Tagliatelle kalawan supa jeung saos kéju

Tagliatelle kalawan supa jeung saos kéju

resep ieu adiktif! Abdi parantos ngingetkeun anjeun! Urang diusahakeun ieu tagliatelle kalawan saos supa jeung kéju di imah sabtu minggu panungtungan sarta kuring boga mamang yen urang bakal ngulang. Kombinasi rasa jeung creaminess tina saos ngajadikeun pasta ieu piring unggulan.

Kuring milih sababaraha tagliatelle sabab éta anu kuring ngagaduhan di bumi tapi anjeun tiasa nganggo pasta naon waé anu anjeun gaduh atanapi naon waé anu anjeun resepkeun sabab di dieu. konci na aya dina saos. A saos anu bahan utama nyaéta: leek, suung, kéju sarta krim saeutik.

Ieu dibuktikeun yén éta téh teu resep pikeun unggal poé dibéré daptar bahan na, tapi éta idéal pikeun akana dahareun sabtu minggu. Sareng ngajantenkeun waktos anu langkung sakedik tibatan sigana nalika ningali daptar bahan. Kanyataanna, dina satengah jam geus leuwih ti siap.

Resepna

Tagliatelle kalawan supa jeung saos kéju
Resep ieu tagliatelle kalayan supa sareng saos kéju parantos nalukkeun kami! Krim, hipu sareng ngeunah, saos idéal pikeun marengan pasta naon waé.

Author:
Jenis resép: kueh garing
Porsi: 4

Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 

bahan
  • Minyak Zaitun
  • 2 séndok mantega
  • 3 daun bawang sedeng
  • ½ séndok téh gula
  • Sal
  • Lada pikeun rasa
  • 200 g. dihirup suung
  • 3 cengkéh tina bawang bodas
  • ¾ cangkir krim masak
  • 1 séndok téh cuka balsam
  • 1 séndok téh jeruk nipis
  • 400 g. tina tagliatelle
  • ½ cangkir grated kéju kapok

Persiapan
  1. Panas 2 sendok minyak zaitun sareng 1 séndok mentega dina panci ageung dina panas sedeng sareng poach bagian bodas tina leeks keureut dua menit.
  2. Saatos urang tambahkeun gula, jumlah sarua uyah jeung ciwit tina lada sarta nuluykeun masak, aduk remen, dugi leek teh emas jeung rada caramelized.
  3. Lajeng, urang miceun leek tina loyang jeung nempatkeun hiji séndok mentega di dinya. lamun panas tambihan supa sarta kami coklat aranjeunna dina panas sedeng-luhur.
  4. Saatos urang tambahkeun cengkéh bawang bodas dicincang, usum jeung uyah jeung cabé jeung tumis pikeun menit sejen.
  5. Urang balikkeun leek ka pan jeung Urang nambahkeun krim, cuka balsamic jeung lemon zest. Bawa ka kulub lajeng handap panas jeung masak nepi ka saos thickens.
  6. Samentara éta, urang masak tagliatelle nuturkeun paréntah pabrik.
  7. Pas pasta asak, urang tambahkeun eta lemes babarengan jeung sagelas cai masak jeung kéju dina loyang. Usum, campur jeung masak dina panas low pikeun sababaraha menit.
  8. Urang ngaladénan langsung nu tagliatelle kalawan supa jeung saos kéju.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.