Spaghetti sareng udang bawang bodas

Spaghetti sareng udang bawang bodas

Capé sok nyiapkeun pasta cara anu sami? Di dieu anjeun gaduh resep anyar anu tiasa ngabéntenkeun ménu anjeun: Spaghetti sareng udang bawang bodas. Resep sareng rasa laut anu bakal nyandak urang lami di dapur sareng kuring tiasa ngajamin anjeun bakal ngeunah pisan.

Salian ngamangpaatkeun hulu udang sareng cangkang pikeun saos entéh, resepna ogé ngahijikeun cabe rawit pikeun masihan titik lada. Pribadi kuring resep éta kusabab éta halus, tapi anjeun tiasa ngalakukeun tanpa éta lamun anjeun babaturan kalayan lada. Naha anjeun wani nyobian?

Spaghetti sareng udang bawang bodas
Porsi: 2
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 190 gr. spaghetti
  • 350 gr. tina udang
  • 3 cengkéh tina bawang bodas
  • 2 cabé rawit
  • 3 séndok peterseli seger
  • 4 séndok brendi
  • Minyak Zaitun
  • Sal
Persiapan
  1. Urang mesék udang teras lebetkeun kadua sirah sareng kulit dina panci sareng sapasang sendok minyak zaitun. Masak dina panas sedeng bari urang naksir sirah tina udang nganggo séndok slotted sahingga aranjeunna ngaleupaskeun sadayana jus na.
  2. Nalika cangkangna pink, urang ngasupkeun brendi sareng urang ngantepkeun ngaleutikan ampir sadayana.
  3. lajeng, urang tambahkeun sagelas cai, tutup sareng masak salami 15 menit. Kami nyaring kulit sareng sirah kanggo nyandak kaldu udang kentel anu urang simpen.
  4. Hayu urang masak spaghetti dina panci kalayan cai sareng uyah, nuturkeun paréntah pabrikan. Sakali réngsé, solokan sareng cadangan.
  5. Nalika pasta nuju masak, urang cincang bawang bodas halus sareng cabe sareng urang cagar.
  6. Panas 3 séndok minyak zaitun dina wajan dina panas sedeng. Urang tambihan udang sareng nalika aranjeunna pink sareng rada emas, kami ngaluarkeunana.
  7. Urang tambihan hiji atanapi dua sendok deui minyak kana panci sareng tumis bawang bodas cincang sareng cabé. Nalika bawang bodas mimiti warna, tambahkeun satengah kaldu udang sareng peterseli seger dicincang, sareng angkatkeun panas kanggo ngasakan saos kana kulub sareng pangirangan.
  8. Kami ngempelkeun spaghetti kana panci sareng gaul supados aranjeunna impregnated kalayan saos. Upami diperlukeun, tambahkeun sakedik kaldu supados teu garing.
  9. Sateuacan dilayanan, urang nambihan udang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.