CICIK KANGGO KACA TÉMOMÉSI

Nalika anjeun kedah ngaca gelas na garing pisan, contona ngadamel gula kawung, sareng urang nembé nganggona sareng ngabersihkeunna, solusi anu dimungkinkeun nyaéta ngajalankeun gelas kosong kalayan kecepatan turbo. Cai anu tinggal dina bilah bakal diproyeksikeun ka sisi gelas. Garingkeun kana lawon sareng balikeun operasi sakalian diperyogikeun.

Tag Technorati: resep, dapur, menu, tuangeun

Tips anu sanésna: Trik pikeun meringue


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.