Iga dina saos bir

Iga dina saos bir. Saha anu henteu resep sababaraha iga babi? Nya, ieu sareng saos bir anjeun bakal resep pisan, éta mangrupikeun asakan saderhana sareng hasil anu saé, aranjeunna saé pisan, lembut sareng juicy sareng sareng saos kanggo nyelup roti.
nu tulang rusuk pisan juicy sareng ogé daging ekonomis, éta sababna urang tiasa nyiapkeun piring anu saé tanpa nyéépkeun seueur.
LIga babi dina bir Mangrupikeun piring anu tiasa urang siapkeun sateuacana, urang tiasa nyiapkeun ti hiji dinten dugi ka énjingna, piring anu tiasa dibarengan ku kentang, sayuran, supa anu digoréng ....
Cara séjén pikeun nyiapkeun iga, kalayan sababaraha bahan anu bakal dipikahoyong ku sakulawarga.

Iga dina saos bir
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 kilo tulang rusuk daging babi
  • 1 cebolla
  • 2 cengkéh bawang bodas
  • 1 kaléng bir 330ml.
  • Lada
  • minyak
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun iga dina saos bir, mimitina urang ngabersihan tulang rusuk, potong sakedik, usum sareng cabé sareng uyah.
  2. Dina panci kami bakal nambihan jet minyak anu saé nalika minyakna panas, coklat tulang iga dina panas anu luhur, dugi ka coklat emas.
  3. Rendang bawang sareng bawang bodas, nalika tulang rusuk na emas tambihan bawang.
  4. Kami aduk sareng ngantunkeun sababaraha menit supados sadayana asak sareng bawang bombay ditumbuk teras ditambih bawang bodas cincang.
  5. Tumis sadayana salami sababaraha menit, tambahkeun bir, antepkeun alkoholna ngejat sakedik menit sareng nambihan sagelas cai, sakedik uyah sareng ngantep éta masak sakitar 30 menit.
  6. Saatos waktos ieu urang raoskeun uyah, urang parios yén tulang rusukna lembut, urang menerkeun sareng urang pareum.
  7. Sareng aranjeunna bakal siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.