gluten nganggo coklat

Dina iki ing Resep Pawon, kita nyiyapake sawetara kue-kue teh sing gratis, sampurna kanggo diwenehake menyang tamu nalika pahargyan sabanjure.

Jamur lan risotto kenari

Jamur lan risotto kenari

Dina iki, ing Resep Pawon, kita nyiyapake jamur krim lan risotto walnut, khas taun iki. Apa sampeyan wani nyoba?

Rebus kacang putih

Rebus kacang putih sing sugih iki sing kudu sampeyan mangan yen pengin awak nampa gizi sing paling akeh saka legum.

Krim, madu lan saus mustar

Resep iki digunakake kanggo nggawe saos sing akeh sing bisa ngiringi daging, iwak lan pasta: saos krim, madu lan mustar.

Gunung geni coklat

Resep kanggo gunung geni coklat utawa coulant coklat, panganan cuci mulut sing enak kanggo coklat. Makanan penutup krasan sing gampang kanggo disiyapake.

Jajan almond

Kue kacang almond utawa kue Santiago, minangka panganan cuci mulut khas Galicia, kue kue karang sing enak banget lan enak kanthi rasa almond sing enak. Sampeyan bakal seneng !!!

Paella saka Pesisir

Resep kita saiki pancen cocog banget nalika dina-dina saka kanca utawa kulawarga. Jarang banget yen paella sing apik ora narik kawigaten kabeh wong.

Kentang tumbuk nganggo tuna

Resep kentang tumbuk nganggo tuna, sajian panas krasan sing lengkap sing bakal disenengi para sing enom lan tuwa. Sampeyan pengin nyoba !!!

Cangkir Krim Vanilla Waluh

Cangkir Krim Vanilla Waluh

Cawan krim vanilla waluh iki minangka cara sing asli kanggo nyedhiyakake waluh minangka panganan cuci mulut. Apa sampeyan wani nyiyapake?

Sup bawang putih lan santen

Sup bawang putih lan santen

Kita ngajak sampeyan nyiyapake sup papak iki karo santen. Sup sing kuat lan gondho sing sampurna kanggo nada awak nalika musim salju.

Rebus kedele ijo

Resep enak kanggo rebusan kedele ijo, legum sing sehat lan sehat, padha karo lentil, sajian sendok sing nutrisi banget. Sampeyan bakal seneng !!!

Kue madu lan walnut

Kue madu lan walnut

Kue madu lan kenari sing disiapake saiki gampang lan cepet. Cocog ngiringan kopi utawa teh ing wayah awan, apa ora?

Salad Alpukat lan Mandarin

Salad Alpukat lan Mandarin

Salad Alpukat, Mandarin, lan Walnut iku gampang lan cepet digawe. Proposal sing apik kanggo miwiti panganan.

Brownie Hazelnut

Resep coklat kanggo kacang kemiri, kue coklat krasan, panganan cuci mulut khas Amerika, sugeh lan sederhana. Monggo siyap !!!

Manggang Macaroni

Resep kanggo makaroni gratin panggang, sajian lengkap lan gampang kanggo nyiyapake ing bocah cilik sing bakal mangan.

Kue leek lan daging babi

Kue leek lan daging babi

Kue daging babi lan bawang iki gampang digawe lan bisa disajikake kanthi panas utawa adhem. Ing roti panggang roti utawa kursus kaping pindho, coba!

Morro a la gallega

Resep kanggo Morro a la Gallega, sajian sing padha banget karo gurita Galicia, sing khas ing toko-toko Galicia sing disiapake kanthi enak. Sampeyan bakal seneng.

Mini coklat isi croissant

Croissant kue jajanan isi krim coklat, resep sederhana sing bisa disiyapake tanpa kesulitan lan kabeh wong seneng. Coba !!!

Kue waluh kanthi krim kocok

Kue waluh kanthi krim kocok

Kue spons waluh iki gratis! kanthi krim kocok, gampang lan cepet disiyapake. Cocog kanggo Halloween sabanjure.

Iga BBQ karo sega

Iga BBQ karo sega

Dina iki kita nyiyapake iga panggang kanthi saus barbecue, resep kanthi rasa sing kuat lan titik pedhes sing bakal disajikake karo nasi putih.

Flan waluh gelombang mikro

Resep flan waluh gelombang mikro, sugeh lan gampang disiyapake, kanggo panganan cuci mulut iku enak banget, amarga tekstur sing alus lan manis. Bakal disenengi sampeyan !!!

Kue coklat isi Nutella

Kue coklat isi Nutella

Cookie coklat sing diisi karo Nutella ora bisa dilalekake kanggo kabeh pecinta coklat. Dheweke uga gampang ditindakake, coba!

Risotto Mediterania

Risotto Mediterania

Risotto Mediterania kanthi tomat garing, zucchini lan oregano minangka sajian aromatik lan intens banget ing babagan rasa. Apa sampeyan nyoba?

Sele coklat nganggo biskuit

Sele coklat nganggo biskuit

Sele coklat karo biskuit sing disiapake saiki minangka panganan cuci mulut sing migunani banget. Sederhana lan cepet disiyapake, disenengi bocah lan wong diwasa.

Bakso ing saus bawang

Resep bakso ing saus, resep krasan karo saus kanggo nyelup roti, sing disenengi kabeh wong ing omah, coba, sampeyan bakal seneng !!

Ikan lemon adonan teri

Ikan lemon adonan teri

Ikan teri ambruk minangka salah sawijining panganan sing gampang banget. Diiringi jeruk nipis bisa dadi nedha bengi sing apik.

Kue spons karo yogurt

Resep krasan kanggo spons spons karo yogurt, cocog kanggo sarapan, cemilan utawa malah dadi dhasar kanggo nggawe kue ulang tahun.

Kentang manis sing digawe manis

Ubi jalar sing legi iki bakal menehi rasa legi ing omah. Iki minangka panganan cuci mulut tradisional sing pengin diwenehake menyang Resep Masakan

Gurita galicia nganggo kentang

Resep gurita nganggo kentang Galicia, sajian khas Galicia sing ora bisa dilalekake ing pesta lan pameran, ing kene sampeyan kudu nyiyapake, kanthi langkah demi langkah.

Kue apel, kayu manis lan kismis

Kue apel, kayu manis lan kismis

Dina iki kita nyiapake apel, kayu manis lan kue kismis sing enak. Sarapan kulawarga sing apik kanggo miwiti dina kanthi energi.

Cumi ing saus bir

Cumi ing saus bir minangka sajian sing beda-beda saos lan rasa sing enak banget, sing sampeyan bakal seneng.

Cookie diisi flan

Biskuit diisi flan, resep nenek sing hebat, panganan cuci mulut buatan sendiri sing gampang disiyapake lan bisa ngasilake asil sing apik.

Mrico diiseni keju lan aubergine

Mrico diiseni keju lan aubergine

Kita nuduhake sampeyan carane nyiyapake mrico sing diiseni keju wedhus lan aubergine. Resep sederhana sing mung butuh setengah jam.

Pie kue kue karo tuna

Resep kanggo kue puff sing diisi tuna, sajian sing gampang lan cepet kanggo disiyapake, kanggo nedha bengi utawa kanggo tamasya, katon apik banget !!!

Kue zucchini lan jamur

Ing sawijining dina, sampeyan menehi resep sing pas kanggo bocah supaya mangan sayuran sing luwih akeh. Iku kue ...

Kue Terong

Resep dina iki paling cocog kanggo kabeh wong, utamane kanggo sing lagi diet ...

Omelet kentang lan zucchini

Resep tradisional kanggo omelet kentang nganggo zucchini, omelet sing lembut, jus lan sehat banget sing sampeyan bakal seneng.

Terong minangka pizza

Resep sing bakal diwenehake dina iki duwe sawetara poin sing bisa ngundang sampeyan nalika wengi iki: gampang ...

Flang almond nganggo karamel

Flang almond nganggo saus karamel

Bumbu kacang almond kanthi saus karamel iki minangka panganan cuci mulut sing apik. Cocog kanggo intoleransi laktosa lan ora ngemot endhog!

Seafood paella

Resep paella panganan laut, kanthi bahan-bahan sing enak, kanggo nyiyapake sajian sing apik lan gampang kanggo gastronomi Spanyol. Cathet.

Pompa Kentang Diiseni Daging

Resep bom sing diisi daging kanthi sentuhan pedhes, sing enak lan gampang disiyapake tapa utawa tusuk sate, iku regane. Coba !!!

Quinoa karo sayuran sauté

Sajian sing ditawakake saiki saka Resep Masakan iku gampang, sehat lan uga kanggo panganan sing diiringi ...

Mrico piquillo diiseni sayuran

Ing kene aku menehi sampeyan cara nyiyapake mrico piquillo sing diiseni sayuran, resep vegetarian sing sugih lan sederhana, mesthine sampeyan bakal seneng !!!

Sosis karo bawang karamel, dipanggang

Sosis karo bawang karamel

Sosis iki nganggo bawang karamel minangka sajian sing enak lan gampang disiyapake. Cara "mewah" kanggo mangan segawon panas sing seger.

Kue cangkir pisang lan nutella

Kue cangkir pisang lan nutella

Kue mug yaiku cupcakes cilik, ukurane cangkir, digawe ing gelombang mikro. Cara sing gampang lan cepet kanggo nyedhiyakake panganan cuci mulut.

Panen puding krasan

Panganan panggunaan puding krasan, resep sing enak lan enak, ing endi sampeyan bakal njupuk kauntungan saka kue-kue sing isih garing. Aku ngajak sampeyan nyoba !!!

Pupu pitik ing anggur abang

Resep kanggo paha ayam ing saus nganggo anggur abang, klasik saka masakan Spanyol, sajian sing gampang banget. Coba sampeyan bakal seneng.

Hladod nganggo blueberry lan keju wedhus

Es krim blueberry lan wedhus

Es krim keju blueberry lan wedhus iki sing saiki disiapake ing Resep Masakan bakal nggawe sampeyan kaget, rasa lan warna. Coba musim panas iki!

Sup melon adhem nganggo ham

Sup melon lan ham ham adhem, cara liyane kanggo mangan woh-wohan, sajian sing sehat lan sederhana kanggo disiapake. Wiwitan sing enak kanggo musim panas. Sampeyan bakal seneng !!

Kentang, daging babi lan keju

Kue kentang karo daging babi lan keju, resep krasan, gampang lan gampang disiyapake, kabeh kulawarga bakal seneng. Aku ngajak sampeyan nyoba.

Cangkir yogurt, raspberry lan madu

Cangkir yogurt, raspberry lan madu

Kacamata yogurt, raspberry lan madu sing saiki disedhiyakake gampang lan cepet disiyapake. Panganan cuci mulut sing entheng lan seger kanggo kabeh kulawarga.

Kue yogurt nganggo woh-wohan

Kue yoghurt kanthi woh-wohan, entheng lan ora rumit, bisa disiyapake nganggo woh-wohan sing paling disenengi, yaiku panganan cuci mulut sing sehat banget.

Salad pasta adhem

Resep kanggo salad pasta adhem gampang banget lan cepet, sampeyan bisa nyiyapake karo sayuran sing paling disenengi. Buktine sampeyan bakal seneng.

Zucchini Goreng

Zucchini Goreng

Kabeh wong ngerti manawa sayuran iku sing paling disenengi masarakat, lan courgettes ...

Salmorejo

Resep Salmorejo, seger banget lan ngemot vitamin, iku minangka sajian sing lengkap lan minangka wiwitan pancen enak, mula luwih becik coba wae.

Flan krim tanpa oven

Flan krim tanpa oven, sugih lan gampang disiyapake, sampeyan pengin ngerti cara nyiyapake? Ketik lan sampeyan bakal weruh gampang banget nggawe flan iki nganggo krim, sampeyan bakal seneng !!!

Lasagna Terong

Lasagna aubergine sing apik banget, yaiku sajian lengkap banget sing diiringi salad, kita bisa nggawe sajian tunggal, sampeyan mesthi bakal seneng.

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum

Sirup ceri lan rum sirup iki cocok kanggo panganan cuci mulut utawa kue sing disenengi. Uga asile ...

Bola pitik goreng

Dina iki, kita nyedhiyakake resep sing ideal kanggo kabeh pamirsa: wiwit cilik nganti diwasa. Apa…

Kue spons karo ceri

Kue sing lembut lan jus karo ceri, sugeh kanggo sarapan utawa cemilan, kebak vitamin, kanthi woh-wohan sing luwih sehat, sampeyan bakal seneng.

Terong diiseni daging

Aubergine sing diiseni daging minangka resep sing pas kanggo kabeh kulawarga, luwih-luwih yen ana tamu ing omah ...

Flamenquins Frankfurt

Sosis Frankfurt misuwur banget ing sandwich, utawa sing diarani asu panas, nanging gulung karo keju lan adonan iki apik banget.

Kentang kostum

Aku seneng resep-resep seger kaya resep sing saiki! Iki babagan kentang sing dibumbui karo macem-macem sayuran ...

resep-ajoblanco

Ajoblanco saka Almería

Ajoblanco de Almería Resep iki khas kanggo propinsi Almería, yaiku resep sing didhasarake ...

Cincin Bawang Goreng

Resep sing saiki ditawakake minangka hiasan kanggo sajian liyane utawa "tapas" cilik sadurunge sajian ...

Ayam sing diasinake

Nggawe pitik acar paling gampang, lan fleksibel. Enak banget nalika panas ngiringan spageti kaya nalika adhem salad.

Sup kembang kol, kentang lan celery

Sup kembang kol, kentang lan celery

Kembang kol, kentang lan krim celery iki gampang disiyapake lan nutrisi banget. Sampeyan bisa dadi kursus pertama nalika nedha awan utawa dadi sajian sajroning nedha bengi.

Kue bundt coklat

Yen seneng coklat banget, sampeyan ora bakal kliwat kue Bundt iki. Kue iki alus lan enak lan nggawe banyu cangkeme dadi banyu.

Hummus

Hummus minangka resep Arab sing misuwur ing saindenging jagad. Nindakake iku gampang banget, sampeyan mung kudu ngremuk bahan-bahan kasebut lan kita bisa nikmati.

Jamur lan omelet jamur

Salah sawijining cara paling gampang lan sugeh kanggo nyiyapake jamur yaiku nganggo endhog ...

Cupcakes Romanescu

Cupcakes romanescu iki bakal memikat sampeyan. Dheweke dipanggang supaya kita ora nambah minyak lan keju sing nyedhiyakake roso sing enak.

Puff pottry karo endhog puyuh

Boat pastry puff iki gampang disiyapake lan enak. Mung 30 'kita bakal siyap, sampeyan mung kudu milih bahan sing bakal dilebokake.

Donat coklat artisan

Mikir babagan tembung 'donat' lan toko roti industri 'dreaded' (dening kabeh) dadi pikiranku. Saka…

Kue almond lan oranye

Kue kembang, almond lan oranye

Florentine minangka cookie sing ringkes lan renyah sing digawe nganggo endhog putih lan almond, sing saiki wis diwenehi oranye.

Pai daging lan mrico

Apa sampeyan seneng empanada? Siji sing dakkirimi iki 100% krasan lan gampang digawe ... Wis cukup ...

Saus tartar krasan

Saus tartar krasan

Saus tartar krasan Ing omah, kita wis seneng banget saos tartar, lan isih ana. Apa dheweke…

Nasi salad lan keju

Meh musim panas nggawa kepinginan kanggo resep sing entheng lan sehat. Salad nasi lan keju iki minangka conto sing apik.

Apel panggang karo keju

Apel panggang karo keju keju Ayo dadi paling sugih ing jagad iki, apel panggang lan cheesecake! Sing…

Sup brokoli lan kentang

Brokoli lan Sup Kentang

Sup brokoli lan kentang iki, saliyane gampang lan nutrisi, gampang disiyapake; Cocog kanggo miwiti panganan.

Persik runtuh

Persik runtuh

Crumb peach minangka proposal sing apik kanggo panganan penutup musiman. Bisa disajikake dhewe utawa nganggo es krim lan / utawa panganan sing adhem banget.

Ketumbar pesto

  Kita seneng banget karo pesto, kemangi klasik, lan sing muncul sawise eksperimen. Resep iki…

Jingga oranye

Jingga oranye

Jeruk Candied Ora ana sing dakkarepake kajaba kue bolu krasan sing ditutupi jeruk permen. Mergo ...

Jajan keju Jepang

Kue keju Jepang Keju ing omah nggawe kita edan, kanthi versi asin utawa manis. Gawe…

Beras nganggo cumi nganggo saus Amerika

Beras nganggo cumi-cumi ing saus Amerika minangka karahayonku amarga ora gampang. Yen sampeyan duwe sawetara kaleng cumi-cumi sampeyan bisa ngrampungake panganan.

Kue kembang kol lan keju

Cupcakes kembang kol iki enak, ora ana sing ujar manawa bahan utamane yaiku kembang kol dadi cocog kanggo bocah cilik.

Omelet asparagus ijo

Asparagus ijo minangka sayuran sing disenengi lan disengiti dening akeh, bisa uga amarga rasane istimewa. Nanging…

Mie ayam lan zucchini

Mie ayam lan zucchini

Resep mie ayam zucchini iki gampang lan nutrisi. Iki uga diiringi klamben sing spesial banget, coba!

Saos Goreng Goreng Krasan

Nggawe saos tomat krasan luwih disaranake amarga ora ana gandhengane karo komersial, rasa liyane lan kualitas apik. Uga gampang banget.

Wedges kentang

Wedges kentang digawe ing oven kanthi cara sing gampang lan gampang banget. Rempah-rempah kasebut bakal nambah sentuhan kentang emas sing renyah.

Ayam sing wis diasinake

Secara pribadi, aku kesel banget akhir-akhir iki mangan daging pitik. Wis dadi rada insipid lan rasane saben ...

Oven panggang sayuran

Sayuran panggang minangka hiasan sing sampurna. Nalika lagi dipanggang, lagi wae ora duwe lemak, mula gampang banget, sampurna kanggo ngrampungake panganan.