Waluh, zucchini, Bacon sareng kéju quiche

Waluh, zucchini, Bacon sareng kéju quiche Dinten ieu kami masihan anjeun resep anu sampurna pikeun usum usum, waluh, zucchini, Bacon sareng kéju quiche. Resep ieu mangrupikeun jajan asin tina asakan Perancis anu bahan anu paling penting nyaéta endog sareng krim sareng ngeusian sayuran sareng / atanapi daging dina dasar adonan pondok. Urang tiasa ngiringan piring ieu sareng salad sahingga kéngingkeun a dahareun lengkep pisan.

Ogé salaku hal anu anyar, pikeun elaborasi na kami parantos nganggo anyar Braun MultiQuick 7 anu parantos ditawarkeun ka kami ku mérek.

bahan

Bahan waluh quiche

Masa

  • 250 gr. Tina tipung
  • 1/2 ragi séndok
  • 1/2 séndok uyah
  • 125 gr. tina mantega
  • 50 gr. tina cai

Boncong

  • 1 zucchini
  • 350 gr. waluh
  • 1 cebolla
  • 4 irisan kandel daging
  • huevos 4
  • 250 gr. krim
  • 150 gr. paré kéju emmental
  • kahayang
  • pimienta
  • pala
  • peterseli

Persiapan

Masa

Sambel multi-heula

Tambahkeun tipung, ragi, uyah sareng mantega dina Multiquick. Hurungkeun minipimer dina speed maksimum sareng kalayan mesinna ngajalankeun urang nambihan cai. Knead henteu langkung ti 1 menit.

Adonan Quiche

Tempatkeun adonan dina kantong plastik sareng angkat nangtung dina kulkas salami 15 menit.

Regangan adonan ku pin rolling sareng nutupan kapang quiche. Baseuhkeun ujung kapang ku cai meh tiasa diségel sareng ngantepkeun kanggo istirahat dina kulkas salami 15 menit deui.

Massa rusak

Cét sareng endog ngocok na tusukan ku garpuh sahingga adonan henteu naék nalika dipanggang.

Adonan dipanggang

Panaskan oven kana 180º C sareng bakar salami 15 menit.

Boncong

Bawang dicincang

Sangkan ngeusian anu urang bade rendang bawang daun sareng daging babi kalayan minipimer sakedik-sakedik.

Waluh parut

Zucchini digulung

Laminasi kalayan bantuan adun waluh sareng zucchini.

Sayuran tumis

Dina wajan, tumis bawang bombay sareng nalika tos saé, tambahkan satengah waluh sareng zucchini. Tumis sareng kapan ogé tumis tambahkeun daging babi sareng angkat salami 10 menit deui. Upami parantos siap, angkat tina panas, tambih kéju sareng campuran. Cadangan.

Quiche ngeusian

Dina mangkok anu misah, sambel endog sareng tambihan krimna. Campur sareng naon anu urang laksanakeun dina léngkah sateuacana.

Quiché boneka sareng dipapaésan

Tambahkeun eusian kana adonan dipanggang sareng luhur (hiasan) sésa waluh sareng zucchini. Panggang salami 15-20 menit deui.

Waluh quiche

Anyar Braun MultiQuick 7

Anyar Braun Mini 7

Anyar Braun Mini 7

Multi-mimiti 7 Mangrupikeun produk Braun énggal anu sumping pikeun ngagentos minipimer tradisional, produk anu praktis di unggal bumi di dunya. Diantara hal-hal anyar, nyaéta Téknologi SmartSpeed, nyaéta tombol dumasar kana sénsor gaya. Ku cara kieu, semakin keras kami mencét tombol, langkung gancang bilah bakal diputer, anu ngajantenkeun minipimer 7 langkung gampang sareng langkung intuitif dianggo.

Ukuranana leutik sareng éta ogé beurat beurat, anu ngamungkinkeun anjeun damel sareng éta tanpa kacapean. Datangna dilengkepan sajumlah ageung asesoris pikeun ningkatkeun kamungkinan saloba anu dipikahoyong. Di sagigireun éta, milikna desain ati-ati pisan tah éta bakal adaptasi sampurna ka dapur anu paling berharga.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha jalanna, ieu pidéo:

Langkung seueur inpormasi ngeunaan resepna

Waluh, zucchini, Bacon sareng kéju quiche

Waktos Persiapan

Waktos masak

Total waktos

Kilokalori per porsi 420

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.