Susu kentel sareng cookies jagong

Susu kentel sareng cookies jagong, sababaraha cookies saderhana anu lezat, sababaraha cookies anu cocog pikeun celiacs, anu tiasa urang siapkeun dina waktos anu singget.

Sababaraha Susu kentel sareng cookies jagong idéal pikeun sarapan atanapi camilan. Tepung jagong tiasa digentoskeun kanggo tipung normal. Aranjeunna saderhana pisan pikeun nyiapkeun anjeun tiasa ngalaksanakeunnana sareng barudak alit di bumi, aranjeunna bakal ngaraos resep pisan.

Susu kentel sareng cookies jagong
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 180 gram tipung tepung jagong
  • 125 gr. susu pekat
  • 70 gr. tina mantega
  • 1 konéng endog
Persiapan
  1. Pikeun nyiapkeun susu kentel sareng cookie jagong, urang mimiti hurungkeun oven dina suhu 160º C. kalayan panas luhur sareng ka handap.
  2. Kami nyandak mangkok, urang nempatkeun susu kentel sareng mantega dina suhu kamar sareng konéng endog. Kami nyampur sadayana ogé.
  3. Urang ayak tipung tepung jagong sareng nambihan kana mangkok sakedik demi sakedik supados tiasa ngahijikeun ogé tanpa ngadamel gumpalan. Kedah aya adonan lemes anu sakedik sesah dikokolakeun.
  4. Kami ngawangun bal kalayan adonan sareng bungkusna nganggo bungkus plastik, lebetkeun kana kulkas sakitar 30 menit.
  5. Urang nyiapkeun baki pembakaran, urang bakal nempatkeun lambaran kertas minyak. Kami nyandak adonan tina kulkas, urang ngabentuk bal leutik sareng urang nempatkeun kana baki kalayan sakedik pipisahan. (Upami adonan sesah ditanganan, kami bakal nempatkeun tipung jagong dina panangan urang.
  6. Kalayan bantosan garpu kami naksir cookies sakedik sareng sababaraha garis anu diwangun ku garpu bakal ditarik.
  7. Kami nempatkeun baki dina oven, urang ngantunkeun éta antara 8-10 menit, ati-ati yén éta henteu nyandak warna sareng aranjeunna henteu kedah seueur dilakukeun kumargi nalika aranjeunna tiis éta tetep atos.
  8. Kami ngaluarkeun aranjeunna nalika aranjeunna siap, urang ngantepkeun aranjeunna tiis dina rak.
  9. Siap tuang !!!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.