Stroberi dina Alam

buah strawberry

Kalayan resep ieu, jaga strawberry anjeun kanggo waktos anu lami; sanaos kusabab ngeunah aranjeunna, sigana mah aranjeunna moal lami.

bahan:

1 kg. satengah stroberi
250 g. tina gula

Prosedur:

Bersih, garing sareng cabut cape tina sadaya strawberry. Tempatkeun kana toples sareng girimis lalaunan ku gula. Eusian kendi sareng ngantepkeun aranjeunna istirahat salami 3 jam dina lingkungan anu tiis. Saatos tilu jam, tutup sareng tempatkeun kendi dina pot cai tiis. Bawa pot kana panas 20 menit saatos cai na ngagolak. Hayu pariuk tiis dina cai anu sami sareng simpen kalayan leres.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   tingali cenahna

    Kuring ngadamel ngawétkeun sapertos resep. tapi 2 kendi parantos ngawujud sapertos kelopak bodas. naha aranjeunna tiasa dikonsumsi? Naon anu kuring gagal lakukeun?

    1.    Dunia Santiago cenahna

      Henteu, upami kelopak bodas éta parantos kabentuk, langkung saé henteu dikonsumsi. Sugan kalepatanana nalika bungkus, aranjeunna kedah dikemas vakum, upami éta bakal goréng dina waktu anu singget. Upami aranjeunna rangkep kalayan saé, éta tiasa dugi ka 6 bulan.

      Buka tés nganggo parahu alit, anjeun bakal ningali kumaha kalayan latihan saeutik anjeun bakal tiasa lancar 😉 Salam

  2.   Mary cenahna

    Naha kuring kedah ngeusian kendi ku cai nalika nempatkeun stroberi gula ???

  3.   Adriana martin cenahna

    Naha penting pisan pikeun nyingkahan pembentukan jamur anu ditutupan ku cai ku gula?

  4.   Margarita cenahna

    Naha kedah ditutupan ku cai atanapi ngan gula? ... ..

  5.   Roberto Gaston Fery Gonzalez cenahna

    Kuring badé nyiapkeun stroberi ieu sakumaha anu parantos dipasihkeun, maka kuring bakal masihan hasil, hatur nuhun, salam sareng jaga ati-ati, hatur nuhun, ti chilito.