Suung sareng lada piza pizza dina roti pita

Suung sareng lada piza pizza dina roti pita

Abdi resep tuang pizza dina Jumaah. Kuring biasana ngagaleuh pangkalan sareng ngalebetkeun bahan-bahan anu kuring mendakan duanana di pantry kuring sareng dina kulkas kuring. Aya waktos, kumaha oge, kuring angkat ka anu nyaman sareng mésér éta di supermarket. Duanana henteu aya hubunganana atanapi henteu aya hubunganana, tapi tuangeun sareng rerencangan nyalametkeun anjeun dina cara anu sami.

Pizza supa sareng cabé anu urang siapkeun ayeuna disiapkeun dina dasar roti pita. Éta moal nyandak waktos lami pikeun nyieun atanapi anjeun bakal kokotor seueur pariuk kanggo éta, teraskeun! Sareng upami anjeun teu ngagaduhan bahan, ganti pikeun bahan anu sanés; nyobian sareng nyobian hiji mendakan kombinasi anu saé pisan.

Suung sareng lada piza pizza dina roti pita
The supa sareng nanas pizza dina roti pita anu urang nyiapkeun dinten sampurna pikeun wengi sabtu minggu. Naha anjeun wani nyiapkeun éta?
Author:
Jenis resép: utama
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 roti pita
  • 2 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang dicincang
  • 1 cabé beureum, dicincang
  • 1 cangkir supa dicincang
  • ½ séndok bubuk bawang bodas
  • 1 cangkir saos tomat
  • 1½ gelas kéju mozarella
Persiapan
  1. Pra-panas oven jam 200ºC sareng tutup baki baki nganggo kertas panchment.
  2. Dina wajan panaskeun minyak sareng tumis bawang sareng cabe lada dugi ka sakedik lembut.
  3. Tambihkeun supa sareng ciwit bubuk bawang bodas sareng masak pikeun sababaraha menit, aduk ti waktos ka waktos.
  4. Tempat anu roti pita dina loyang sareng tutup ku saos.
  5. Tempat anu sayuran lemes ogé di luhur sareng akhirna kéju.
  6. Panggang 10 menit nepi ka roti pita entéh coklat.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.