Susu pekat sareng flan kalapa

susu kentel sareng flan kalapa

Naha anjeun badé ngubaran diri anjeun pikeun rasa anu amis? Wétan susu kentel sareng flan kalapa Gampang pisan pikeun nyiapkeun sareng tiasa janten tuangeun anu raoseun anu tiasa nempatkeun sentuhan dugi ka tuang. Simpen resepna sabab kuring yakin anjeun bakal ngagunakeunana dina hajatan hareup.

Custards sok a sumberdaya hébat nalika anjeun ngagaduhan tamu. Éta tiasa dilakonan sadidinten sateuacanna supados anjeun tiasa ngaraosan pésta éta bari henteu sadar dapur. Ieu ogé ngagaduhan sentuhan anu khusus ku ngalebetkeun kalapa parut kana bahan na.

Kalapa parut tiasa dilebetkeun ku sababaraha cara sapertos kuring nunjukkeun ka anjeun dina undak-usukna. Pribadi kuring resep yén aya lapisan leutik tina kalapa dina dasarna tapi tiasa nyebarkeun merata sapanjang campuran ogé. Naha anjeun bakal wani nyiapkeunana? Anjeun peryogi sakedik bahan pikeun éta. Sareng upami anjeun resep puding, tong ragu sareng cobian anu ieu ogé. flan biskuit gelombang mikro.

Resepna

Susu pekat sareng flan kalapa
Susu pekat sareng flan kalapa anu urang siapkeun ayeuna mangrupikeun sumber anu saé upami anjeun ngagaduhan tamu sabab tiasa ditingalkeun sateuacanna.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 8
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
Pikeun caramel na
  • 6 séndok gula
  • 2 séndok cai
  • Sababaraha tetes jeruk nipis
Pikeun flan
  • 300 gram susu kental
  • 600 mililiter susu sadayana
  • huevos 3
  • 3-4 séndok kalapa parut
Persiapan
  1. Urang mimitian ku nyiapkeun karamel. Pikeun ngalakukeun ieu, urang nempatkeun gula, cai sareng jeruk nipis dina panci. Campur sareng masak dina suhu sedeng-luhur sahingga caramel ngabentuk tanpa mindahkeun panci atanapi aduk caramel. Urang ngantosan éta gelembung kana warna emas anu saé. Teras, urang tuang kana flanera, sumebar saéna kana dasar sareng témbok.
  2. Teras, urang preheat oven ka 190ºC sareng urang nempatkeun di jero éta dina jangkungna sedeng cai mancur kalayan jero anu cekap pikeun tuang 3 ramo cai sareng ieu henteu tumpah nalika ngalebetkeun flanera.
  3. Kami ayeuna nyiapkeun flan. Pikeun ngalakukeun ieu, urang ngéléhkeun endog sareng campuran, nganggo sababaraha batang, sareng susu pekat sareng susu sadayana dugi ka terintegrasi.
  4. Dina titik sateuacanna urang tiasa ogé ngahijikeun kalapa parut. Atanang tuang adonan kana flanera teras taburkeun kalapa di luhurna, supados sakali dipanggang sareng tos, lapisan kalapa alit tetep dina dasar na.
  5. Sakali adonan aya dina flan atanapi kapang urang candak kana oven masak flan dina bain-marie salami 40-45 menit.
  6. Sakali waktosna parantos kalangkung, urang parios yén éta parantos réngsé sareng dicandak kaluar tina oven kanggo ngambek. Teras we nyandak anjeunna ka kulkas minimal dua jam.
  7. Tungtungna urang ngabuka susu pekat sareng flan kalapa sareng ngalayananana.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.