Tim redaksi

Resep Masak mangrupikeun halaman wéb Aktualidad Blog. Halaman wéb kami didaptarkeun pikeun dunya gastronomi, sareng di jerona urang ngajukeun ideu ngeunaan masakan asli bari nyarioskeun sagala rupa anu aya hubunganana sareng masak sareng tuangeun.

El Tim redaksi Resep Masakan Éta diwangun ku foodies gairah remen ngabagi kaahlian sareng katerampilan aranjeunna sareng anjeun. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian ti dinya, tong ragu-ragu nyerat kami ngalangkungan formulir ieu.

Éditor

  • Maria vazquez

    Masak parantos janten karesep kuring ti saprak budak sareng kuring ngajantenkeun bajingan indung kuring. Sanaos teu aya hubunganana sareng profesi ayeuna kuring, masak teras nawiskeun kuring momen anu saé pisan. Abdi resep maca blog masak nasional sareng internasional, tetep mutahir sareng terbitan anu pangénggalna sareng dibagikeun sareng kulawarga kuring sareng ayeuna sareng anjeun, percobaan kuliner kuring.

  • Montse Morote

    Abdi resep masak, éta mangrupikeun salah sahiji anu dipikaresep kuring, éta sababna kuring ngamimitian blog, Masak sareng Montse, dimana kuring ngabagi resep pikeun kahirupan sadidinten kalayan cara anu gampang sareng saderhana terasrasakeun.

  • Tony Torres

    Salaku jalma anu resep kana tuangeun anu saé, kuring nyatakeun yén kuring resep pikeun masak sacara umum. Dina pilihan produk sareng campuran rasa, kuring mendakan waktos kreativitas sadidinten. Di dieu kuring ngabagi piring sareng resep anu kuring resep, campuran asakan tradisional sareng asakan internasional.

Tilas éditor

  • Ale Jiménez

    Kuring resep pisan masak ti saprak budak, ayeuna kuring bakti pikeun nyieun resep kuring sorangan sareng ningkatkeun sagala rupa anu kuring parantos pelajari salami mangtaun-taun, kuring miharep anjeun resep resep kuring sapertos kuring resep ngabagikeunana sareng anjeun.

  • Carmen Guillen

    Pikiran kuring anu kabuka sareng predisposed pikeun nyiptakeun ayeuna parantos ngantunkeun kuring ka dunya dapur. Kuring miharep anjeun resep resep kuring sareng nerapkeunana. Aranjeunna nikmat!

  • Hannah mitchell

    Anggota paroki masak laun sareng bir Guinness, kuring parantos lami-lami nyiapkeun resep pikeun ngaletak ramo. Tradisional, modern, kuring wani ngalakukeun nanaon! Ngalaman sareng nyobian rasa anyar, kuring miharep anjeun resep resep kuring sapertos kuring ngadamel.