Burger Kangkung Waluh

Burger Kangkung Waluh

Upami anjeun masih mikirkeun tuang wengi ayeuna, tong sono resep labu sareng kangkung lezat ieu. Éta piring anu saderhana, lezat sareng gancang pikeun nyiapkeun yén sakumna kulawarga bakal resep, bahkan barudak anu condong nempatkeun langkung seueur masalah nalika ngeunaan tuang sayuran. Format hamburger cocog pikeun masak sagala jinis bahan, kusabab rasa na disamarkeun sareng anjeun tiasa nambihan seueur bahan.

Pikeun hamburger ayeuna mah kuring parantos nganggo waluh, kumargi usum na mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngaraosan sadaya kauntungan gizi tina sayuran ieu. Sedengkeun pikeun kangkung, aranjeunna moal tiasa leungit tina méja kumargi aranjeunna sumber tina beusi sareng kalsium, penting pikeun kaséhatan anu séhat. Hamburger ieu tiasa disajikeun dina piring, tapi upami anjeun hoyong masihan deui touch, anjeun tiasa nyiapkeun hamburger tradisional kalayan roti siki, kéju, sababaraha irisan tomat sareng saos tomat. Bon napsu!

Burger Kangkung Waluh
Burger Kangkung Waluh
Author:
Dapur: Sayuran
Jenis resép: dahar peuting
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 400 gr waluh seger
  • 250 gr sprouts kangkung
  • huevos 2
  • tipung anak ayam atanapi breadcrumbs
  • minyak zaitun tambahan parawan
  • kahayang
Persiapan
  1. Mimiti urang badé mesék sareng nyeuseuh waluh saé pisan, potong bagian anu teu alit teuing sareng cadangan.
  2. Urang ngumbah pucuk kangkung saé pisan sareng nyéépkeun.
  3. Ayeuna, urang badé nempatkeun panci ageung kana seuneu ku cai, uyah sareng girimis minyak zaitun.
  4. Nalika cai na panas, tambahkeun potongan waluh sareng masak sakitar 15 menit atanapi dugi sayuran sayuran lembut pisan.
  5. Kalayan bantosan séndok, angkat waluh tina cai sareng solokan.
  6. Dina cai anu sami dimana kami parantos masak waluh, kami ngenalkeun kangkung sareng masak salami 5 menit.
  7. Urang solokan sareng mendingan sayuran.
  8. Kami nempatkeun waluh dina wadah ageung sareng ku garpu kami mash ogé.
  9. Kalayan gunting, urang rendang kangkung sareng dicampur sareng waluh.
  10. Tambahkeun dua endog keok sareng uyah secukupnya.
  11. Tungtungna, urang tambahkeun tipung anak ayam atanapi roti, dugi ka adonan nampi konsistén.
  12. Urang badé misahkeun adonan dina bungkus plastik, supados kenceng sateuacan ngalangkungan panci.
  13. Kami nempatkeun kana kulkas paling henteu 2 jam sateuacan masak.
catetan
Anjeun tiasa beku massa hamburger tanpa masalah.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.