Bayam, Stroberi sareng salad Gbr sareng Madu Vinaigrette

Bayam, Stroberi sareng salad Gbr sareng Madu Vinaigrette

Abdi ngaku. Kangkung, strawberry sareng salad salad kalayan madu vinaigrette mangrupikeun karesep kuring. Éta panginten pangaruh yén usum strawberry pondok sareng ku sabab éta waktos pikeun nikmati salad ieu ogé. Éta ogé gampang pisan pikeun nyiapkeun. Naon deui anu tiasa anjeun nyungkeun salad?

Tilu bahan sareng ganti baju saderhana. Salad ieu mangrupikeun salah sahiji buktos yén kesederhanaan ogé tiasa nyayogikeun urang kalayan kapuasan. Nyiapkeun éta saderhana pisan sareng janten alternatip anu saé salaku kursus munggaran dituturkeun ku hayam bakar kalayan sider atanapi sabagian Lada boneka.

Éta ogé tiasa disayogikeun salaku tuangeun enteng anu ngiringan salad sababaraha gelas leutik kéju sareng apel. Éta sigana sigana alternatif anu saé pikeun kuring. Anjeun kedah nyobian éta sareng ngawartosan naha anjeun satuju sareng kuring.

Resepna

Bayam, Stroberi sareng salad Gbr sareng Madu Vinaigrette
Kangkung, stroberi sareng salad anjir kalayan rébuan kejutan vinaigrette kalayan kesederhanaanna, sahingga janten starter atanapi kursus anu saé.
Author:
Jenis resép: Salat
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 4 kangkung kangkung
  • strawberries 20
  • 6 buah ara garing
  • 3 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 séndok madu
  • 1 séndok cuka balsamic
  • Sal
  • Cabé hideung
Persiapan
  1. Urang meresihan kangkung, cabut buntutna sareng potong-potong upami ageung.
  2. Kami nempatkeun kangkung dina mangkok salad sareng ieu strawberry sareng anjir diiris.
  3. Sanggeus urang nyiapkeun vinaigrette. Pikeun ngalakukeun ieu, campur minyak, madu, cuka sareng ciwit uyah sareng cabé dina mangkok.
  4. Kami ngéléhkeun ku garpu sareng urang tuang salat.
  5. Kami nyayogikeun kangkung, stroberi sareng salad anjir sareng vinaigrette madu seger.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.