Yogurt sareng kueh lemon

Kue yoghurt sareng bolu lemon, klasik diantara kuéh bolu, saderhana sareng beunghar pisan. Resep ieu mangrupikeun salah sahiji anu paling gampang dilakukeun kumargi nganggo sagelas yogurt urang bakal ngagunakeunana salaku ukuran pikeun nempatkeun bahan-bahan kuéh.

Jeruk nipis idéal pikeun dessert, touch asam masihan rasa anu saé pisan. Dina muih rasana éta lemes, tapi sajabi ti yogurt jeruk nipis anjeun tiasa nambihan semangat jeruk nipis, ieu bakal ningkatkeun rasa tina yogurt sareng kueh jeruk nipis.

Pikeun ngadamel kuéh, ukuran gelasna nyaéta ukuran tina yogurt.

Yogurt sareng kueh lemon
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 yoghurt lemon
  • Lemon zest
  • huevos 4
  • 3 gelas tipung
  • 2 gelas gula
  • 1 gelas minyak sunflower
  • 1 sachet kapang
  • mantega pikeun nyebarkeun kapang
Persiapan
  1. Kanggo nyiapkeun yoghurt sareng jajan lemon, urang mimiti nyiapkeun bahan-bahanna. Éta kedah dina suhu kamar, janten kami bakal nyiapkeun aranjeunna sakitar 15 menit sateuacan.
  2. Kami nyandak yoghurt lemon tina gelas, ngumbah sareng nganggona kanggo pangukuran.
  3. Urang ngahurungkeun oven dina suhu 180ºC kalayan panas luhur sareng ka handap.
  4. Dina mangkok urang nempatkeun endog sareng gula urang dicampur sareng sababaraha batang.
  5. Kami nambahan yoghurt sareng jeruk nipis. Urang gaul.
  6. Tambahkeun minyak, gaul rata.
  7. Pikeun nambihan tipung, mimitina urang ayak babarengan sareng amplop ragi.
  8. Kami nambihan sakedik-sakedik sareng nyampur, sapertos kieu, dugi ka sadayana tepung terintegrasi leres-leres.
  9. Kami nyebarkeun kapang tina mentega sareng tipung sakedik, tambahkeun sadayana adonan jajan teras lebetkeun kana oven di bagian tengah.
  10. Kami bakal ngantunkeun sakitar 40 menit, éta tiasa bénten-bénten gumantung kana oven. Nalika urang tingali éta kami bakal nyucuk éta ku tusuk gigi, upami kaluar garing éta bakal siap upami urang henteu ngantepkeun sakedik deui dugi ka siap.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.