Tart kangkung asin

Tarta kangkung asin , Tanpa dasar pastry puff atanapi adonan naon. Hayu urang mimitian ku piring anu langkung énggal.
Tarts gurih  Éta tiasa disiapkeun tina bahan naon waé, kakurangan kuéh gurih nyaéta kalori, antara dasar sareng kéju sareng krim anu biasana kuat pisan sareng gaduh seueur kalori.
Pai gurih anu idéal dilakukeun dina pésta makan malam, tuangeun sareng rerencangan, panas atanapi tiis, raoseun. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel sayuran, ngarah langkung saé. Kusabab ieu kuring parantos nyiapkeun kuéh ieu ku ngirangan kalori, éta henteu ngagaduhan dasar sareng kuring parantos nempatkeun kéju anu dikocok rendah gajih, éta ngan ukur ngagaduhan kéju parut sakedik. campuran sareng sakedik di luhur. waktos ka gratinate.

Éta saé pisan sareng krim, kuring ngadorong anjeun pikeun nyobaan éta terasrasakeun kueh kangkung anu lezat.

Tart kangkung asin
Author:
Jenis resép: asup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bungkus kangkung seger atanapi beku
  • huevos 3
  • 200 ml. susu ngejat
  • Kéju keok low-fat 5-6 séndok
  • 60 gr. kéju parut
  • minyak
  • Sal
  • Lada
Persiapan
  1. Mimiti urang nyiapkeun kangkung, upami éta seger urang ngumbah sareng tumis kana wajan atanapi nempatkeun éta kanggo asak. Kuring parantos nganggo beku, kuring parantos asak aranjeunna kalayan seueur cai, nalika parantos mimiti ngagolak kuring parantos ngantunkeun aranjeunna 5 menit.
  2. Di sisi séjén kami nyiapkeun campuran kueh. Lebetkeun endog, kéju anu diteunggeulan, kéju parut, susu anu dihuapkeun, sakedik uyah sareng cabé dina mangkok.
  3. Kami ngagiling sadayana nganggo mixer atanapi robot.
  4. Pikeun campuran ieu kami nambihan kangkung anu dikuras ogé. Kami nyampur pisan.
  5. Kami nempatkeun sadaya campuran dina kapang. Urang nutupan dasarna sareng kéju parut.
  6. Kami nempatkeun kapang dina oven, urang bakal nempatkeun kana baki tengah dina suhu 180ºC luhur sareng ka handap. Kami bakal ngantunkeun sakitar 20-30 menit.
  7. Kami ngaluarkeunana sacara saksama, nempatkeun kana baki sareng tuang haneut.
  8. Saderhana pisan sareng gancang nyiapkeun.
  9. Kuring miharep anjeun resep éta.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.