Zucchini sareng krim apel

Zucchini sareng krim apel, idéal pikeun dinten anu tiis ieu, ti saprak ayeuna aranjeunna resep pisan.
Krim seueur ngabantosan, éta saderhana saderhana sareng gancang, éta tiasa didahar panas atanapi tiis, tapi dina waktos ayeuna urang raoseun langkung haneut. Éta saé pikeun ngamimitian tuang.
Ogé ieu zucchini sareng krim apel téh séhat pisan sareng ku keuna anu béda, apel masihan rasa anu rada amis. Abdi henteu resep pisan kana kontras, nempatkeun anu amis dina tuang asin anu sesah kanggo kuring, tapi kuring kedah nyarios yén nalika kuring nyobian krim ieu sigana seueur pisan, kuring resep sareng éta mangrupikeun cara anu saé pikeun tuang sayuran sareng buah, kombinasi sampurna.
Krim idéal salami sataun, bahkan pikeun liburan salaku starter sabab lemes sareng enteng.

Zucchini sareng krim apel
Author:
Jenis resép: Cremas
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 3 zucchini
  • 1-2 apel
  • 1 kentang
  • 3 kéju
  • Lada
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun zucchini sareng krim apel, urang bakal ngamimitian ku mesék zucchini, kentang sareng apel.
  2. Kami nempatkeun kasér sareng cai pikeun manaskeun ku sakedik uyah, urang motong zucchini kana potongan-potongan, kentang sareng apel kana potongan-potongan sareng urang tambahkeun kana kaserol. Urang tambahkeun sakedik uyah sareng cabé. Urang ngantep éta masak sakitar 20 menit.
  3. Nalika urang terang yén sadayana ampir asak, urang motong kéju kana potongan-potongan sareng nambihkeun kana kaserol. Urang aduk sareng ngantep masak 5 menit deui.
  4. Kami naksir sadaya bahan, urang raoskeun uyah sareng kami menerkeun. Upami anjeun resep krim pangsaéna anjeun tiasa ngalangkungan urang Cina.
  5. Ngawula ka haneut pisan, éta tiasa dibarengan ku potongan apel dina potongan leutik pisan.
  6. Sareng siap tuang. Ngeunah !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.