Puff pastry jalangan sareng coklat sareng kenari

Puff pastry kepang sareng coklat sareng kenari, camilan anu lezat pikeun tuangeun atanapi ngiringan ngopi. Manisan pastry puff saderhana sareng saé pisan naha éta amis atanapi asin, kuring sering nganggona sareng dibarengan ku coklat sareng kacang éta mangrupikeun panganan cuci mulut anu saé.

Kuring nyiapkeun kepang pastry puff ieu sareng coklat sareng kacang-kacangan pikeun ngiringan kopi, salah sahiji cuci mulut improvisasi kusabab anjeun teu gaduh nanaon, tapi éta saé pisan sareng renyah.

Sareng upami anjeun resep kana coklat Éta saé pisan tapi anjeun ogé tiasa nempatkeun pangisi anu sanés, sapertos rambut malaikat, krim ...
Sapertos kenari, aranjeunna tiasa disilihtukeurkeun pikeun buah garing anu sanés.

Puff pastry jalangan sareng coklat sareng kenari
Author:
Jenis resép: Postres
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 lambar pastry puff persegi panjang
  • 200 gr. manisan coklat
  • 50 ml. krim pikeun masak
  • Kenari kenari
  • 1 endog pikeun cet adonan
  • 3 séndok gula gula
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun untaian pastry puff anu dieusi ku coklat sareng kacang, urang mimitina bakal manteng lambar pastry puff dina worktop.
  2. Kami nempatkeun coklat anu dicincang dina mangkok sareng krimna, urang lebetkeun kana gelombang mikro dugi sadayana coklat dipiceun.
  3. Kami nyebarkeun coklat kana adonan, tanpa dugi ka sisina.
  4. Urang rendang kenari kana potongan alit teras disimpen dina sakuliling coklat.
  5. Kami ngagulung pastry puff sacara saksama, éta bakal sapertos gulung.
  6. Anjeun tiasa ngantepkeun roller sadayana atanapi motong kana dua pikeun ngajantenkeun dua kepang.
  7. Dina unggal gulung urang ngadamel potongan di tengahna tapi tanpa diteukteuk lengkep, urang bakal ningal 2-3 cm henteu dipotong.
  8. Urang bakal ngagulung pastry puff babarengan saolah-olah éta untun.
  9. Urang ngéléhkeun endog sareng cet adonan. Kami ngenalkeunana kana oven anu dipanaskeun nepi ka 180ºC, kalayan panas luhur sareng ka handap.
  10. Nalika pastry puff emas, angkat tina oven. Hayu tiis.
  11. Urang tuang dina baki, urang tiasa naburkeun sakedik gula icing

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.