Babi tenderloin dina saos

Babi tenderloin dina saos, piring anu sampurna pikeun disiapkeun dina tuangeun pésta, sirloin anu lezat anu gampang pisan disiapkeun sareng piring anu tiasa urang ngadamel sateuacana.

Kuring parantos nyiapkeun resep ieu nganggo tenderloin daging babi tapi tiasa didamel sareng daging anu sanés, sapertos daging babi atanapi hayam hayam….

Tenderloin babi dina saos tiasa dibarengan ku kentang, sayuran, supa .... Naon waé anu urang resep saé pisan pikeun anjeunna.

Babi tenderloin dina saos
Author:
Jenis resép: Carnes
Porsi: 6
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 tenderloins daging babi
  • 2 bawang
  • 2 wortel
  • tomat 2
  • 250 supa atanapi champignons (tiasa rupa-rupa)
  • 1 kebat hérbal (thyme, rosemary, daun salam)
  • 200 anggur bodas
  • 1 sagelas cai leutik atanapi kaldu
  • minyak
  • Lada
  • Sal
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun sirloin dina saos, mimitina urang bakal nempatkeun panci pikeun manaskeun kalayan sakedik minyak, urang bakal nempatkeun kana seuneu anu rada kuat.
  2. Kami ngabersihkeun sirloin, bumbu sareng nalika minyak dina casserole panas kami nambihan sareng coklat dina sadaya sisi.
  3. Urang mesék bawang sareng potong-potongana.
  4. Urang meresihan wortel, potong kana potongan sedeng.
  5. Omat dikumbah teras dipotong janten saparapat.
  6. Sakali sirloinna coklat, tambahkeun sadayana sayuran di sakitar sirloin, tambahkeun bumbu na masak sakitar 15 menit, pastikeun henteu kaduruk. Anjeun tiasa nambihan sakedik cai atanapi kaldu, upami éta nempel pisan.
  7. Saatos waktos ieu, tambahkeun anggur bodas, ngantep éta masak salami 10 menit deui, upami éta garing teuing, tambahkeun sakedik cai atanapi kaldu.
  8. Kedah ditingalkeun kanggo masak dugi sayuran sayogi, kedah henteu garing, langkung saé nambihan kaldu supados sirloin raoseun.
  9. Upami anjeun resep sirloin kirang dilakukeun, langkung saé dipiceun sareng ngantep sayuran asak.
  10. Nalika sirloin sareng sayuran aya, urang nyandak bagian tina sayuran sareng ngagiling, dicampur sareng saos sirloin sahingga urang ngagaduhan saos anu langkung raos.
  11. Hayu tiis sareng potong irisan, lebet kana sumber sareng santen.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.