Wortel gelombang mikro

Wortel gelombang mikro

Gelombang mikro anu kirang dianggo di seueur bumi. Sababaraha anu sadar kana manpaat anu ditawarkeun ku alat ieu pikeun urang sareng kumaha éta ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang di dapur.  Masak sayuran sareng sayuranSalaku conto, éta saderhana pisan sareng bersih dina gelombang mikro. Pikeun nyobaan wortel alami ieu anu kami ngajarkeun anjeun nyiapkeun dinten ayeuna sareng anu anjeun tiasa anggo salaku hiasan tina seueur piring.

Wortel Mangrupikeun sayuran anu tiasa urang konsumsi dina sababaraha cara. Atah, aranjeunna pikaresepeun pisan pikeun langit-langit boh pikeun teksturna anu garing sareng pikeun rasa na. Nanging, éta langkung umum pikeun mendakan aranjeunna salaku hiasan dikukus, asak atanapi dipanggang. Paduli metode anu dianggo, aranjeunna ngagaduhan minat gizi anu hébat!

Wortel khususna beunghar ku vitamin A. sareng karotenoid. Nanging, éta ogé mangrupikeun sumber mineral sapertos kalium, fosfor, magnesium, yodium sareng kalsium; sareng vitamin B3 (niacin), vitamin E sareng K sareng folat. Ngagabungkeun anu urang siapkeun ayeuna sareng sayuran anu sanés sareng ngaladénan ku sajian daging, lauk, sangu atanapi tahu.

Wortel gelombang mikro

Resepna

Wortel gelombang mikro
Wortel gelombang mikro ieu disiapkeun ngan dina 6 menit sareng mangrupikeun hiasan anu hadé pikeun daging, lauk, béas atanapi protéin sayuran sapertos tahu atanapi témpé.
Author:
Jenis resép: Verduras
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 750 g. wortel
  • 120 ml. tina cai
  • Uyah, ciwit
Persiapan
  1. Pikeun ngamimitian urang mesék wortel na urang potong keureut antara kandel 1 sareng 2 séntiméter.
  2. Teras we nempatkeun keureut dina a wadah aman gelombang mikro di mana aranjeunna sumebar saé sareng nambihan cai sareng uyah.
  3. Urang nutupan wadah ku bungkus plastik teras nahan kana gelombang mikro dimana urang masak wortel di kakuatan maksimum pikeun 6 menit.
  4. Tungtungna, urang nyabut wortel sacara alami tina wadah sareng solokan upami diperlukeun. Aranjeunna siap ngaraosan!

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Diajar ngadamel Resep cenahna

    Mangrupikeun hal anu saé pikeun tuang wortel anu dimasak. Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji karesep kuring, kuring nyebatkeun dina blog kuring: https://www.aprendecomohacer.com/cocer-zanahorias