truffles

Urang badé nyiapkeun sababaraha truffles. Pikeun pihak ieu aranjeunna idéal, aranjeunna saderhana dilakukeun sareng kulawarga atanapi tamu urang pasti bakal resep ka aranjeunna.

Jieun truffles homemade pikaresepeun tur bédaAya seueur cara pikeun nyiptakeunana, masihan rasa anu urang resep sareng bentukna. Nyiapkeun aranjeunna salaku kulawarga bakal janten cara anu pikaresepeun pikeun murangkalih sareng déwasa.

Kami badé nyiapkeun truffle ieu dilapis dina almond buaya anu aranjeunna jual parantos disiapkeun dina kantong, anu sanésna nganggo mi coklat sareng anu sanésna nganggo coklat bubuk. Rupa-rupa pikeun sagala rasa.

Dessert lezat, upami anjeun resep dessert ieu kuring ajak anjeun nyiapkeun !!!!

truffles
Author:
Jenis resép: manisan
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 250 gr. coklat pikeun ngalembereh
  • Hiji karton tina sebatan krim 200ml.
  • Séndok mantega (20gr.
  • Pikeun palapis truffles:
  • Bubuk koko
  • Mi coklat
  • Almond Crocanti atanapi buah garing
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel truffles kami bakal nempatkeun panci kana seuneu kalayan krim, coklat anu dicincang sareng mentega dina panas anu handap dugi sadayana dipiceun sareng dicampur ogé.
  2. Nalika sadayana dicampur sareng kandel, urang angkat tina panas.
  3. Kami nempatkeun campuran kana wadah, antepkeun éta dina kulkas sababaraha jam atanapi dugi ka énjingna.
  4. Nalika urang ngadamel éta, urang bakal nyiapkeun bahan-bahan pikeun ngalapis éta. Kami bakal nempatkeun sababaraha piring sareng masing-masing mangrupikeun bahan anu badé dilapis.
  5. Kalayan séndok atanapi sendok, urang nyandak coklat, ngadamel bal, langkung saé upami nganggo panangan anjeun.
  6. Urang bakal nutupan éta dina bahan anu dipilih. Kami bakal nempatkeun éta dina sumber dugi aranjeunna sadayana réngsé.
  7. Sareng aranjeunna bakal siap, urang bakal nyimpen éta dina wadah dina kulkas atanapi beku, aranjeunna tetep saé pisan sareng henteu beku.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.