Kacang bodas, sup leek sareng udang

Kacang bodas, sup leek sareng udang Sup legume mangrupikeun sumber anu saé salami bulan paling tiis dina sataun janten haneut. Sanaos kuring kedah ngaku yén, sakumaha ogé sareng stews, di bumi kami henteu lirén nyandak éta iraha waé dina sataun. Kacang bodas, sup sareng udang bodas ieu mangrupikeun conto na.

Kombinasi tina kacang bodas sareng udang Éta mangrupikeun salah sahiji karesep kuring. Upami urang ogé ngempelkeun dasar sayuran anu saé sareng bawang, cabé sareng khususna leek salaku protagonis, kasuksésan bakal dilayanan. Nu hadé Simpenan lauk Kuring pastina bakal nyumbang kana ningkatkeun sop ieu, tapi biasana pikeun kesederhanaan dina kahirupan sadidinten.

Naon anu kuring parantos lakukeun, pikeun ngamangpaatkeun sadaya rasa udang nyaéta ngagoréng cangkangna pikeun ngahontal minyak dasar, raoseun. Ati-ati upami anjeun ngagaduhan ucing, sabab nalika anjeun masak asakan ieu aranjeunna moal lirén nyobian ucul-ucul kana konter. Anjeunna anu ngingetkeun sanés hianat. Coba sup ieu sareng wartoskeun ka kuring!

Resepna

Kacang bodas, sup leek sareng udang
Kacang buncis, sup sareng udang bodas ieu mangrupikeun grana anu leres salaku kursus munggaran atanapi tuangeun dina waktos sataun nalika wengi masih tiis.
Author:
Jenis resép: Sup
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 180 g. kacang ginjal bodas, asak (beurat garing)
  • 3 sendok minyak zaitun
  • 20 udang
  • 1 bawang bodas
  • 4 daun bawang
  • 1 cabé bel héjo
  • ½ cabé beureum
  • 2 séndok saos tomat
  • ½ séndok téh paprika amis
  • 1 kubus saham lauk (opsional)
  • Cai
Persiapan
  1. Urang rendang bawang, peppers sareng bawang daun sareng mesék udang, nyayogikeun cangkang dina hiji sisi sareng daging di sisi sanésna.
  2. Urang panaskeun minyak dina panci sareng tumis cangkang udang ka rasa minyak pikeun dua menit. Teras we cabut nganggo sendok sél.
  3. Dina minyak anu sami, ayeuna ngaracik bawang, cabé sareng daun bawang dicincang halus salami 10 menit.
  4. Teras tambihan udang sareng tumis dugi ka warna na.
  5. Saatos urang tambahkeun tomat goreng , paprika amis sareng gaul sadayana.
  6. Kami ngempelkeun kacang, kubus saham sareng cai (bisi kuring cai masak tina kacang dina pot gancang) sareng kulub. Teras we turunkeun panas sareng masak salami lima menit.
  7. Kami nyayogikeun buncis bodas, leek sareng udang sup panas.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.