Kue wafer sareng Nutella

Kue wafer sareng Nutella, kuéh saderhana kanggo nyiapkeun, éta henteu peryogi oven sareng éta raoseunAnjeun bakal terang éta salaku kuéh tulang sakedik, sabab éta mirip pisan sareng cookies ieu.

Kue gancang yén urang ngan peryogi dua bahan sareng waktos anu saé dina és krimay éta bakal siap. Ku panasna anu anjeun henteu hoyong hurungkeun oven, kuéh ieu saé, ogé saé pisan pikeun ngarayakeun ulang taun, pésta atanapi camilan, barudak resep pisan.

Wafer anu dianggo pikeun kuéh ieu dijual di toko ageung, anjeun ogé tiasa nganggo krim coklat anu sanés.

Wafer tart sareng Nutella
Author:
Jenis resép: Postres
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bungkus wafer
  • 1 jar Nutella tina 800 gr.
  • Pikeun ngahias bal, serutan coklat bodas, kacang ...
Persiapan
  1. Kami nempatkeun bagian ageung krim dina mangkok teras lebet kana gelombang mikro sakitar dua atanapi dua menit, éta ngan ukur ngajantenkeun langkung cair sareng lemes sareng tiasa ngokolakeunana langkung saé, urang bakal ngalakukeun éta dua kali.
  2. Kami nyandak piring anu badé diteundeun kuéh. Nyebarkeun dasarna nganggo krim Nutella sakedik teras nempatkeun wafer di luhur, éta bakal nempel.
  3. Kami nyebarkeun wafer anu pangpayunna sareng Nutella ku spatula, ati-ati henteu janten peupeus, urang nempatkeun wafer anu sanés, sumebar sareng krim sahingga urang bakal ngagentos krim sareng wafer dugi ka jangkungna urang hoyong kuéh éta.
  4. Dina lapisan anu terakhir urang bakal nempatkeun lapisan Nutella anu loma sareng urang bakal nutupan sakabéh dasar sareng sisi na ogé, kami bakal ngantepkeun dasarna kalayan lemes sareng spatula pikeun ngahias éta.
  5. Pasang kana coklat luhur atanapi bal warna atanapi serutan, kacang-kacangan atanapi naon waé anu anjeun resep, éta nempel ogé, kami bakal nempatkeunana dina kulkas salami sababaraha jam supados coklat karasa. Éta bakal garing sareng saé pisan kanggo dipotong.
  6. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elizabeth acosta cenahna

    Naon hartosna WAFERS? Éta ngarujuk kana cookies. Punten pasang poto sabab kuring nyerat ka anjeun ti El Salvador sareng didieu kami henteu nyauran wafer cookie POZUELO RELLENAS. Aya anu buleud sanés anu disebat SUSPIROS sareng BISCUITS MARIAS anu renyah pisan.

    Punten Poto Naon Anu Ditangtoskeun. NUTELLA TEU JUAL LOBA. Hatur nuhun

    1.    Montse Morote cenahna

      Hai Elisabeth,
      Kusabab kuring henteu tiasa unggah poto dina koméntar, kuring badé ngantunkeun anjeun tautan kana halaman anu kuring ngagaduhan cake ieu step by step. Éta blog kuring.
      Kuring miharep anjeun mendakan cookies sareng anjeun tiasa nyiptakeunana, upami henteu anjeun ogé tiasa ngadamel éta ku cookies kuadrat anu dianggo pikeun motong és krim.
      http://www.cocinandoconmontse.com/2013/10/tarta-de-huesitos.html

      salam