Tips pikeun pie beku sareng pie

Kueh bolu krim

Upami anjeun salah sahiji jalma anu muja éta kueh garing tapi aranjeunna henteu gaduh seueur waktos, ieu bakal narik minat anjeun. Kadang-kadang urang ka dapur sareng hoyong nanem modal waktos éta ku cara anu langkung lengkep. Kumaha kéngingkeunana? Nya katirisan tuangeun yén urang moal nganggo dina dinten anu sami atanapi meureun énjingna. Tangtosna, didieu urang tiasa gaduh mamang anu dinten ieu, urang bakal mupus ku cara anu paling saderhana.

Dupi anjeun katirisan kuéh?

Réspon umum pikeun lamun anjeun tiasa beku jajan éta enya. Upami teu kitu, urang ngan ukur kedah ningali kumaha urang bakal mendakan aranjeunna dina kaseueuran supermarket. Tangtosna, anu kedah diémutan ku urang nyaéta anu pangsaéna pikeun nyimpenna dina cara anu leres supados henteu néwak jinis bau atanapi cai anu lebet kana éta. Ieu mastikeun hasil anu optimal nalika defrosting aranjeunna.

Dupi anjeun katirisan pie krim?

Deui jawabanana enya, sanaos di dieu urang tiasa mendakan karugian anu sanés. Aya seueur kasempetan nalika kuring parantos beku Krim Tart Tapi nalika anjeun defrost, éta condong saeutik nganyahokeun. Naon sababna? Éta condong meunang seueur kalembaban. Éta sababna disarankeun mésér krim sareng 35% gajih, upami urang bade mecut di bumi. Ieu bakal ngajantenkeun langkung konsisten. Sanaos upami anjeun gaduh mamang, langkung saé mésér éta di toko roti, sabab seueur anu ngajual krim beku.

Dupi anjeun katirisan kuéh fondant?

Bolu kuéh Fondant

Kami terang éta muih fondant aranjeunna gaduh sababaraha léngkah. Sadayana nyandak urang waktos anu panasaran, janten naha henteu dilakukeun sababaraha bagéan? Pikeun ieu pikeun ngahasilkeun dessert anu paling lezat, mesin pembeku bakal dicoo. Anjeun kedah terang éta beku jajan anjeun bakal kéngingkeun hasil anu langkung lembab pikeun anu ieu.

Hal anu parantos tiasa ngahambat anjeun tina ngaléngkahkeun mabok. Éta ogé kedah disebatkeun yén remah-reméh tina muih langkung kentel. Inpormasi penting anu sanés pikeun tiasa dianggo sareng aranjeunna langkung gampang. Pikeun tempat ibun Anjeun teu kedah ngantosan jajan lengkep cair, janten anjeun bakal réngsé gancang sareng hasilna bakal paling istiméwa. Sakali anjeun parantos léngkah ieu, anjeun bakal ngantepkeun kana kulkas dugi ka waktosna dikonsumsi sareng éta waé.

Kumaha cara ngabekukan kéju

Kéju kéju

Lain ngeunah hébat anu urang gaduh dina confectionery nyaéta kéju. Kami terang yén aya sababaraha resep anu sayogi pikeun éta sareng sadayana bakal ngantepkeun kami waktos anu murni. Boh urang sorangan boh tamu urang. Nya, upami anjeun henteu gaduh waktos kanggo ngadamel anu seger dina sadidinten, tong hariwang sabab sobat anjeun dina freezer bakal siap-siap ngabantosan anjeun.

Sateuacan ngenalkeunana di jerona, anjeun kedah pastikeun yén éta leres-leres tiis. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun mimitina kedah nyéépkeun sababaraha menit dina kulkas. Anjeun tiasa potong jajan kana potongan masing-masing, Kusabab éta bakal langkung raoseun pikeun disimpen sareng nalika ngaladén. Unggal potongan kedah dibungkus dina bungkus plastik. Coba henteu kedah meres teuing sareng nutupan sababaraha lapisan. Upami anjeun badé nyandak sababaraha dinten kanggo meakeunana, maka dina pilem, kami bakal nambihan sapotong aluminium foil. Urang meryogikeunana pikeun dijagi kalayan saé sahingga nalika éta defrostost, urang tiasa teras-teras terasrasakeun teksturna anu euyeub.

Beku pie apel

Pai apel

Tanpa ragu, éta Pai apel Éta mangrupikeun salah sahiji muih anu paling beku. Langkung saé dina hartos yén nalika urang hoyong ngonsumsiana, urang bakal ngagaduhan éta langkung sampurna. Hal anu ogé kajantenan sésa muih anu ngandung buah. Tangtosna, éta henteu lemes sapertos krim atanapi krim, anu parantos kami nyarios. Tangtosna, anjeun ogé kedah nyobian bungkusna kalayan saé sareng misahkeun éta tina daging atanapi lauk anu urang gaduh dina beku.

Teruskeun sareng lakukeun nyalira:

Tulisan anu aya hubunganana:
Pie apel buatan bumi

Anjeun tiasa katirisan tilu kueh coklat

Targa coklat

Naha henteu?. Éta tiasa sampurna. Ku cara kieu, urang teraskeun mayunan damel. Tangtosna, jenis cake ieu biasana didamel nganggo curd supados konsistén langkung ageung. Nya, sok nambihan sakedik langkung seueur tibatan anu aranjeunna nyungkeun bahan ieu. Ku cara ieu kami pastikeun yén éta moal bobo pas urang ngaluarkeunana tina freezer. Urang ngan ukur bakal mikaresep kusabab ... Saha anu tiasa nolak éta tilu coklat?.

Naha kueh roti puff tiasa dibekukan?

Puff pastry

Sugan masalah puff pastry rada lemes. Upami Anjeun hoyong beku muih pastry puff, langkung saé anjeun ngalakukeun éta tapi nalika éta atah. Sateuacan urang nyarioskeun ngeunaan muih siap pakai tapi dina hal ieu, éta langkung saé yén urang nyiapkeun waktos masak nalika urang badé nganggo éta. Ku cara kieu, urang bakal ngajaga sadaya pasipatan adonan. Tangtosna, urang badé netelakeun yén éta ogé tiasa dibekukan upami parantos asak tapi hasilna moal sami, kumargi nalika nyerep Uap, éta moal garing.

Resep kueh anu tiasa dibekukan

  • Pikeun teras-teras ngagaduhan tuang tuangeun sareng ngareuwaskeun sadaya pangunjung, anjeun tiasa teras milih kueh plum. Jajan jenis ieu anu ngagaduhan buah atanapi coklat, langkung ti dasar nalika nyayogikeun camilan anu lezat. Ogé, anjeun kedah terang yén éta tiasa beku sareng tahan salami tilu bulan dina kaayaan kieu.
  • Muih coklat. Kami parantos ningali yén lamun Kue coklat tilu Éta ditepikeun salaku pikabungaheun dina waktos éta sareng sakali kami nyéépkeun éta, sésa muih atanapi muih anu ngagaduhan bahan ieu henteu jauh pisan.
  • Biskuit digulung atanapi panangan Gipsi. Éta ogé tiasa dibekukan sareng janten salah sahiji panganan cuci mulut anu paling lezat. Tangtosna, cobian ulah anu nganggo krim, sabab éta kami parantos masihan komentar sateuacanna. Tapi ... kumaha upami anjeun nambihan coklat ka aranjeunna?

Dupi anjeun katirisan buatan patty?

Di imah kuring éta sok dilakukeun sapertos kieu sareng hasilna saé. Éta beku beku sareng dina hal ieu éta henteu bakal gumantung pisan kana bahan-bahan anu dipiboga. Sugan, rada, éta prosés katirisan sareng anu salajengna, cair. Pikeun ieu, anjeun kedah diantepkeun dina kulkas dugi ka lengkep caina.

katirisan pie buatan sendiri

Bekukan roti dipanggang

Pikeun kéngingkeun sababaraha beku sareng roti bakar aranjeunna sakumaha anyar dilakukeun, urang kedah beku aranjeunna sateuacan masak aranjeunna lengkep. Nyaéta, nalika aranjeunna satengah bérés. Ku cara kieu, sakali urang nyabut éta tina freezer sareng urang badé ngadamel éta, urang bakal masihan deui giliran dina oven. Tangtosna, henteu pernah dina gelombang mikro kusabab téksturna henteu sami.

Bekukan puff pastry patty

Upami pastry puff beku sareng anjeun parantos ngaérakeunana kanggo ngadamel pai, maka langkung saé anjeun henteu nyandak éta deui kana freezer. leres éta pastry puff segerAnjeun tiasa ngabekukan tapi tetep mastikeun yén teu aya beueus anu lebet. Teras, nalika meakeunana, anjeun bakal nyandak kana oven sareng éta bakal sakumaha anyar didamel.

Beku roti buatan sendiri

nu empanada homemade Éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun urang ngeunah jinis ngeunah ieu. Anjeun tiasa ngabekukan duanana dina adonan sareng sakali éta réngsé. Kanggo ngeusianana, langkung saé milih bawang, cabé atanapi tomat.

Naha tuna patty tiasa dibekukan?

Leres anjeun tiasa beku di tuna pie, sakali siap. Dina cara anu sami sareng anu sateuacana, anjeun tiasa ngalakukeun éta dina bagian alit sareng nalika anjeun ngonsumsi éta, anjeun bakal ningali yén éta moal kaleungitan iota tina rasa anu raos. Kusabab aya seueur katuangan anu tiasa urang simpen dina freezer sareng anu bakal ngahemat urang tina padamelan anu intens dina menit terakhir.

Naha anjeun ngagaduhan masalah nalika ngeunaan beku patty?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

46 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sandra cenahna

    Abdi hoyong terang naha kuring tiasa ngabekukan pie tuna anu asak. hatur nuhun

    1.    Sandra cenahna

      Punten, upami pai aya endog, naha tiasa digoréng waé? Naha endogna hésé?

  2.   Gabriela cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngabekukan adonan kadaharan ti laut sareng kéju empanadas tanpa kagorengan?

    1.    Rita cenahna

      Sabaraha lami kuring tiasa ngantep ngagoreng pai tuna
      hatur nuhun
      Rita

  3.   Rosa Ana Salas Dueñas cenahna

    HALO. Abdi hoyong konsultasi anjeun kumaha kuring tiasa ngadamel pie Pie pikeun COCKTAIL sareng ngabekukan aranjeunna tanpa pikeun kéngingkeun hideung atanapi gelap, kuring hoyong terang kumaha ahli anu ngalakukeun sapertos anu kuring hoyong ngadamel pikeun dijual, hatur nuhun pisan kuring ngantosan JAWAPAN CEPAT. ROSA ANA

  4.   Cristian Jose cenahna

    Abdi ngagaduhan masalah, abdi hoyong terang kumaha carana supaya adonan henteu janten hideung nalika beku sareng upami suhu na mangaruhan hal, naha aya suhu anu saé pikeun ngajaga éta? hatur nuhun kuring terang seueur perkawis ieu

  5.   katherine aburto cenahna

    Halo
    muhun kuring hoyong terang naha kuring tiasa ngabekukan ketel dina oven
    Sareng upami engké masak aranjeunna abdi tiasa nempatkeun éta beku atanapi espro yén aranjeunna cair saprak sateuacan kuring beku pro nalika nempatkeun aranjeunna dina oven aranjeunna peupeus kuring,
    espro anu saé, jawab kuring
    engké
    pofis :)

  6.   rocio cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha kuring tiasa ngabekukan jajan sayuran atanapi jinis jajan naon waé, upami éta asak, atanapi atah dina mesin pembeku. Naon anu kuring kedah lakukeun?

  7.   lea cenahna

    Patarosan abdi kumaha anjeun tiasa ngabekukan émutasi asin sareng amis upami éta parantos nyincang endog dina persiapanna. Hatur nuhun ayeuna

  8.   Mary cenahna

    Abdi hoyong terang kumaha ngagoréng empanadas hayam asak sabab kuring ngagaduhan sésa ti tadi wengi

  9.   Analia cenahna

    Halo, kuring hoyong terang naha anjeun tiasa ngagoréng bit pindang

  10.   ngilu cenahna

    Hai, Abdi hoyong terang upami anjeun tiasa nempatkeun endog pindang kana sagala jinis kuéh teras tumis

  11.   Ana Maria cenahna

    Kuring kedah terang kumaha masak empanadas ogé yén kuring beku atah, sabab kuring kedah ngadamel sababaraha kuring hoyong ngadamel aranjeunna hiji dinten sareng, salaku conto, masak aranjeunna énjingna, naon anu kedah dipiceun teras dilebetkeun dina oven, antosan ?? sareng peryogi waktos deui? Nuhun Ana

    1.    Tatiana Cortes cenahna

      Kumaha kuring ngabekukan daging hayam sareng daging sareng nalika ngagoréng aranjeunna henteu réngkak

  12.   ana cenahna

    Dupi abdi tiasa ngagoreng daging pindang anu ngagaduhan endog? Upami kitu, sabaraha lami tiasa janten frizzy? Hatur nuhun

    1.    Dora Cristina Farias cenahna

      Abdi hoyong terang kumaha ngabekukeun patty hayam atah sareng upami kuring kedah masak langsung tina oven, hatur nuhun

  13.   Angeles cenahna

    Abdi hoyong terang naha adonan empanadas cair ditutupan atanapi diungkab

  14.   daniel amato cenahna

    Abdi hoyong terang naha anjeun tiasa ngabekukan empanada anu tos siap pakai sareng adonan atah sabaraha lami sareng upami ngeusianana, nalika éta ngagaduhan endog, tiasa ngarusak, ogé supados adonan hideung henteu tetep. Penting pikeun terang yén kumargi kuring kedah ngajalankeun bisnis fast food. Hatur nuhun

  15.   Gladys cenahna

    halo, kuring hoyong anjeun ngawartosan cara ngabekukan tart sayur. Hatur nuhun

  16.   Eugenia cenahna

    Abdi peryogi terang kumaha kuring tiasa ngantepkeun adonan empanada ti hiji dinten dugi ka payun sareng éta henteu janten poék sareng atos pisan

  17.   Abelard cenahna

    Kuring kedah terang kumaha ngabekukeun kéju sapertos anu dijual di pasar swalayan, kuring peryogi pikeun dijual

  18.   seredek cenahna

    Abdi hoyong terang upami parantos asak patéh daging tiasa digoréng.
    hatur nuhun pisan natalia

  19.   alicia langsing. tiwu ... uruguay cenahna

    Abdi hoyong terang:
    * naha kuring tiasa ngabekukan jajan chard ??
    * endog di jero na saé?
    * sareng zucchini tina batang ??
    Abdi gaduh bisnis usum panas sareng abdi hoyong ngatur sorangan gaduh sababaraha stok ... hatur nuhun pisan

  20.   ROSOS cenahna

    Kuring bakal bersyukur upami anjeun ngawartosan yén kuring kedah ngalakukeun éta empanada saatos beku, nalika nempatkeun kana oven, adonan rusak.
    Ogé, naha roti daging amis tandana adonan nalika kuring beku.

  21.   Susana cenahna

    Kuring gaduh acara anu kuring kedah ngadamel 2000 empanada, abdi hoyong terang kumaha kuring kedah nyusunna supaya adonan henteu pegat atanapi dina suhu naon anu kuring jaga supaya aranjeunna tahan salami 3 minggu tanpa aranjeunna ngarusak atanapi kaleungitan rasa .
    Hatur nuhun pisan kuring ngarepkeun saran anjeun.

  22.   moni cenahna

    Abdi hoyong terang naha anjeun henteu tiasa ngabekukan roti lapis ku vhuevo anu heuras. Hatur nuhun.

    1.    Monica cenahna

      kusabab endog pindang anu ngagolak kristalisasi sareng janten saé pisan sareng karét sareng éta kotor

  23.   mirta cenahna

    Halo, urang gaduh bisnis empanadas Salteño sareng salaki kuring, sareng kami miceunan seueur barang dagangan ... urang mésér freezer sareng kuring parantos ngabekukan empanada atah sareng aranjeunna coklat seueur sareng pra-asak garing aranjeunna ... kuring peryogi kauninga jam sabaraha aranjeunna asak upami atah? atanapi upami éta langkung saé pra asak sareng kumaha ngajaga jus na? naon temp anu merenah pikeun dicabut? Kuat atanapi lemes? sareng aya ogé anu rengat. Ti parantos hatur nuhun pisan….

  24.   Anjeun_nosabemirtha cenahna

    Ibu hoyong nyimpen tart tuna sareng endog, parantos asak dina freezer, dugi ka sabaraha lami?

    1.    yesgonz cenahna

       Abdi nyarankeun anjeun nyéépkeun éta sateuacan tilu bulan ka payun

    2.    ISELA cenahna

      Halo mirta, kuring hoyong terang upami aya anu ngajawab anjeun atanapi upami anjeun ngatasi masalah empanadas kusabab kuring ngagaduhan masalah anu sami, upami anjeun tiasa ngabantosan kuring kuring bakal ngahargaan éta

  25.   MARINES ITURRALDE cenahna

    Abdi TEU BISA FREEZER, GEUS BÉRÉSER DENGAN FREEZER, Hoyong terang sabaraha lami kuring tiasa nyimpen MINAT daging kanggo PIE (MASAK) FROZEN dina réfrigérator anu kuring nyebatkeun anjeun.

  26.   MARINES ITURRALDE cenahna

    Abdi TEU BISA FREEZER, GEUS BÉRÉSER DENGAN FREEZER, Hoyong terang sabaraha lami kuring tiasa nyimpen MINAT daging kanggo PIE (MASAK) FROZEN dina réfrigérator anu kuring nyebatkeun anjeun.
    Kuring NUNGGU JAWAB.

  27.   Cecilia cenahna

    Halo, abdi hoyong ngamimitian perusahaan kuéh sayuran, ham sareng kéju, jagong beku, naha anjeun tiasa nyarios kumaha kuring kedah ngabekukan adonan atah anu diasakan bodas sareng kumaha kuring kedah nyéépkeun adonan supados adonan henteu baseuh, kuring ngantosan waleran anjeun, hatur nuhun

  28.   Luciana cenahna

    Halo, konsultasi Cakram pikeun ngadamel kuéh rogel tiasa dibekukan sapertos kuring. Hatur nuhun ciuman

  29.   maria maza cenahna

    Entong katirisan naon waé anu ngagaduhan endog pindang, janten sapertos karét sareng awon pisan ka lalangit, masak dina panas sakedik upami aya dina oven kanggo nyayogikeun waktos dieusian, parantos kajantenan kuring yén adonan asak sareng di jero beku, henteu tiasa didahar, upami éta oven listrik langkung saé kusabab ieu langkung lami pikeun masak, naon anu digoréng, kaleresan aya kuring henteu bakal terang kumaha ngabantosan aranjeunna, nyium sareng seueur berkah.

  30.   Viviana cenahna

    Halo! Abdi peryogi terang kumaha ngabekukan hayam sareng kéju sareng adonan atah…. sareng yén kuring henteu baseuh. Abdi ogé hoyong terang kumaha cara ngagoréng aranjeunna supados henteu peupeus atanapi kaluar garing. Sareng punten upami kuring tiasa ngabekukan adonan ragi. hatur nuhun pisan!!

  31.   Lucy cenahna

    Halo! Kuring béjakeun yén kuring ngagaduhan tapas empanadas beku. Naha kuring tiasa ngécékeun aranjeunna, ngeusian sareng ngabekukan deui '? Hatur nuhun

  32.   Carlos andres cenahna

    Salam,

    Abdi aya masalah, kuring teu gaduh padamelan sareng panginten ngajual sababaraha empanada Hawaii (kéju, ham ... nanas ...) anu janten indung kuring (Aranjeunna ngeunah).

    Naon anu ditambihkeun ka aranjeunna supados aranjeunna tiasa dilestarikan? Kusabab ideu na nyaéta ngajual éta beku, anu tos diasakan, di toko sareng supermarket.

  33.   Cristhian camilo neira cenahna

    Wilujeng sonten kuring nyerat ka anjeun ti Kolombia, kuring gaduh patarosan, kumaha kuring kéngingkeun hayam sareng daging empanadas anu didamel tina promasa, kumaha kuring nyimpenna supados henteu rengat; hatur nuhun pisan

  34.   BETTY BAEZ cenahna

    Salam, abdi hoyong terang kunaon kuring ngadamel EMPANADAS ti hiji dinten ka anu sanés sareng aranjeunna tiasa kéngingkeun, kuring henteu tiasa ngeupeulkeun aranjeunna pikeun nempatkeun éta dina sababaraha tempat.

    1.    Bernard cenahna

      Kumaha carana abdi tiasa nyéépkeun roti gandum sadinten pikeun anu sanés tanpa gada teu baseuh teuing.

  35.   Energynyse39x cenahna

    http://garazowaniemotocykla.pl/gdzie-zrobic-prawo-jazdy.html
    Milarian mobil tilas atanapi énggal tiasa janten metode anu nangtang upami anjeun henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Ku ngadidik diri ngeunaan balanja toko mobil sateuacan anjeun nganjang ka dealer, anjeun tiasa ngajantenkeun masalah kirang sesah pikeun anjeun. Tips di handap ieu tiasa ngabantosan pakansi pameseran anjeun janten langkung pikaresepeun.

    Biasana nganteurkeun téknisi mobil disarengan nalika balanja kendaraan anu seger. Dealer mobil populér pikeun pamasaran lemon sareng anjeun panginten henteu hoyong janten pasién anu bakal datang. Iraha waé anjeun henteu tiasa kéngingkeun sorangan téknisi pikeun ngémutan autos sareng anjeun, sahenteuna pastikeun anjeun gaduh anjeunna marios pilihan terakhir anjeun sateuacan ngagaleuh.

    Nyaho wates anjeun. Sateuacan ngawitan toko balanja pikeun mobil atanapi kendaraan anu bakal datang, pilih sabaraha anu anjeun mampu pikeun kaluar, sareng cicing waé. Entong ngalalaworakeun kalebet minat kana perkiraan anjeun. Anjeun pastina bakal mayar ngadeukeutan 20% salaku pembayaran sateuacanna ogé, janten siap-siap.

    Nya sateuacan sateuacan didatangan ka dealer, terang kendaraan naon anu anjeun pikahoyong. Diajar sadayana kamungkinan anjeun sateuacan mésér sahingga anjeun tiasa terang naon anu saé sareng anggaran kauangan sareng syarat kulawarga. Ngerjakeun PR anjeun pikeun milarian terang sabaraha anjeun kedah mayar kanggo kéngingkeun mobil anu dipikaresep.

    Sateuacan nandatanganan perjanjian naon waé nyayogikeun waktos kanggo ngalangkungan unggal jajaran, sapertos anu dicetak. Upami anjeun ampir nunjukkeun naon waé anu anjeun henteu ngartos, tong nunjukkeun dugi anjeun nampi solusi anu anjeun énggal ngartos. Salesman anu teu saé sanggup nganggo kontrak pikeun nempatkeun seueur biaya anu teu acan dibahas.

    Upami anjeun ngajaga naséhat sateuacanna dina émutan waktos sanés waktos anjeun badé mésér mobil, anjeun panginten tiasa nampi tawaran anu saé. Mésér kandaraan kirang janten nyeri sirah. Kantun nganggo tip ku laporan ieu sareng anjeun bakal ngagaduhan mobil anu anjeun pikahoyong dina biaya anu saé.

  36.   Closi cenahna

    Kuring parantos ngadamel potongan daging pikeun beku salami mangtaun-taun (adonan atah sareng elleno anu anyar dimasak) sareng éta ngandung endog anu dikulub, tapi sooo dicincang, ampir dibéréskeun ku garpuh. sareng raos na henteu robih. Nalika nyandak aranjeunna kaluar, kuring nempatkeun éta tanpa defrosting langsung kana oven panas.

  37.   federico portela cenahna

    Kumaha anjeun nyérotkeun jajan dipanggang dina oven? Kuring nyandak hiji tina freezer teras nyimpen kana oven kanggo masihan ka klién sareng waktosna peryogi 20 mnt. sahenteuna dina ngalebur. Teu sangka éta defrosted gancang. Naha éta tiasa atanapi kuring parantos lepat? Naha aya cara pikeun ngalaksanakeunna langkung gancang?

  38.   LULU AGUILLON cenahna

    WILUJENG SIANG,
    BISA JELAS Pikeun Kuring, upami anjeun tiasa nga-freeze dahareun ieu, tapi kuring bakal terang kumaha lami-lami PASTAR PUFF BAKAL BISA tetep dina beku, teu nganggo atanapi parantos ngagaleuh tuna mayar.

    Hatur nuhun