Oatmeal tortillas kalawan krim koko pikeun sarapan

tortillas oatmeal kalawan krim koko

Anjeun bakal sesah percanten kumaha saderhana sareng gancang nyiapkeun ieu oatmeal tortillas. Anjeun ngan peryogi opat bahan sareng 20 menit waktos anjeun pikeun ngadamelna. Sareng saatos réngsé, anjeun tiasa nyenangkeun ngeusian aranjeunna ku kombinasi bahan anu paling anjeun resep.

Kuring milih ngeusian aranjeunna kalayan krim almond jeung coklat, kombinasi idéal pikeun sarapan. Anjeun oge bisa ngalakukeun eta kalawan alpukat mashed, diced tomat asak, creams buah garing, hummus ... aya loba kamungkinan amis tur gurih a milih tina.

Panginten panekuk anu munggaran moal katingali sapertos anu anjeun pikahoyong, tapi éta mangrupikeun prakna. Konci pikeun kasuksésan nyaéta ngagunakeun a wajan nonstick jeung sabar: nyieun unggal pancake ogé dina hiji sisi saméméh ngarobahna. Naha anjeun moal tuang sadayana? Nyimpen aranjeunna dina wadahna airtight dina fridge sarta konsumsi aranjeunna dinten salajengna.

Resepna

oatmeal tortillas kalawan alpukat jeung tomat, a dinner basajan
Tortilla oatmeal ieu gampang pisan didamel sareng ngaku keusikan anu henteu terbatas. Coba aranjeunna pikeun sarapan sareng krim kakao sareng kacang.
Author:
Jenis resép: Pamula
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 100 g. flakes oat
  • 250 ml. tina cai haneut
  • Sal
  • Cabé hideung
  • Minyak Zaitun
  • Almond jeung krim kakao
Persiapan
  1. Urang ngancurkeun flakes oat kalawan cai haneut, hiji ciwit uyah jeung cabé dugi campuran homogen kahontal.
  2. Saatos gajih pan frying, masihan panas jeung tuang a ladle adonan kana eta.
  3. Urang ngantep tortilla nu dipigawé ogé dina hiji sisi leuwih panas sedeng lajeng taliti balikkeun eta leuwih masak eta di sisi séjén.
  4. Nalika urang ngadamel aranjeunna (genep tortillas kaluar) kami cagar aranjeunna tumpuk dina piring pikeun tetep haneut.
  5. pikeun ngawula ka aranjeunna, nyebarkeun koko jeung krim almond on unggal tortillas oatmeal, urang melu jeung ngarasakeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.