Waluh sareng jajan pipa

Biskuit waluh Waluh sareng jajan pipa homemade pisan juicy sareng sareng a rasa amis tur mulus. Kami gaduh waluh sapanjang taun di pasar, tapi waktos usum gugur ieu nalika paling sering dianggo pikeun seueur resep.

Ayeuna éta populér pisan sabab beuki deukeut Wengi lebaran, sareng seueur manisan anu disiapkeun sareng waluh, sapertos kueh ieu sareng pipa anu kuring parantos sayogi kanggo anjeun.

Biskuit waluh
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 200 gr. waluh asak
  • 250 gr. Tina tipung
  • huevos 3
  • 1 yogurt krem
  • 200 gr. tina gula
  • 125 ml. minyak sunflower
  • 2 séndok téh bubuk bubuk
  • ½ séndok téh baking soda
  • 1 séndok téh kayu manis
  • ¼ séndok téh jahé
  • ¼ séndok pala
  • Siki waluh sareng kembang matahari
Persiapan
  1. Mimiti urang bakal ngadamel puree waluh, potong kana potongan teras lebetkeun kana mangkok aman gelombang mikro, tutup ku bungkus plastik sareng gelombang mikro pikeun 8-10 menit dina kakuatan maksimum. Anjeun ngantep éta tiis. Kami naksir atanapi naksirna ku garpu.
  2. Kami preheat oven ka 180ºC.
  3. Tempatkeun endog, gula, puree waluh, yoghurt sareng minyak dina mangkok, sambel dugi ka massa homogen dicandak sareng sadayana dicampur saé.
  4. Di sisi séjén kami nyampur bahan garing sapertos tipung, ragi, bikarbonat sareng rempah, urang gaul sareng urang nambihan kana campuran anu sanés, ngéléhkeun sakedik sakedik dugi sadayana dihijikeun.
  5. Urang bakal nambihan pipa sareng campuran. Kami nyiapkeun kapang sakitar 22 cm. nyebarkeun sareng mantega sareng tipung sakedik teras nyimpen campuranna teras dilebetkeun kana sababaraha pipa deui pikeun ngahias.
  6. Panggang sakitar 30 menit atanapi dugi ka diklik nganggo tusuk waos di tengahna kaluar bersih.
  7. Urang ngantepkeun tiis sareng éta waé. Ti hiji dinten ka dinten salajengna langkung saé.
  8. Anjeun tiasa ogé ngadamel muffin sanés kuéh.
  9. Anjeun tiasa ngalakukeun tanpa rempah upami anjeun henteu resep.
  10. Sareng siap !!!

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.