Tomat sareng salad burrata, siap dina 10 menit!

Tomat sareng salad burrata

Kami henteu hilap salad! Memang bener yén kalawan datangna cuaca goréng, comforting masakan kawas sotong jeung udang stew yén kuring diusulkeun ka anjeun sabtu minggu panungtungan, anjeun rék eta. Tapi kami ogé henteu nyarios henteu ka anu saé tomat jeung burrata salad kawas nu urang nyiapkeun kiwari.

Dina usum tiis, resep basajan tur seger kawas salad ieu ogé kadang dipikahoyong. Resep éta Aranjeunna disiapkeun dina lima menit jeung nu urang bisa ngarasakeun salaku Tangtu munggaran di dahar beurang atawa di dinner snack dina sabtu minggu jeung kulawarga atawa babaturan. Sababaraha bahan diperlukeun tapi penting. Anjeun tiasa ngarobih burrata pikeun kéju seger anu sanés upami anjeun henteu ngagaduhan, tapi éta ngagaduhan kasegaran, juiciness sareng kaasaman anu matak pikaresepeun sareng pikaresepeun dina salad ieu.

Mésér kabéh bahan teras nahan kana piring; Anjeun teu kedah seueur deui pikeun ngalayanan salad ieu. Salian bahan pikeun salad, Anjeun ogé bakal butuh roti alus pikeun nyiapkeun sababaraha roti bakar jeung nu marengan manehna. Jeung minyak saeutik nu tetep dina piring kudu scraped off.

Resepna

Tomat sareng salad burrata
Salad tomat sareng burrata disiapkeun dina ngan 10 menit sareng janten pilihan anu hampang salaku wiwitan atanapi tuangeun.

Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • tomat 2
  • 1 burut
  • 2 lobak
  • 6-8 teri
  • Sal
  • Lada
  • Oregano
  • Minyak zaitun tambahan

Persiapan
  1. Urang nyeuseuh na urang motong tomat kana keureut nempatkeun ieu di handapeun cai mancur.
  2. Teras Urang ngumbah jeung fillet radishes pisan finely ngadistribusikaeun aranjeunna leuwih tomat.
  3. Teras we nempatkeun sarden sarta kami uyah jeung cabé. Ati-ati sareng uyah, sabab sarden parantos nambihan seueur uyah kana resep ieu.
  4. tungtungna, urang melak burrata di tengah piring jeung urang nyieun cut di dinya pikeun muka eta.
  5. Urang cai ku percikan minyak zaitun anu saé salad jeung urang rengse ku sprinkling oregano saeutik.
  6. Urang ngarasakeun tomat jeung burrata Salad dina suhu kamar jeung sababaraha roti toasted alus.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.