Spaghetti kalayan tuna

Spaghetti sareng tuna, piring pasta tradisional anu lezat, saderhana kanggo disiapkeun sareng saé pisan.

Pasta tiasa disiapkeun ku sababaraha cara, pasta teras masihan hasil anu saé, resep anu ageung boh anu leutik, henteu pernah salah nyiapkeun piring pasta. Sanaos urang teras-siap nyiapkeun daging sareng tomat, pasta tiasa disiapkeun ku bahan-bahan sanés sapertos lauk, sayuran, supa .... Sareng saosna seueur pisan.

Waktos Ieu kuring nyandak piring spaghetti kalayan tuna, piring kalayan seueur rasa, lengkep sareng beunghar. Cocog pikeun nyiapkeun tuangeun pikeun sakulawarga sareng ngenalkeun lauk kana tuangeun, dibarengan ku salad, éta mangrupikeun piring anu unik.

Spaghetti kalayan tuna
Author:
Jenis resép: geuwat
Porsi: 4
Waktos Persiapan: 
Waktos masak: 
Total waktos: 
bahan
  • 1 bungkus spagétti
  • 2 kaléng tuna
  • 1 cebolla
  • Ketchup
  • Kéju parut
  • minyak
  • Sal
  • Lada
Persiapan
  1. Pikeun ngadamel spaghetti sareng tuna, urang mimiti masak pasta. Kami bakal nempatkeun pot sareng seueur cai sareng uyah, nalika mimiti ngagolak kami nambihan pasta sareng ngantep éta asak dugi parantos siap. Waktosna bakal sesuai sareng tandana pabrik.
  2. Nalika spaghetti asak, solokan sareng simpen.
  3. Kanggo nyiapkeun saos, urang mimiti rendang bawang anu alit pisan, pasang panci nganggo jet minyak dina suhu sedeng, nalika éta panas tambahkeun bawang sareng tuang tumis sakitar 5 menit atanapi dugi ka transparan.
  4. Tambahkeun tuna hancur anu lemes sareng bawang, aduk aduk rata.
  5. Tambihkeun saos tomat, aduk sareng ngantep sadayana masak sakitar 5 menit supados raos raoseun.
  6. Urang tambahkeun sakedik uyah sareng cabé.
  7. Tambahkeun spaghetti kana saos, gaul, ngantep éta masak salami 2-3 menit sareng mareuman.
  8. Sajikeun sareng kéju parut sakedik

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.