Video: Baking kentang

Dinten ayeuna urang badé nyiapkeun resep anu euyeub ku bahan-bahan ti darat, saderhana kanggo disiapkeun sareng ku rasa anu khusus.

Léngkah urang ku dinten ayeuna bakal ngabantosan urang pikeun nyiapkeun resep anu euyeub pikeun Kentang dipanggang. Sakumaha namina nunjukkeun, bahan dasarna nyaéta kentang, sahingga sapertos biasa urang balanja sareng ngatur waktos urang sakedik.

Gelar Kasesahan: gampil
Waktos Persiapan: 35 menit

bahan:

  • 2 kentang
  • satengah bawang
  • satengah gelas minyak zaitun
  • 2 bawang bodas
  • kahayang
  • Cabé bodas
  • peterseli
  • 1 gelas anggur

Sakumaha anjeun tiasa tingali bahan-bahan pikeun ngadamel kentang bakery henteu rumit pisan, urang bakal ningali langkah demi langkah anu kuring bawa ka anjeun ayeuna. pidéo pikeun nyederhanakeun prosedur sakedik deui.

Urang mimitian sacek halus bawang bodas sareng peterseli pikeun masihan touch khusus pikeun resep. Sareng kami motong bawang kana strip julienne pikeun nempatkeun kana dasar piring oven.

resep kentang

Kami nyandak kentang sareng potong kana irisan tina langkung atanapi kirang kandelna biasa.

Dina panci kalayan minyak, urang ngadamel kentang sakedik kanggo nyingkahanana dina oven atah. Nalika aranjeunna parantos dibakar, urang solokan aranjeunna pikeun nempatkeun aranjeunna dina piring baking. Urang ngirit minyak.

Kami nempatkeun sakedik minyak dina dasar sumberna, bawang dipotong janten julienne, nyiptakeun ranjang. Sareng urang nempatkeun kentang di luhur supados henteu nempel.

Usum uyah sareng cabé sareng tambahkeun anggur di luhur. Usum ku bawang bodas sareng peterseli sareng siap dipanggang.

Durante sakitar sapuluh menit dina 160 derajat, Kami ngaleupaskeun sareng ngahidrat, supados aranjeunna henteu garing teuing.

Total 20 menit parantos kalangkung sareng urang parantos sayogi kentang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   padang rumput hejo cenahna

    kentang roti (beunghar)

  2.   jessy cenahna

    saderhana sareng ngeunah!

  3.   Nelly de Montes cenahna

    Nyaan!, Beunghar pisan sareng saderhana pisan didamelna. Wilujeng!

  4.   Laura Sobat cenahna

    Dinten ieu ogé dinten Minggu sareng kuring hoyong ngadamel kentang panggang salaku iringan barbecue. Sanaos kuring parantos gaduh ideu ngeunaan cara ngalakukeun éta, kuring parantos konsultasi sareng Internét pikeun konsultasi formulir anu saluyu sareng kuring parantos mendakan pidéo anu saé ieu. Abdi teu acan milarian deui! Saé pisan pikeun mendakan resep dina formulir ieu kusabab éta ngabantosan anjeun pisan.

  5.   Jose mari cenahna

    resep pisan hebat pisan

  6.   Jose mari cenahna

    ucapan salamet kana resep anjeun

  7.   Javi cenahna

    Kuring resep pisan ngadatangan pidéo anjeun deui ngiringan médium bakar sareng sababaraha kentang roti anu lezat. Tina sababaraha resep anu kuring tingali, sigana kuring paling suksés. Aranjeunna kaluar hébat!. Salaku tambahan, tukang masak éta pisan didaktik!
    Wilujeng sareng hatur nuhun parantos ngabagi éta ka kami.

  8.   Cecipereza cenahna

    Kumaha saé kentang éta katingalina, sareng pidéo na saé pisan sareng jelasna. Salamet.

  9.   Luis cenahna

    Wilujeng !!!

    Resep saderhana tapi mangpaat pisan sareng beunghar, selamat ku sabab pidéo na saé pisan.

    Salam.

  10.   luis cenahna

    cara anu saderhana pisan sareng bahan-bahan anu aya di bumi mana waé, hiasan anu euyeub pisan sareng éndah pikeun ngiringan barbecue atanapi lauk.