Wortel sareng scone coklat

Wortel sareng scone coklat Scones Éta kalemahan kuring, kuring ngaku. Sateuacan pandemi ieu ngancik kahirupan urang, kuring kantos sakali saminggu sakali ka toko roti di kota kuring pikeun ngemutan scones aranjeunna. Di dinya aranjeunna ngadamelna ku cara anu klasik sareng ngalayanan aranjeunna kalayan mentega sareng macét. Nanging, ayeuna, kuring ngajukeun versi wortel sareng coklat anu rada benten.

Wortel sok janten bahan anu diperhatoskeun nalika nyiapkeun resep anu amis, janten kuring henteu ragu nyobian ieu wortel sareng scone coklat. Anjeun tiasa ngalakukeun tanpa coklat atanapi ngagentos ku tanggal atanapi prun dicincang, contona. Wani nyieun parobihan leutik!

Aranjeunna gampang pisan; ngalakukeun aranjeunna bakal angin ngahiliwir. Anjeun teu kedah seueur pangalaman di dapur pikeun ngajantenkeun skrot wortel coklat ieu ngahasilkeun. Nyatana, over-kneading pikeun ngahontal adonan anu sampurna, homogen nyaéta anu tiasa "ngarusak" adonan. Naha anjeun wani nyiapkeun aranjeunna?

Resepna

Wortel sareng scone coklat
Skrot wortel sareng coklat ieu ngadamel camilan anu sampurna, dibuka ku sakedik mantega sareng dibarengan ku kopi
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 gelas tipung
  • 1 séndok bubuk bakar
  • ½ séndok téh uyah
  • ¾ séndok téh kayu manis
  • ½ séndok pala pala
  • ¼ séndok téh jahé taneuh
  • 6 séndok panela
  • 90 g. mentega tiis pisan, dicincang
  • 1 endog L
  • ½ gelas wortel parut
  • Sababaraha chip coklat
Persiapan
  1. Urang preheat oven dugi ka 220 ° C sareng gariskeun baki nganggo kertas greaseproof atanapi lambaran silikon.
  2. Dina mangkok urang ayak tipung sareng urang dicampurkeun sareng ragi kimia, uyah, kayu manis, pala, jahe sareng gula beureum.
  3. Teras tambahkeun mantega kana mangkok sareng boh ku bantosan pengaduk atanapi ku cara nyiwit campuranna sareng ujung ramo, urang nyampur sadaya bahan dugi ka kéngingkeun campuran keusik. Entong diuli, cukup nyiwit, janten suhu campuranna henteu naék.
  4. Urang ayeuna nambihan kiripik coklat sareng campuran enteng.
  5. Rék urang campur endog kalayan wortel parut dina mangkok sareng tambahkeun kana adonan. Campur dugi bahan garing nyerep Uap. Entong diuli, adonan kedah lumpy sareng rapuh.
  6. Kami nempatkeun adonan dina permukaan tipung, naburkeun tipung sakedik di luhurna sareng ku panangan kami urang pencét pikeun masihan bentuk disk sakitar 18-20 sentimeter diaméterna.
  7. Kalayan péso urang motong adonan kana 8 segitiga sareng urang mindahkeun ieu kana baki pembakaran.
  8. Panggang 16 menit atanapi dugi aranjeunna mimiti coklat. Sakali coklat, angkat tina oven sareng tempatkeunna dina rak kanggo ngarengsang.

 

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.