Stroberi sareng bolu cangkir, tuangeun masing-masing

Stroberi sareng cangkir jajan bolu

Nalika urang resep dessert saderhana, anu tiasa urang improvisasi dina sababaraha menit. Ieu kasus ieu strawberry sareng kueh bolu; dessert kalayan presentasi individu anu saé. Naon anu anjeun hoyong terang kumaha nyiapkeun aranjeunna? Anjeun ngan bakal peryogi 4 bahan sareng sababaraha na pastina tos aya dina kulkas.

Cangkir anu kuring nyarankeun dinten ayeuna ngandung strawberry dina tilu format anu béda: jam, yoghurt sareng buah seger. Kami ogé parantos ngalengkepan panganan cuci mulut sareng potongan jajan bolu kanggo ngagabungkeun deui tékstur. Éta tiasa didamel tina taktak atanapi rupi-rupi sanés anu anjeun mendakan di pasar swalayan, anu anjeun pikahoyong! Caritakeun upami anjeun mutuskeun ngalaksanakeunana.

Stroberi sareng bolu cangkir
Gelas stroberi sareng kuéh bolu ieu saderhana pisan kanggo disiapkeun. Ngawula ka aranjeunna tiis salaku dessert saatos tuang siang atanapi tuang.
Author:
Jenis resép: Dessert
Porsi: 1
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 2 séndok senggol atanapi siki stroberi
  • 1 kueh bolu (soletilla)
  • 1 yogurt stroberi
  • 1-2 stroberi kanggo ngahias
Persiapan
  1. Kami nempatkeun dua séndok Macét Stroberi dina handapeun gelas.
  2. Teras urang rendang kueh sareng urang ngadistribusikaeunna di luhur macét.
  3. Kami tuang yogurt, entong diteunggeulan.
  4. Urang ngahias sareng sababaraha strawberry dicincang.
  5. Kami ngalayanan keren.
Inpormasi gizi per porsi
Kalori: 250

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Begoña Abadia Calvo cenahna

    Kuring parantos resep, kuring henteu terang kumaha ngalakukeun monyét sareng kuring bakal ngalakukeun ka bapak kuring sareng seueur anu sanés. Kuring moal bérés nyarios hatur nuhun

  2.   Begoña Abadia Calvo cenahna

    Kuring ngawartosan anjeun sami, kuring ngalaksanakeunana ayeuna, hatur nuhun