Wortel sareng kuéh kayu manis

Wortel sareng kuéh kayu manis, resep tradisional  Éta populér pisan, sabab éta kuéh anu langkung séhat, kalayan seueur rasa sareng tékstur anu raos pisan. Cocog pikeun sarapan atanapi snack.

Nyiapkeun kueh bolu sareng sayuran atanapi bungbuahan mangrupikeun cara anu séhat pisan pikeun menikmati manisan ieuAranjeunna nyayogikeun kami seueur vitamin sareng mineral, pikeun barudak aranjeunna resep ngadamel kuéh ieu kusabab aranjeunna mimiti ngahijikeun sareng nyampur bahan-bahan dina tuangeunana.

Wortel sareng kuéh kayu manis saé saé pisan, éta peryogi panangan gula sabab kayu manis masihan bagian tina rasa.

Wortel sareng kuéh kayu manis
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 250 gr. Tina tipung
  • 250 gr. wortel
  • 200 gr. gula beureum
  • 150 gr. minyak sunflower
  • 1 séndok kayu manis
  • huevos 3
  • 1 séndok baking soda
  • Ragi 1 séndok téh
  • Gula tipung
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel kuéh wortel sareng kayu manis, mimiti urang hurungkeun oven dina suhu 180ºC kalayan panas luhur sareng ka handap.
  2. Dina mangkok, sambel endog ku gula nganggo rod listrik dugi ka dua kali lipat dina polumeu.
  3. Tambahkeun minyak sunflower, gaul rata.
  4. Dina mangkok urang nyampur tipung, kayu manis, bikarbonat sareng ragi, urang ngalirkeun sadayana kana ayakan.
  5. Tambahkeun di luhur kana campuran endog sareng gula, sakedik-sakedik sareng lebetkeun saé supados henteu aya gumpalan.
  6. Urang ngumbah wortel urang ngilu aranjeunna. Kami nambihkeun kana campuran tadi, urang nyampur sadayana ogé.
  7. Kami nyandak kapang anu tiasa dicabut tina 22 cm. Kami gajih sareng nambihan sadayana adonan.
  8. Kami nempatkeun dina oven sareng ngantep masak 30-40 menit atanapi dugi jajan parantos siap. Pikeun ieu kami bakal cucuk ku tusuk gigi di tengah, upami kaluar garing bakal siap, upami henteu urang tinggalkeun deui sababaraha menit deui.
  9. Nalika éta, urang candak tina oven, antepkeun janten tiis.
  10. Urang Sprinkle sareng gula kawung.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.