Bonito sareng tomat buatan bumi

Bonito sareng tomat homemade, piring tradisional anu séhat pisan. Resep buatan sendiri anu enak, anu henteu kakurangan di imah mana waé kusabab saderhana éta sareng kumaha saé na. Cara anu saé pikeun tuang lauk biruÉta saé pikeun barudak, sabab resep saos tomat pisan.

Tanya tukang lauk pikeun ngabersihan éta ogé tina cucuk sareng anjeun bakal ngagaduhan potongan anu beresih sareng saé pisan. Anjeun ogé tiasa nganggo tuna.
Sangkan piring ieu tina tuna sareng tomat buatan bumi anjeun kedah tumut kana akun ulah masak pisan. Kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun saléngkah-saléngkah, sanaos a piring gancang sareng gampang.

Lauk Bonito sareng tomat
Author:
Jenis resép: detik
Porsi: 5
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 Kilo tina bonito atanapi tuna
  • cebollas 2
  • 6 tomat ageung atanapi ½ K kaléng tomat remuk
  • Tepung
  • 1 séndok téh gula
  • minyak
  • Lada
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel piring tuna ieu sareng tomat buatan urang, urang uyah heula kana tuna sareng ngalangkungan tipung.
  2. Kami nempatkeun wajan sareng minyak sareng urang ngagoreng potongan bonito dina panas anu luhur, pikeun di coklat di luar, hiji menit dina unggal sisi.
  3. Kami ngaluarkeunana teras nempatkeun kana piring sareng kertas dapur, kanggo ngaluarkeun kaleuwihan minyak. Urang mesen.
  4. Ayeuna urang nyiapkeun rohangan tomat. Dina panci urang nempatkeun minyak, éta tiasa sami anu urang anggo sareng bonito, urang nempatkeun bawang potong, coklat sakedik sareng tambihan tomat. Urang tambahkeun sakedik gula, ciwit uyah sareng cabé sareng ngantep éta tumis 15-20 menit.
  5. Saatos waktos ieu, urang naksir sareng raoseun kanggo uyah.
  6. Tambahkeun bonito sareng ngantep éta masak salami 5 menit sareng urang bakal mindahkeun kaserol supados bonito ditutupan saos sareng saos.
  7. Anjeun tiasa ngantepkeun tomat sareng tipung anu diliwatan saé parantos siap sareng anjeun mung kedah nempatkeun éta sadayana sababaraha menit sateuacan tuang.
  8. Sareng siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.