Tahu anu diasinkeun sareng sayuran kukus

Tahu anu diasinkeun sareng sayuran kukus

Upami anjeun teu acan wanti nyobian tahu ieu resep tahu marin sayuran Kukus mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngalakukeun éta. Kunaon Kusabab dina resep ieu tahu diasinkeun ku rempah anu bénten anu masihan seueur rasa. Sareng éta mangrupikeun salah sahiji keluhan anu paling nyebar pikeun anu mimitina ngaraosan tahu biasana kedah dilakukeun, tepatna, ku kurangna rasa.

Tahu sorangan hambar, tapi aya seueur cara pikeun masak éta anu nyumbang kana rasa na. Dinten ieu kuring nampilkeun salah sahijina; marinade saderhana anjeun tiasa sacara gampil adaptasi sareng selera anjeun ku ngaganti rempah-rempah anu kuring anggo atanapi sabagian ti éta ka batur anu anjeun langkung resep.

Tahu Sumur mangrupakeun protéin sayuran pisan pikaresepeun sareng gampang pisan pikeun marinate sareng nampilkeunana sayuran kukus sakumaha kuring ngajukeun dinten ieu. Salaku tambahan, éta moal nyandak anjeun langkung ti 25 menit kanggo nyiapkeun piring anu séhat pisan sareng dimana anjeun tiasa ngalengkepan tuang anjeun salaku tuang. uji éta!

Resepna

Tahu anu diasinkeun sareng sayuran kukus
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 400 g. tina tahu
  • 300 ml. tina cai
  • 1 séndok téh paprika amis (atanapi campuran amis sareng panas)
  • 1 séndok bubuk bawang bodas
  • 1 séndok bubuk bawang bombay
  • ½ séndok kunyit
  • ⅓ séndok téh jinten
  • ⅓ séndok téh uyah
  • 2 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 séndok kécap
  • 3 wortel
  • Romanescu
  • ½ kembang engkol
Persiapan
  1. Dina wajan urang nempatkeun cai, rempah-rempah sareng tahu diced. Sakali réngsé, panaskeun dina panas sedeng, tutup sareng ngantep tahu masak pikeun 8 menit. Saatos waktos, urang ngungkab sareng masak lima menit deui atanapi dugi cai na nguap.
  2. Saatos urang tuang minyak sareng tumis salami 8 menit, sahingga tahu na janten coklat.
  3. tungtungna, tambahkeun kecap, campur sareng masak sadayana salami 2 menit deui.
  4. Dina waktos anu sami urang nyiapkeun tahu, urang ngahuap florets tina romanescu sareng kembang engkol, ogé wortel, dikupas sareng dicincang, dugi ka titik anu dipikahoyong kahontal.
  5. Kami nyayogikeun tahu anu diasinkeun sareng sayuran kukus panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.