Waluh Coca, hiji snack amis idéal pikeun Lebaran

waluh coke

Upami anjeun resep tuangeun amis di bumi pikeun marengan kopi anjeun, anjeun kedah nyobian ieu waluh coke. A amis nu mibanda éta warna oranyeu fits sampurna kalawan tema Lebaran nu sigana ngabahekeun sagalana sabtu minggu ieu, sasak pikeun loba.

Ieu, tanpa ragu, salah sahiji Manisan waluh anu kuring paling resep akhir-akhir ieu. Koncina aya dina kesederhanaan sareng amisna, sareng sanaos kanyataan yén waluh parantos amis nyalira, dessert ieu ulah hilap kana gula. Éta sanés usulan pikeun unggal dinten, tangtosna, tapi éta patut pikeun ngubaran diri kana saréat anu amis.

Koka waluh ieu tiasa diasah ku sababaraha cara. Tiasa henteu anjeun tambahkeun coklat chip kana adonan atawa ngabagi adonan jadi dua sakali disiapkeun jeung tambahkeun kakao kana salah sahiji bagian pikeun nyieun waluh marbled jeung koko koko. Anjeun tiasa janten kreatif sakumaha anu anjeun pikahoyong atanapi terang kumaha.

Resepna

Waluh Coca, hiji snack amis idéal pikeun Lebaran
jajan waluh Ieu basajan tur alternatif hébat marengan kopi atawa ngawula ka salaku dessert on Lebaran.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • huevos 3
  • 150 g. tina gula
  • 120g minyak zaitun hampang
  • 250g puree waluh Anggang
  • 250 g. Tina tipung
  • 10 g. kapang kimia
  • A ciwit uyah.
  • Gula jeung kayu manis taneuh pikeun dusting
Persiapan
  1. Kami preheat oven ka 180ºC.
  2. Urang ngéléhkeun endog jeung gula jeung sababaraha rod listrik nepi ka ganda volume maranéhanana jeung whiten.
  3. Teras tambahkeun minyak saeutik-saeutik tanpa lirén aduk.
  4. Saatos Urang ngahijikeun puree waluh.
  5. Sarta pamustunganana urang ngempelkeun tipung ayak dicampurkeun jeung ciwit uyah jeung ragi kimiawi.
  6. Urang tuang adonan kana a cai mancur (20 × 28 cm.) ditutupan ku kertas parchment sareng bawa ka oven.
  7. Urang Panggang salila kira 25 menit lajeng urang muka oven na Sprinkle eta jeung campuran gula jeung kayu manis.
  8. Panggang lima menit deui atawa nepi ka nalika anjeun tusuk ku colok huntu atawa péso urang nempo yén éta geus rengse.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.