Zucchini dieusian ku tuna kalayan kéju

Zucchini dieusian ku tuna kalayan kéju

Dinten ieu kuring ngajak anjeun nyiapkeun resep anu sering urang anggo di bumi pikeun ngarengsekeun tuangeun urang: zucchini dieusian ku tuna kalayan kéju. Zucchini boneka mangrupakeun sumber anu saé, saderhana sareng gancang. Sareng éta masak daging ieu dina gelombang mikro henteu nyandak langkung ti 4 menit.

Dina gelombang mikro? Sateuacan urang ngalaksanakeunana dina oven, tapi kumargi urang parantos ngagantung gelombang mikro, unggal-unggal urang didorong pikeun masak langkung seueur sareng alat ieu. Éta ogé cara gancang pikeun ngalakukeunana. Sanaos anjeun henteu kedah rurusuhan; Aranjeunna kaluar dina suhu anu luhur janten anjeun kedah ngantosan sababaraha menit kanggo ngosongkeun daging tanpa ngaduruk diri.

Sakali zucchini dikosongkeun anjeun tiasa ngeusianana ku seueur kombinasi bahan panas sareng tiis. Kali ieu urang bet ngagabungkeun zucchini sareng bawang, tuna, tomat sareng kéju. Naha saur anjeun éta gabungan sapuluh? Gratin akhir sareng aranjeunna bakal siap ngaladénan.

Resepna

Zucchini dieusian ku tuna kalayan kéju
Ieu Cheesy Tuna Stuffed Zucchini mangrupikeun alternatif tuangeun anu hadé. Sederhana sareng gancang nyiapkeun, kuring yakin anjeun bakal ngulang deui.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 1-2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 zucchini ageung
  • 1 bawang bodas
  • 2 kaléng tuna alami
  • 1 séndok saos tomat
  • Minyak zaitun tambahan
  • Uyah sareng cabé
  • Kéju parut
Persiapan
  1. Urang ngumbah zucchini ogé, motong éta dina satengah bujur sareng mawa éta gelombang mikro dina kakuatan maksimum dugi lemes; sakitar 4 menit. Saatos éta, urang angkat tina oven sareng ngantepkeun istirahat sababaraha menit sateuacan ngaluarkeun daging nganggo séndok.
  2. Nalika zucchini keur masak, rendang bawang ogé dicincang sareng tumis dina wajan sareng girimis minyak.
  3. Nalika bawang lemes, tambahkeun daging zucchini, tomat sareng tuna, usum sareng asak sadayana kanggo sababaraha menit.
  4. tungtungna, urang eusian zucchini sareng campuran, urang tambihan kéju di luhur sareng gratin dugi kéju leyur.
  5. Kami nyayogikeun zucchini anu dieusian ku tuna kalayan kéju, panas

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.